Canım bata zaten bir şey kalmamış bende olsam dayanamaz yaptırırdım herhalde o yüzden normalİnşallah hayırlı bir şekilde devam eder
Yumurtlama zamanında beri geçmeyen göğüs ağrım var göğüsümün ucuna dokunamıyorum şuan ilk zamanlar gibi değil ama devam ediyor bu gece baya göğüs ağrısı çektim
Kasıklarımda sürekli olmasada arada bir sızlama geliyor yürürken öksürürken hapşururken daha fazla hissediyorum hiç akıntım yoktu dün akşamdan itibaren kremsi çok az akıntım var bunlar belirti mi bilmiyorum tabi kişiye göre değişiklik gösterir ama ben daha önce böyle ağrı vs yaşamamıştım sabırsız olduğum için bi kan vereyim dedim dün
Tabi kız uzman olduk ahahahBende değerlerime baktırcam kan vermeye gidiyorum sonuçları çıkınca atsam yorumlar mısınız dhjdjdosk
Evet canım erken gebelik testi yaptım dün hiç bişey çıkmadı büyük ihtimalle kan vermeseydim bişey yok diye düşünürdüm ama daha test yapmadan kan vermem erken öğrenmeme sebep olduCanım bata zaten bir şey kalmamış bende olsam dayanamaz yaptırırdım herhalde o yüzden normalbunlar işte adet belirtileriyle benzer olduğu için insan tam anlayamıyor. Anca senin gibi daha önce bunları yaşamayan anlayabilir. Mesela bende göğüs ağrısı falan çok çok az olur. Şiddetli bir ağrım olsa onu farklılık olarak kabul ederdim ve meraktan yaptırırdım
bence hiç stres yapma hersey cok normal burdan oyle deger artıış başlıklarını okuyup kendını mukayese edip germe canım. akışa bırak :)Evet canım erken gebelik testi yaptım dün hiç bişey çıkmadı büyük ihtimalle kan vermeseydim bişey yok diye düşünürdüm ama daha test yapmadan kan vermem erken öğrenmeme sebep olduyarın tekrar kan vereceğim umarım güzel bir şekilde artmış olur
ilk önce kana sonra idrara geçiyor ya senin daha yeni kana geçmiş ondan çıkmamıştır. birde erken gebelik testleri 25 beta değeri ve üzeri algılıyor diye biliyorum o da etkendir. umarım güzel bir şekilde yükselirr sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahımEvet canım erken gebelik testi yaptım dün hiç bişey çıkmadı büyük ihtimalle kan vermeseydim bişey yok diye düşünürdüm ama daha test yapmadan kan vermem erken öğrenmeme sebep olduyarın tekrar kan vereceğim umarım güzel bir şekilde artmış olur
Amin amin hepimize en sağlıklısı en hayırlısı nasip olur inşallah desteğiniz için teşekkür ederimilk önce kana sonra idrara geçiyor ya senin daha yeni kana geçmiş ondan çıkmamıştır. birde erken gebelik testleri 25 beta değeri ve üzeri algılıyor diye biliyorum o da etkendir. umarım güzel bir şekilde yükselirr sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım
İnşallah tutabilirsem kendimi bakmayacağımbence hiç stres yapma hersey cok normal burdan oyle deger artıış başlıklarını okuyup kendını mukayese edip germe canım. akışa bırak :)
İnşallah canım benim inşallah hamilesindir de gelmez. doğru et kız duanıGünaydııın herkese bende bugün ve yarın adet bekliyorum inşallah gelmez
Reglin 3. günündeyseniz eğer daha doğru sonuç alırsınız.Bende değerlerime baktırcam kan vermeye gidiyorum sonuçları çıkınca atsam yorumlar mısınız dhjdjdosk
Evet şimdi çıktım hastaneden 2. Günü 13 aralık gibi gelicem haftaya da Vajinal ultrason çekineceğimReglin 3. günündeyseniz eğer daha doğru sonuç alırsınız.
Ne dedi doktor yaklaşımı nasıldıEvet şimdi çıktım hastaneden 2. Günü 13 aralık gibi gelicem haftaya da Vajinal ultrason çekineceğim
merhaba D dodo1234 yine yollarımız kesişti10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah
Doktor ilgili bi kadındı artık hep ona gelirim diye düşünüyorum bilkent şehir hastanesiNe dedi doktor yaklaşımı nasıldı
haydi bakalım ya bismillah canım.Doktor ilgili bi kadındı artık hep ona gelirim diye düşünüyorum bilkent şehir hastanesi
Selen yaman
Bende süreci bilmediğim için erken gelmişim biraz olsun
Smear testi verdim sonucum negatif çıktı
Eşim sperm testi de vermişti başka hastanede dedim
Adetin 21. Günü progesteron baktırdım sonuç 7.75 dedim
Oo sen her şeyi halletmişsin dedi
Eşimin sperm testini göstermem için üyteme yönlendirdi doktor yokmuş zaten çıktı da elimde değildi
Vajinal ultrason çektircem onun için randevu aldım 2 aralıkta ona geldiğimde sperm testini de gösteririm artık
Üstümden yük kalktı resmen cesaret edemiyordum bi türlühaydi bakalım ya bismillah canım.
İnşallah gebeliktendiiirGünaydın canlar benimde bat 5 aralık ama hep bir gün erken oluyorum 4 aralık diyelim benimde böyle kasıklarımda ağrı dışında bir belirtim yok ama bu ay bende çok umutluyum birde bacaklarım ağrıyor dünden beri yorgunluktan mı anlamadım.
Hadi kazasız belasız olsun inşallah, galiba hsg çekileceksiniz ne zamandır deniyorsunuz ben de geçen ay gittim doktora 3 ay içinde gebelik olmazsa hsg dedi ama çok korkuyorum umarım olur ve gerek kalmaz.Doktor ilgili bi kadındı artık hep ona gelirim diye düşünüyorum bilkent şehir hastanesi
Selen yaman
Bende süreci bilmediğim için erken gelmişim biraz olsun
Smear testi verdim sonucum negatif çıktı
Eşim sperm testi de vermişti başka hastanede dedim
Adetin 21. Günü progesteron baktırdım sonuç 7.75 dedim
Oo sen her şeyi halletmişsin dedi
Eşimin sperm testini göstermem için üyteme yönlendirdi doktor yokmuş zaten çıktı da elimde değildi
Vajinal ultrason çektircem onun için randevu aldım 2 aralıkta ona geldiğimde sperm testini de gösteririm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?