Hamilelik yokken silik çizgi çıkarıyor bazı testler. Yalancı pozitif diyorlar. O yüzden güvenilir markalar mesela awox gibilerle test daha doğru. Bazen de ilk 5 dakikada sonuç yok çizgi yok, o sıvı kuruyor. 1-2 saat sonra çizgi gibi oluyor ama daha çok gölge ya da gri gibi. 5 dakikadan sonra oluşan çizgiyi dikkate almamak lazım.Yalancı pozitif nasıl oluyor gebeliğin hiçbir türünü yaşamadım kuruma çizgisi ne onu bile bilmiyorum daha
hahahaha günaydın :) sabah işe gelirt gelmez pc açip daha maillere bakmadan buraya giriyorum ::):): selogii nasilsın canım benim :*Geldi tüm neşesiyle, günaydın
Bugün daha umutluyum, hava yağmurlu. Evden çalıştığım için erken uyanıyorum tabihahahaha günaydın :) sabah işe gelirt gelmez pc açip daha maillere bakmadan buraya giriyorum ::):): selogii nasilsın canım benim :*
İdrarda şu an bu değerle çıkmaması normal olabilir. Önce kanda sonra idrarda yükseliyor. Ay çok güzel haber verdin bizeİçimden bir his kan ver dedi işten çıkışta kan verdim bat 2-3 aralık beta 13,14 çıktı var mı yok mu test doğru mu değil mi bilmiyorum idrarda çıkmıyor
vallahi ruhum oyle ya hiç 39 gibi değilim :):):):):) (hala 40 diyemiyorum :) valla bende iyim hayır olsun guzel de bir ruya gordum ondan mı bilmiyorum inşallah güzel haberlere selogiiii :* snin yaş kaç kızBugün daha umutluyum, hava yağmurlu. Evden çalıştığım için erken uyanıyorum tabiSen de buralardasın çok hoşş Sen nasılsın bugün yaş 25-30
ya canım tebrık ederim kız daha bat a var ona gore deger normal benceee :) hayırlı olsun canımmmmmm sağlıklı sıhhatlı inşallah.İçimden bir his kan ver dedi işten çıkışta kan verdim bat 2-3 aralık beta 13,14 çıktı var mı yok mu test doğru mu değil mi bilmiyorum idrarda çıkmıyor
Çok erken öğrendiğim için çok tedirginim ya yükselmezse diye uyuyamadım sabah kadar tekrar kan vermemek için zor tuttum şuan kendimi ofise zor girdimİdrarda şu an bu değerle çıkmaması normal olabilir. Önce kanda sonra idrarda yükseliyor. Ay çok güzel haber verdin bizesağlıkla kan değerlerin yükselsin. Nasıl hissediyorsun kendini
ya yok niye yukselmezin gayet guzel degerın maşallah. kimseye deme daha nazar ederler çökjşldfgk :)Çok erken öğrendiğim için çok tedirginim ya yükselmezse diye uyuyamadım sabah kadar tekrar kan vermemek için zor tuttum şuan kendimi ofise zor girdim
Çok teşekkür ederim çokkkya canım tebrık ederim kız daha bat a var ona gore deger normal benceee :) hayırlı olsun canımmmmmm sağlıklı sıhhatlı inşallah.
Bi sizin ve eşimin haberi var ama yükselmeden demem ne olacağı belli değil çünküya yok niye yukselmezin gayet guzel degerın maşallah. kimseye deme daha nazar ederler çökjşldfgk :)
kanda çıktıysa vardır elbet tebrik ederimmm. sürecinden kısaca bahsedersen senin gibi olanlar emsal alabilirrrİçimden bir his kan ver dedi işten çıkışta kan verdim bat 2-3 aralık beta 13,14 çıktı var mı yok mu test doğru mu değil mi bilmiyorum idrarda çıkmıyor
Hiç başıma gelmemiş o zaman ben kocaman tek çizgi gördüm bu zamana kadarHamilelik yokken silik çizgi çıkarıyor bazı testler. Yalancı pozitif diyorlar. O yüzden güvenilir markalar mesela awox gibilerle test daha doğru. Bazen de ilk 5 dakikada sonuç yok çizgi yok, o sıvı kuruyor. 1-2 saat sonra çizgi gibi oluyor ama daha çok gölge ya da gri gibi. 5 dakikadan sonra oluşan çizgiyi dikkate almamak lazım.
Günaydınnngünaydınnnnnnnn :)
İnşallah hayırlı bir şekilde devam ederkanda çıktıysa vardır elbet tebrik ederimmm. sürecinden kısaca bahsedersen senin gibi olanlar emsal alabilirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?