- 6 Eylül 2025
- 268
- 157
- 18
Ama hiç öyle düşünme gebeliğe engel değil evet biraz zorlaştırıyor ama inşallah halledecez takviye ve beslenme çok etkili buna daha yoğunlaşHa tamam pcos normal bılıyomusun gecen gıttıgımde baktım ultrosona o goruntuyu gordum ya okdar agladımkı cıkınca bununla nasım bebek olcak dıye okadar agladım okadar caresız kaldımkı rabbım sabır versın cok uzuluyorum bu beklemek ıyce yordu benı
Aynı bu foto gıbıydu ultrosonda
Bu takvıyeyı ılk defa duyuyorum bende procertın women kullanıyorum ınosıtol ıcınde 1000 mg 3 ayda combınol kullandım onun ıcınddde 1000 mg vardı galıba ınosıtyol ozaman adetlerım dongun baya one cekmıstı bende bu ınosıtokden kaynaklı sendede adetım one gelme durumu oldumu bıde gunde ıkı defa alıyodum onu ondanda kaynaklı galına adetlrırm one geldıBu canim proweigwomen diye geçiyor
Bu resımı ornek olarak attım ıste buna benzerdı cok uzuldum bende gorunceBunu daha önce görmüştüm PCO görünümü var dediğinde ben özellikle bakmaya çalıştım çok hafif dedi gerçekten de gösterdiğinde bu kadar yoğun değildi azdı benim
Benim ilk kez gecikti canim 2 gün asla gecikme olmazdı erken olur geç olmazdı. Bu döngüde nasıl olacak hiç bilmiyorum inanBu takvıyeyı ılk defa duyuyorum bende procertın women kullanıyorum ınosıtol ıcınde 1000 mg 3 ayda combınol kullandım onun ıcınddde 1000 mg vardı galıba ınosıtyol ozaman adetlerım dongun baya one cekmıstı bende bu ınosıtokden kaynaklı sendede adetım one gelme durumu oldumu bıde gunde ıkı defa alıyodum onu ondanda kaynaklı galına adetlrırm one geldı
Iste engek degıl ama ınsanı kanser edıyorAma hiç öyle düşünme gebeliğe engel değil evet biraz zorlaştırıyor ama inşallah halledecez takviye ve beslenme çok etkili buna daha yoğunlaş
Üzülme canım Allah' büyük takviyelerini kullan. Antioksidan beslen. Siyah üzüm yaban mersini bol bol tüketBu resımı ornek olarak attım ıste buna benzerdı cok uzuldum bende gorunce
Adetlerını one cekebılir bundan sonraBenim ilk kez gecikti canim 2 gün asla gecikme olmazdı erken olur geç olmazdı. Bu döngüde nasıl olacak hiç bilmiyorum inan
Insan stres oldukca kıloda veremıyor hele su kıs gunu hıc spor vs canım ıstemıyo ya ozellıkle bu ay sureklı canım bıseyler ıstıyorÜzülme canım Allah' büyük takviyelerini kullan. Antioksidan beslen. Siyah üzüm yaban mersini bol bol tüket
Umarım bana bebiş getirir diye umut ediyorum çünkü olmazsa bir ay sonra başka tedavi yöntemi deneyecez gibi doktorum 3 ay tek kullanacaksın dedi çünküAdetlerını one cekebılir bundan sonra
Kilo çok etkiliyormus diyorlar ama ben 47 kiloyumInsan stres oldukca kıloda veremıyor hele su kıs gunu hıc spor vs canım ıstemıyo ya ozellıkle bu ay sureklı canım bıseyler ıstıyor
Insallah canım bılmıyorum ben bu takviyelerı 7 aydıd bır umut kullanıyorum halada kullanamya devam edıcem bebek olana kadar ama hala olmadı yanı herkes takvıyeyle kaldım hamıle falan dıyınce bende unutlanmıstım olmadıUmarım bana bebiş getirir diye umut ediyorum çünkü olmazsa bir ay sonra başka tedavi yöntemi deneyecez gibi doktorum 3 ay tek kullanacaksın dedi çünkü
İşte biz kılolulara zayıfla ondan olmuyo dıyolar ee sende zap zayıfsın sen napcan ozmaan ben bu ısten bıse anlamıyorumKilo çok etkiliyormus diyorlar ama ben 47 kiloyum
İşte doktorum bunların etkisini 3 4 ayda görürsek ne âlâ dedi görmesek başka tedavi deneyecez hsg vs ilerler gibi. Yani bence de bunlar herkeste aynı etkiyi gösteremiyor maalesefInsallah canım bılmıyorum ben bu takviyelerı 7 aydıd bır umut kullanıyorum halada kullanamya devam edıcem bebek olana kadar ama hala olmadı yanı herkes takvıyeyle kaldım hamıle falan dıyınce bende unutlanmıstım olmadı
Gel de söyleİşte biz kılolulara zayıfla ondan olmuyo dıyolar ee sende zap zayıfsın sen napcan ozmaan ben bu ısten bıse anlamıyorum
Malesef canım benım reglme 3 gun kaldı bugunde bıttı 2 kaldı eger regl olursam hsg cekılmeye gıdıyorum artık bosu boşuna vücuduma ılac yüklemek ıstemıyorum belkı tüpler tıkalı belkı baska bıse var. Belkıde hıcbıse yok yoksa ne ala derım varsada bu zamana kadar bundn olmamıs der cozumune bakarımİşte doktorum bunların etkisini 3 4 ayda görürsek ne âlâ dedi görmesek başka tedavi deneyecez hsg vs ilerler gibi. Yani bence de bunlar herkeste aynı etkiyi gösteremiyor maalesef
Nasıp bu ısler daha nolcak 30 kıloyamı duscen sen bıraz kılo al fazla zayıfsınhattaGel de söylezaten normalde sağlıklı besleniyorum paketli gıda vs yok 5 aydır düşünüyorum ekstra dikkat ediyorum ama maalesef bir sonuç alamadık biz de
Hsg hangi hastanede çekileceksinizMalesef canım benım reglme 3 gun kaldı bugunde bıttı 2 kaldı eger regl olursam hsg cekılmeye gıdıyorum artık bosu boşuna vücuduma ılac yüklemek ıstemıyorum belkı tüpler tıkalı belkı baska bıse var. Belkıde hıcbıse yok yoksa ne ala derım varsada bu zamana kadar bundn olmamıs der cozumune bakarım
İnşallah hepimize nasip olsunBaşınız sağ olsun inşallah tekrardan sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
ÖzeldeHsg hangi hastanede
Özellikle pcosa iyi geliyor deniliyor ve hücre yenilenmesi yapıyor cildi falan da güzelleştiriyormuş. Ben meşhur markadan kullandım 2 ay ama bir fark göremedim kendimce cildimde kendimde . Mutlaka faydası vardır ama diye düşünüyorumİyi akşamlar kızlar resveratrol hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizim okuldakiler kullanıyor geçen araştırdim yumurta kalitesi içinde doktorlar öneriyormuş. Siyah üzüm çekirdeği ekstrasi ve orman meyvelerin karışımıymis gerçi ben elimden geldiğince yaban mersini ve siyah üzüm tüketmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?