Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Canım bata zaten bir şey kalmamış bende olsam dayanamaz yaptırırdım herhalde o yüzden normal bunlar işte adet belirtileriyle benzer olduğu için insan tam anlayamıyor. Anca senin gibi daha önce bunları yaşamayan anlayabilir. Mesela bende göğüs ağrısı falan çok çok az olur. Şiddetli bir ağrım olsa onu farklılık olarak kabul ederdim ve meraktan yaptırırdım

Evet canım erken gebelik testi yaptım dün hiç bişey çıkmadı büyük ihtimalle kan vermeseydim bişey yok diye düşünürdüm ama daha test yapmadan kan vermem erken öğrenmeme sebep oldu yarın tekrar kan vereceğim umarım güzel bir şekilde artmış olur

bence hiç stres yapma hersey cok normal burdan oyle deger artıış başlıklarını okuyup kendını mukayese edip germe canım. akışa bırak :)

ilk önce kana sonra idrara geçiyor ya senin daha yeni kana geçmiş ondan çıkmamıştır. birde erken gebelik testleri 25 beta değeri ve üzeri algılıyor diye biliyorum o da etkendir. umarım güzel bir şekilde yükselirr sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım

Amin amin hepimize en sağlıklısı en hayırlısı nasip olur inşallah desteğiniz için teşekkür ederim

Günaydınlarr dpo 7 deyim bende hiç bir belirtiniz var mı 3 aralıkta regl bekliyorum bakalım

Günaydın canlar benimde bat 5 aralık ama hep bir gün erken oluyorum 4 aralık diyelim benimde böyle kasıklarımda ağrı dışında bir belirtim yok ama bu ay bende çok umutluyum birde bacaklarım ağrıyor dünden beri yorgunluktan mı anlamadım.

10 ayı geride bıraktım, her ay yeni bir umutla devam ediyorum, Bat 8 Aralık görünüyor. Umudunu aralığa bırakanları bekliyorum aralik ayı bizim ayimiz olsun yılın son ayı mucizelerimize kavusuruz insallah
merhaba D dodo1234 yine yollarımız kesişti bende tekrardan ekim ayındaki düşükten sonra toparladım ve yolculuğa kaldığım yerden başlamak istiyorum umarım yeni yılın son ayı bize sağlıklı mucizemizi verir ve neşe ile 2026 yı karşılarız bat 24-25 aralık

Ne dedi doktor yaklaşımı nasıldı
Doktor ilgili bi kadındı artık hep ona gelirim diye düşünüyorum bilkent şehir hastanesi
Selen yaman

Bende süreci bilmediğim için erken gelmişim biraz olsun
Smear testi verdim sonucum negatif çıktı
Eşim sperm testi de vermişti başka hastanede dedim
Adetin 21. Günü progesteron baktırdım sonuç 7.75 dedim

Oo sen her şeyi halletmişsin dedi

Eşimin sperm testini göstermem için üyteme yönlendirdi doktor yokmuş zaten çıktı da elimde değildi

Vajinal ultrason çektircem onun için randevu aldım 2 aralıkta ona geldiğimde sperm testini de gösteririm artık

Eklentiler

• IMG_1095.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_1094.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 10
haydi bakalım ya bismillah canım.

haydi bakalım ya bismillah canım.
Üstümden yük kalktı resmen cesaret edemiyordum bi türlü
Hsg de çekilince rahata ererim artık sonuç temiz çıkarsa da (inşallah) sürece güvenip bırakıcam daha da gitmeyeceğim hastaneye

İnşallah gebeliktendiiir

Hadi kazasız belasız olsun inşallah, galiba hsg çekileceksiniz ne zamandır deniyorsunuz ben de geçen ay gittim doktora 3 ay içinde gebelik olmazsa hsg dedi ama çok korkuyorum umarım olur ve gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…