- 18 Mayıs 2024
- 16
- 9
- 6
- 29
Bembeyaz kokusuz akıntı ve bel ağrısı bende de var ay inşallah hamileyizdir artıkSizinle komple aynıymışız benimde beyaz kremsi akıntı ve birden giren bel kaşık ağrısı var
Benimde on agustos ve ayni ayni zamanda evlilik yildonumumMerhaba kızlar . Öncelikle hamilelik isteyen herkese Allah nasip etsin inşallahson adet tarihim 15 Temmuz . Yumurtlama günüm 24-25 Temmuz . 24 ve 25 temmuzu değerlendirdim 25 Temmuz akşamı testim silikleşmeye başladı . fakat 26 Temmuz u değerlendiremedim yine de ilk defa ovülasyon testi yaptığım için umutluyum . Bat tarihi 10 Ağustos ve civari olanlar beraber bekleyelim mi ?
İnşallah yaBembeyaz kokusuz akıntı ve bel ağrısı bende de var ay inşallah hamileyizdir artık
YaaaBenimde on agustos ve ayni ayni zamanda evlilik yildonumumson adet tarihim 18 temmuz.butun gunler degerlendirildi.ufak tefek belirtilerimde var.acaba tam ne zaman test yapsam cikar.sglikli guzel gebelikler diliyorum.cok sabirsizim ayni durumdaki kisilerle yani gunlerimiz bat vs. Ayni olanlarla beklemek dahada heyecanlii
Valla bende gördümCidden mi bizmi öyle görüyoruz yoksa
Aman ne zor işler ya valla bizmi çok evhamlıyız bilmıyorum bilmeden gebe kalanlara felan şaşırıyorumValla bende gördüm
Bende dokuzunda aksamdan yapayim bari test belki evlilik yildonumu suprizi olur.bunun icin normal testmi erken gebelik testimi almaliyiz acaba hic bilmiyorum.umarim tatli ve hic unutmayacagimiz yildonumu olur bizim icinYaaabenimde 8 Ağustos evlolık yoldonumu bende esıme surprız yapmak ıstıyorum . Insallah güzel haberı alırız ben 6 sında test yapmayı düşünüyorum çünkü yumurtlamadan sonra 12. Gün oluyor
Ben iki oglumdada hicbirsey anlamamistim.yirmi yasinda bir bucuk sene arayla sezeryan dogum yaptim.bir tane problem yasamadim.ne hamile kalmakta ne dogumda.gecen yil hastanelerden cikamadim.gebelik baslamasinda yine skinti olmadi cok sukur ama hep problemliydi.malesef sonuda husranla bitti.bazen durup dusuniyorum bu oglanlar nasil oldu nasil bitti.kader iste.simdide dorduncu gebeligim olacak.batmis satmis yumurtlamaymis hersey var.hepsine dikkat edesim geliyor anlamadigim halde.gun falan sayiyorum esim sasiriyorAman ne zor işler ya valla bizmi çok evhamlıyız bilmıyorum bilmeden gebe kalanlara felan şaşırıyorum
Allah bağişlasın maşallah bizde iki senedir bitane olsun diye uğraşıyoruz hep şey dıyorum bı tane olsunda öbürü için uğraşmam olursa olur kafasındayım ama tabı zaman ne gosterır bılemıyorum evlenmeden oncede hemen hamıle kalırım zannedıyodum çunkuBen iki oglumdada hicbirsey anlamamistim.yirmi yasinda bir bucuk sene arayla sezeryan dogum yaptim.bir tane problem yasamadim.ne hamile kalmakta ne dogumda.gecen yil hastanelerden cikamadim.gebelik baslamasinda yine skinti olmadi cok sukur ama hep problemliydi.malesef sonuda husranla bitti.bazen durup dusuniyorum bu oglanlar nasil oldu nasil bitti.kader iste.simdide dorduncu gebeligim olacak.batmis satmis yumurtlamaymis hersey var.hepsine dikkat edesim geliyor anlamadigim halde.gun falan sayiyorum esim sasiriyor
Evet ya kazayla oldu dıyorlar bıdeAman ne zor işler ya valla bizmi çok evhamlıyız bilmıyorum bilmeden gebe kalanlara felan şaşırıyorum
Ben erken gebelık testı alacam pozıtıf görürsem kan vercemBende dokuzunda aksamdan yapayim bari test belki evlilik yildonumu suprizi olur.bunun icin normal testmi erken gebelik testimi almaliyiz acaba hic bilmiyorum.umarim tatli ve hic unutmayacagimiz yildonumu olur bizim icin
AynenEvet ya kazayla oldu dıyorlar bıde
Bazi seyler gercekten zamanini bekler.kaderinizde varsa mutlaka yasarsiniz.ve kaderide dua degistirir.herzaman dualarima anne olmak isteyenleri katarim.genel.olarak dua ederim.evet bekarken evlenilir cocuk olur diye dusunuruz.aklimiza gelmez ama bazen onumuze cikar.insallah en kisa zamanda gebelik haberi alirsinizAllah bağişlasın maşallah bizde iki senedir bitane olsun diye uğraşıyoruz hep şey dıyorum bı tane olsunda öbürü için uğraşmam olursa olur kafasındayım ama tabı zaman ne gosterır bılemıyorum evlenmeden oncede hemen hamıle kalırım zannedıyodum çunku
Bende deneyeyim o halde bi zarari yok nasilsaBen erken gebelık testı alacam pozıtıf görürsem kan vercem
Benimde adetimin 2. Günü 14. 15. Güni değerlendirmeyi düşünüyorum inşallah tuatar bende magıs annesi oluruzMerhaba kızlar . Öncelikle hamilelik isteyen herkese Allah nasip etsin inşallahson adet tarihim 15 Temmuz . Yumurtlama günüm 24-25 Temmuz . 24 ve 25 temmuzu değerlendirdim 25 Temmuz akşamı testim silikleşmeye başladı . fakat 26 Temmuz u değerlendiremedim yine de ilk defa ovülasyon testi yaptığım için umutluyum . Bat tarihi 10 Ağustos ve civari olanlar beraber bekleyelim mi ?
İnşallah çok istiyıruz çok sorunla karışılaştık ama doktor da bu ay çok ümitliydi oyuzden bende ümitliyim inşllah olur beklemek bu süreç gerçekten zorBazi seyler gercekten zamanini bekler.kaderinizde varsa mutlaka yasarsiniz.ve kaderide dua degistirir.herzaman dualarima anne olmak isteyenleri katarim.genel.olarak dua ederim.evet bekarken evlenilir cocuk olur diye dusunuruz.aklimiza gelmez ama bazen onumuze cikar.insallah en kisa zamanda gebelik haberi alirsiniz
Güzel haberleri beklıyoruzBende deneyeyim o halde bi zarari yok nasilsa
Insallah canım Allah gonlune göre versın sen ovulasyon testi kullanıyormusunBenimde adetimin 2. Günü 14. 15. Güni değerlendirmeyi düşünüyorum inşallah tuatar bende magıs annesi oluruz
Bizim aynı olmuş yumurtlama günü haberleşelimYaaabenimde 8 Ağustos evlolık yoldonumu bende esıme surprız yapmak ıstıyorum . Insallah güzel haberı alırız ben 6 sında test yapmayı düşünüyorum çünkü yumurtlamadan sonra 12. Gün oluyor
Belırtı var mıBizim aynı olmuş yumurtlama günü haberleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?