Geçmiş olsun Allah inşallah güzel haberler verir bende polip ameliyat oldum o yüzden heyecanlıyımHerkese selam
Bende bat 4 Temmuz ile aranızdayımmm
İnşallah bu ay yüzümüz gülecek...
17-22 Haziran arası gebelik şansı yüksek günlerdi ovalusyonda 22 hazirandı . 17-18-21 Haziran degerlendirebildim. Yinede çok umutluyum . Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
O kadar heyecanlıyım ki günler geçmek bilmiyorBenim çok fazla düşük ve 2 tanede 24-25 haftalarda doğum ve kaybım oldu . En son Mart 2025 te kürtaj oldum . Yaşım da 39 o yüzden bu kadar aceleci davranıyorum .
Helloooo hoşgeldin4 temmuzdan hellooo
Benimde sağ kasığım arada sola geçiyor amaayy biz seninle aynıyız 17'si pik 18'i çatlama ve sağ kasığım ağrıyor en çok, hatta öksürürken falann umarım birlikte çok güzel haberler alırıııızz
yarın yumurtlamadan sonra 7. gün, çok fena erken gebelik testi yapasım varBenimde sağ kasığım arada sola geçiyor ama
Benimde yarım 1 hafta oluyorrr çok erkenn azıcık daha bekleyelimyarın yumurtlamadan sonra 7. gün, çok fena erken gebelik testi yapasım var
bata kaç kaldıHerkes bir belirti yazmış normalde kasık ağrısı yaşamam bugün yokluyor beni. Bir de belim ağrıyor allahım çok erken bunların hepsi psikolojik de olabilir
dayanıcazzz dayanıcazzzBenimde yarım 1 hafta oluyorrr çok erkenn azıcık daha bekleyelim
Ay senin az kalmış inşallah güzel sonuçlar alırsın belirtin var mıMerhabalar bat 30 haziran belirti adet belirtisi gibi karın gürüldemisi başka yok 15i yumurtlamışımdır diye düşünüyorum onunla birlikte 10. Gün
Yumurtlama takibi yaptın mı bu aySelam kızlar benim de 2 ay önce boş gebelik geçirdim kürtaj oldum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 2 haziranda söküldü muhtemel bat 2 temmuz ama regl tarihi düzeni bozulmaz inşAllah kimyasaldan dolayı inşAllah hep beraber güzel haber alırızz
amin aminBir de kızlar ben ovulasyonda pik gördüm 2 gün sonra belirtilerim başlamıştı yani evet çok erken ama gebelik belirtileri de olabilir yaniiii benim de sırtım ağırıyo midem hazımsız bu aralar ve kasıklarım ara ara batıyor umarım güzel sağlıklı gebeliğimiz olurrr
Hayır yapamadım testlerim bitti bayram izin derken bide haliyle canım sıkıldı dedim salcam bu ay takip edemedimYumurtlama takibi yaptın mı bu ay
Kesinlikle bana herkesok erken belirti için dedi ben de şaşırmıştım ama oldu yaniiamin aminyumurtlamadan hemen sonra belirti görenler varmış evet
Salmak en iyisi ben önümüzdeki ay yapmayacağım test stres oluyor insanHayır yapamadım testlerim bitti bayram izin derken bide haliyle canım sıkıldı dedim salcam bu ay takip edemedim
Geçen ay nasıl belirtiler görmüştünKesinlikle bana herkesok erken belirti için dedi ben de şaşırmıştım ama oldu yanii
3 temmuzbata kaç kaldı
Ya aslında ben stres olmadım bana iyi bile geldi ama art arda ikisinde de düşük olunca psikolojik olarak etkiledi bu ay dinleneyim dedim ama işte gönül istediği için yine de umut hep varrSalmak en iyisi ben önümüzdeki ay yapmayacağım test stres oluyor insan
Kasık batması göğüs hassasiyeti ve biraz bel ağrısı akıntım artmadı benim olmadı bile ikisinde de midem biraz hassastır bi de lavaboya sık sık gidiyodum son günlerGeçen ay nasıl belirtiler görmüştün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?