Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Sorma bende sağdan yumurtladın olursa erkek olcak muhabbetlerını çok duyyorum diyom inşallah
Hadi bakalım. Bende bizim bi tanıdık ebe var sağ yumurtan iyi atıyo ama sol biraz tembel dedi inşallah oğlum olur dedim inşallah dedi hayırla olsun Bakalım bugün adetin 3. Günü sabırsızlıkla bekliyorum sanki ilk hamileliğim

3 gunmu gectı adetin

3 gunmu gectı adetin
Yani adet bitsin çalışmalara devam adetin 8.9. Gir ilişkiye dediler bide 14.15. Gün o tarihlerde tutma olasılığı yüksek ben belki 15.16. Gün girerim yumurtlama ogüne denk geliyo erkek bebek için olursa artık

Yani adet bitsin çalışmalara devam adetin 8.9. Gir ilişkiye dediler bide 14.15. Gün o tarihlerde tutma olasılığı yüksek ben belki 15.16. Gün girerim yumurtlama ogüne denk geliyo erkek bebek için olursa artık
Yumurtlamayı takıp etmen lazım o olmadıgı surece boş gebelık olmuyo

Aynen takip ediyorum olmazsa uvalasyon testi alacağım
Direk al bence 450 tl ye alıyorum ben instdan kadın da ilgileniyo çunku her ay degısebılıyomıs akıntı felan dıyolar ama ben ılk defa bu ay o akıntıyı gordum testte gormesem onu bıle goremıcektım belkıde kadın vucudu çok değişik

Ya arkadaş aldı pek memnun kalmayınca bende almak istemedim. Artk nasip ya ne olursa zaten bir kızım var

Hayırlısı ya çokta ümit etmek istemşyorım aslında çok uzulmemek için koç bizde çok annem kardeşım hepsi koç
Bende koçum çok severim isterim bir çocugum koç olsun ama olmadı bu ay olursa boğa olacak Allah izin verirse Boğa erkeklerinide severim Allah”ım nasip etsin

Ya arkadaş aldı pek memnun kalmayınca bende almak istemedim. Artk nasip ya ne olursa zaten bir kızım var
Bence markadan markaya degısıyor canım benim kullandığımda bahsettıgınden Instagram dan haberlesıyoruz hemen cevap verıyorlar ılgılenıyorlar . Ben memnunum bır sürü o testle kamıle kalan var

Tanedeki bu ay benım hep akıntım var ya yanı yumurtlama dan sonra hıc gecmedı . Dıyorum acaba hamılelık mı yoksa üşüttüm falan mı klımadan

Bence markadan markaya degısıyor canım benim kullandığımda bahsettıgınden Instagram dan haberlesıyoruz hemen cevap verıyorlar ılgılenıyorlar . Ben memnunum bır sürü o testle kamıle kalan var
Markası ne peki. Instegram adresi flan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…