Ay bilmiyorum bu ay ayrı bi umutluyum çünkü hep bi belirti arıyorum vücudumda. Yumurtlamayı ve çatlamayı gördüm ilk defa ondan. Çok haklısın da işte ne yapmam gerekiyor bilmiyorum kafa hep oradagurbertselcim illa bir belirti olmasına gerek yok kendini bu kadar dinlemee. başkalarında olan belirtiler sende de olacak diye bir kaide yok veya o belirtiler sende varsa bile gebelik sende de var diye bir şey de yok. bu düşünce yapısına bürünürsen daha az hayal kırıklığına uğrarsın olumsuz olursa ama inşallah olumlu olur hepimizin temennisi bu....
pik ve çatlama testini çektiysen paylaşma imkanın var mıAy bilmiyorum bu ay ayrı bi umutluyum çünkü hep bi belirti arıyorum vücudumda. Yumurtlamayı ve çatlamayı gördüm ilk defa ondan. Çok haklısın da işte ne yapmam gerekiyor bilmiyorum kafa hep orada
insqllah canim simdi bekleme zamaniO gunden beri hep beyaz akinti oluyor burde bacagima gogus ucuma agri vuruyor yumrtlama takvime gore 2 gun once gösteriyordu ins gec olmuştur
Tabi böyle görmüştüm geçen ay görmedim.pik ve çatlama testini çektiysen paylaşma imkanın var mı
silikleşme açısından benimkine benziyor seninde. bazılarınınki çok net bir şekilde birden açılıyor ya rengi ondan dedim. bizimki önceki koyuluğa göre açık kalıyor ama sonuçta açılma açılmadır herhalde çatlama olarak değerlendiriyoruz :)Tabi böyle görmüştüm geçen ay görmedim.
Ama şöyle sonuçta silikleşti ama yavaş yavaş o gün ben bir tane daha yaptım test o daha silik oldu 22 kasımda yine yaptım o dediğin gibi çok net bi silikti çatlamadan sonraki gün tamamen silikti yani. Ama bu test zaten çatlamanın o gün olduğunu gösteriyor.silikleşme açısından benimkine benziyor seninde. bazılarınınki çok net bir şekilde birden açılıyor ya rengi ondan dedim. bizimki önceki koyuluğa göre açık kalıyor ama sonuçta açılma açılmadır herhalde çatlama olarak değerlendiriyoruz :)
bende dün silikleştiğini görmek için sabah öğle akşam yaptım test insan emin olmak istiyorAma şöyle sonuçta silikleşti ama yavaş yavaş o gün ben bir tane daha yaptım test o daha silik oldu 22 kasımda yine yaptım o dediğin gibi çok net bi silikti çatlamadan sonraki gün tamamen silikti yani. Ama bu test zaten çatlamanın o gün olduğunu gösteriyor.
Aynen öyle dün müydü çatlama?bende dün silikleştiğini görmek için sabah öğle akşam yaptım test insan emin olmak istiyor
evet, atayım bak görsel silik değil mi sence bunlar sabah öğle akşam çatlama olarak düşünüp aynı gün yaptığım testlerAynen öyle dün müydü çatlama?
çok yavaş sekılde silikleşmeye baslamış evet.evet, atayım bak görsel silik değil mi sence bunlar sabah öğle akşam çatlama olarak düşünüp aynı gün yaptığım testler Eki Görüntüle 3679403
çatlamanın sıkıntılı olduğunu mu gösteriyor acepçok yavaş sekılde silikleşmeye baslamış evet.
Hayır çatlamanın sıkıntılı olduğunu göstermiyor bence gayet de normal ilerlemiş gitgide silikleşmiş hormonlar stabil dengeye ulaşmış.evet, atayım bak görsel silik değil mi sence bunlar sabah öğle akşam çatlama olarak düşünüp aynı gün yaptığım testler Eki Görüntüle 3679403
kız insan her yorumda acaba kendimi mi kandırıyorum oluyor da o yüzden en ufak bir cümle de acaba mı oluyorum. yaşayıp göreceğiz bakalım senin az kalmış haberlerini bekliyoruzzHayır çatlamanın sıkıntılı olduğunu göstermiyor bence gayet de normal ilerlemiş gitgide silikleşmiş hormonlar stabil dengeye ulaşmış.
Al bendende o kadar artık her ağrısı acaba mı her şişkinliği acabamı diye sormaktan kafayı yemek üzereyim kendimi dinlememeye çalıştıkça olmuyor başaramıyorumkız insan her yorumda acaba kendimi mi kandırıyorum oluyor da o yüzden en ufak bir cümle de acaba mı oluyorum. yaşayıp göreceğiz bakalım senin az kalmış haberlerini bekliyoruzz
Belirtisi olanların da tipik yumurtlama sonrası belirtileri yahu. Gebeyim diyenler belirti hissetmedim diyor çoğuBenim hiç bir belirtim yok geçen ay adet olmama 7 8 gün varken göğsü hassasiyetim vardı şuan hiç bi belirti yok pazartesi test yapıcam meraktan
Hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz öyle elden bi şey gelmiyorkız insan her yorumda acaba kendimi mi kandırıyorum oluyor da o yüzden en ufak bir cümle de acaba mı oluyorum. yaşayıp göreceğiz bakalım senin az kalmış haberlerini bekliyoruzz
Aynen kız bizim belirtiler bazen kaç aylık hamile olanlardan daha çokBelirtisi olanların da tipik yumurtlama sonrası belirtileri yahu. Gebeyim diyenler belirti hissetmedim diyor çoğuBiz çok şaapıyoz gibi.
Yarın sabahı değerlendirirsinKızlar merhaba. Geçen ay başka marka kullanmıştım onda tam koyu olmamıştı. O yüzden yinede kaçırmamak adına gün aşırı ilişki oluyordu en son dün ilişki oldu ve bugün sanırım bu pik. Bugün ilişki olmalı mı yoksa yarın mı olmalı ?
Piki görünce mümkünse 3 gün arka arkaya canım. Değilse yarını değerlendir çatlayınca da 12-24 saat sperm bekleyişi oluyormuş.Kızlar merhaba. Geçen ay başka marka kullanmıştım onda tam koyu olmamıştı. O yüzden yinede kaçırmamak adına gün aşırı ilişki oluyordu en son dün ilişki oldu ve bugün sanırım bu pik. Bugün ilişki olmalı mı yoksa yarın mı olmalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?