Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Yalancı pozitif nasıl oluyor gebeliğin hiçbir türünü yaşamadım kuruma çizgisi ne onu bile bilmiyorum daha
Hamilelik yokken silik çizgi çıkarıyor bazı testler. Yalancı pozitif diyorlar. O yüzden güvenilir markalar mesela awox gibilerle test daha doğru. Bazen de ilk 5 dakikada sonuç yok çizgi yok, o sıvı kuruyor. 1-2 saat sonra çizgi gibi oluyor ama daha çok gölge ya da gri gibi. 5 dakikadan sonra oluşan çizgiyi dikkate almamak lazım.

İçimden bir his kan ver dedi işten çıkışta kan verdim bat 2-3 aralık beta 13,14 çıktı var mı yok mu test doğru mu değil mi bilmiyorum idrarda çıkmıyor

hahahaha günaydın :) sabah işe gelirt gelmez pc açip daha maillere bakmadan buraya giriyorum ::):): selogii nasilsın canım benim :*
Bugün daha umutluyum, hava yağmurlu. Evden çalıştığım için erken uyanıyorum tabi Sen de buralardasın çok hoşş Sen nasılsın bugün yaş 25-30

İçimden bir his kan ver dedi işten çıkışta kan verdim bat 2-3 aralık beta 13,14 çıktı var mı yok mu test doğru mu değil mi bilmiyorum idrarda çıkmıyor
İdrarda şu an bu değerle çıkmaması normal olabilir. Önce kanda sonra idrarda yükseliyor. Ay çok güzel haber verdin bize sağlıkla kan değerlerin yükselsin. Nasıl hissediyorsun kendini

Bugün daha umutluyum, hava yağmurlu. Evden çalıştığım için erken uyanıyorum tabi Sen de buralardasın çok hoşş Sen nasılsın bugün yaş 25-30
vallahi ruhum oyle ya hiç 39 gibi değilim :):):):):) (hala 40 diyemiyorum :) valla bende iyim hayır olsun guzel de bir ruya gordum ondan mı bilmiyorum inşallah güzel haberlere selogiiii :* snin yaş kaç kız

ya canım tebrık ederim kız daha bat a var ona gore deger normal benceee :) hayırlı olsun canımmmmmm sağlıklı sıhhatlı inşallah.

İdrarda şu an bu değerle çıkmaması normal olabilir. Önce kanda sonra idrarda yükseliyor. Ay çok güzel haber verdin bize sağlıkla kan değerlerin yükselsin. Nasıl hissediyorsun kendini
Çok erken öğrendiğim için çok tedirginim ya yükselmezse diye uyuyamadım sabah kadar tekrar kan vermemek için zor tuttum şuan kendimi ofise zor girdim

kanda çıktıysa vardır elbet tebrik ederimmm. sürecinden kısaca bahsedersen senin gibi olanlar emsal alabilirrr

bende işe ofise gelir gelmez siteyi açıyorum hepimiz aynı kafa bakalım sonuçlarımız da pozitif olur inşallah :))

Hiç başıma gelmemiş o zaman ben kocaman tek çizgi gördüm bu zamana kadar

Bende değerlerime baktırcam kan vermeye gidiyorum sonuçları çıkınca atsam yorumlar mısınız dhjdjdosk

kanda çıktıysa vardır elbet tebrik ederimmm. sürecinden kısaca bahsedersen senin gibi olanlar emsal alabilirrr
İnşallah hayırlı bir şekilde devam eder
Yumurtlama zamanında beri geçmeyen göğüs ağrım var göğüsümün ucuna dokunamıyorum şuan ilk zamanlar gibi değil ama devam ediyor bu gece baya göğüs ağrısı çektim
Kasıklarımda sürekli olmasada arada bir sızlama geliyor yürürken öksürürken hapşururken daha fazla hissediyorum hiç akıntım yoktu dün akşamdan itibaren kremsi çok az akıntım var bunlar belirti mi bilmiyorum tabi kişiye göre değişiklik gösterir ama ben daha önce böyle ağrı vs yaşamamıştım sabırsız olduğum için bi kan vereyim dedim dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…