Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

Benim dünde bugünde akıntım yoktu dpo3 te olduğu gibi birden su gibi akıntı oldu dpo5 bugün önceki notlarıma bakıyorum hiç olmamış böyle
Yanlış yönlendirmek istemem ama o su gibi akıntı çatlama sonrası bana da oldu. Pikim dündü mesela, yarın su gibi akıntı olmuştu. Acaba dedim 36 saat sonra mı çatladı. Dpoyu da o akıntının gününü 1 saydım. Normalde 2 sayacaktım. Bilemedim bana da son iki aydır oluyor.

Benimde ilk kez başıma geliyor şaşırdım daha önceki aylarda hiç böyle olmadı

pazartesiden bu yana 16 mm olan çatlayacak olmaz mıydı acaba 28 ine kadar? yani her gün bir mm artmış olsa bugün 20 mm olabilir. birde bir daha kontrol vermedi mi doktorun hani gel çatlamış mı bakalım diye? sen zaten bugünü yarını depğerlendir mutlaka ama ya pik ya da pikin ucunda gibi duruyor testler. sadece 20 mm olmuş olduğunu varsayarsak acaba daha mı koyu çıkmalıydı diye düşündüm ama testin kaç mm olduğunda aşırı koyu çıktığını bilemediğimiz için birde yarın silinmişlik durumuna göre hee dün pikti yorumu yapılabilir diye düşünüyorum

Yok ıste tekrar gel demedı devket hastanesınde doktor galıba ızınde ayrılcak benıde basından sttı bence yanı klomen kullandım bekklı cstlamayacak kıst olacak ınsan takıp etmezmı ona ayrı sınır oldum ama doktorun verdıgı ılıskı takvımıde bugun baslıyodu bende pazartesı 16 ıse bugune 22 falan olması lazım dıye dusunuyodum ama doktor galıba hergun 1 mm buyyecek sekılde hesapladı ve bugun galıba pık baya koyu ılk kez ıkı cızgıyı aynı renk gorfum pıke yakın yada gercekten pık kasıklarım belım agrıuor gaz sancımda var

Ay benim göğüslerimde hiçbir belirti yok ya adet öncesi de çok hafif şişiyo böyle başka bi şey olmuyor aynılar

Az önce de bana oldu su gibi akıntı dışardaydım dedim acaba ne akıntısı bu ama su gibi değişik ya

yarın haberdar edersin bakalım testlerin ne çıkacakk

Selamm, İlk fotograf dün saat 23:00 sulariydi diger bugun 17:30da. İkisi de pik mi eger pikse uzun mu sürdü sizce :)

Eklentiler

• IMG_9402.webp
    69 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_9411.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 21
kan baktırdın mı hiç ? ilk önce kan sonra idrara geçiyor ya. birde ilacı bırakalı kaç gün oldu hemen bitirir bitirmez gelmiyor çünkü adet gelecekse bile bir hafta içinde geliyor
Askim baktırdım negatif ben en son 10 ekimde regl oldum daha hiç olmadım 3 4 senedir ilk kez basıma geldi

Gittin mi civciv
Gittim bacım gittim bilkent sehire gittim çok değişik bi sistem var doktor beni dinledi ultrasona randevu al dedi ben şok, eskiden direkt yapılırdı yani böyle şeyler sonra ne derdimi anlatabildim ne baska bir şey anlayabildim ben de özele gittim çok ama çok şeker bir doktora tekrar beta baktı negatif usg de her şey iyi dedi çok umutlu konustu 1 haftaya olursun en geç dedi

Ay umutlu şeye konustu gebe kalırsın sen dedi regl içinde 1 haftaya olursun olmazsan tekrar beta baktır o arara gebelik oluşmuş olabilir dedi ay ama içimi o kadar rahatlattı ki ankarada yaşayanlar medicana da Deniz can deniz hocanın ismi ovulasyon takibi yapıyor anladığım kadarıyla

Ay benim bugün aklım basımda değil doktorun adı deniz han deniz

Sizce yarın sabah gebelik testi yapayım mı kızlar adetim bugün gelirdi normalde ama gelmedi hafiftan bi karın ağrım var yarın gelir mi adetim hiç bilmiyorum ama ilk idrarı değerlendirmeli miyim yoksa beklememi mi önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…