- 8 Ocak 2025
- 31
- 9
- 1
- 28
hayır kullanmıyorum. İşte zaten yumurtladığında beyaz akıntı oluyo ayrıca acayip istekli oluyorum ozman anlıyorum yumurtlama günümdeyim sanırım ozman olursa erkek öncesi olursa kız olurmuşInsallah canım Allah gonlune göre versın sen ovulasyon testi kullanıyormusun
Alakası yok canım cinsıyetı taşıyan erkektirhayır kullanmıyorum. İşte zaten yumurtladığında beyaz akıntı oluyo ayrıca acayip istekli oluyorum ozman anlıyorum yumurtlama günümdeyim sanırım ozman olursa erkek öncesi olursa kız olurmuş
Akıntım var bıde ara ara kasık ağrım var adet olacakmışım gibi . Ama çok rahatsız eden bir ağrı degıl
Akıntım var bıde ara ara kasık ağrım var adet olacakmışım gibi . Ama çok rahatsız eden bir ağrı degıl
Ya öylede X kromozomu dayanıklı ve canlı Y kromozomu dayanaksızmış o yüzden çatlama günü hamile kalınırsa y ama çatlamadan bir gün çnce döllerse yumurta X kromozomu kalıyormış diye bişey duydum artık bakalaımAlakası yok canım cinsıyetı taşıyan erkektir
Bende çarşamba günü yapacam ınsallah hamıleyızBeni klıma çarptı büyük ihtimal ile inşalla vardır tabi
Çarşamba regl günüm ve yumurtlamanın 12 günü ya çarşamba yâda perşembe yaparım test bakalım
Cinsiyet konusunda cogu seyi denedim bendeAlakası yok canım cinsıyetı taşıyan erkektir
Bu teori var ve soyle biseyde okumustum kiz icin erkegin daha yorgun erkek icin daha zinde olmasi gerekiyormus sperm kalitesi acisindan.tabi hurafede olabilirhayır kullanmıyorum. İşte zaten yumurtladığında beyaz akıntı oluyo ayrıca acayip istekli oluyorum ozman anlıyorum yumurtlama günümdeyim sanırım ozman olursa erkek öncesi olursa kız olurmuş
Dua edin ozman bana dua duayı açar kızım oldu Allah ona sağlık sıhhat afiyet versin bide erkek nasip etsinBu teori var ve soyle biseyde okumustum kiz icin erkegin daha yorgun erkek icin daha zinde olmasi gerekiyormus sperm kalitesi acisindan.tabi hurafede olabilirarkadasin dedigi gibi cinsiyeti erkek belirliyor ama bence dualarin faydasi var
İnsallah Allah gonlunizden geceni kucaginiza nasip etsin hayirli bir erkek evlatDua edin ozman bana dua duayı açar kızım oldu Allah ona sağlık sıhhat afiyet versin bide erkek nasip etsin
Benım de çok erken olamaz ıste . Ama Insallah vücudumuz bızım istediğimız belırtılerı pıskolojık olarak verıp , beçıze oyun oynamıyordurKızlar bat 12 ağustos. İlk gebeligim boş gebelikle, dusukle sonuçlanmıştı. Şuan o zaman olduğu gibi regl olacakmışım gibi baya bi kasik ağrım var. Ancak başka hiç bir belirtim yok. Daha önce yerlesme kanamasi, göğüs hassasiyetim olmuştu. Regl ağrısı olamaz yaşadığım malum henüz çok erken
Büyük bir istekle bekleyeceğim bakalim
İnşallah çok istiyıruz çok sorunla karışılaştık ama doktor da bu ay çok ümitliydi oyuzden bende ümitliyim inşllah olur beklemek bu süreç gerçekten zorBazi seyler gercekten zamanini bekler.kaderinizde varsa mutlaka yasarsiniz.ve kaderide dua degistirir.herzaman dualarima anne olmak isteyenleri katarim.genel.olarak dua ederim.evet bekarken evlenilir cocuk olur diye dusunuruz.aklimiza gelmez ama bazen onumuze cikar.insallah en kisa zamanda gebelik haberi alirsiniz
canım bizde x var sadece erkek y yollar sa erkek x yollarsa kız oluyo bızle hiç bir alakası yok yanı onunYa öylede X kromozomu dayanıklı ve canlı Y kromozomu dayanaksızmış o yüzden çatlama günü hamile kalınırsa y ama çatlamadan bir gün çnce döllerse yumurta X kromozomu kalıyormış diye bişey duydum artık bakalaım
Yok bu psikolojik değil. Ya bir sorun var enfeksiyon vs yada istediğimiz şeyBenım de çok erken olamaz ıste . Ama Insallah vücudumuz bızım istediğimız belırtılerı pıskolojık olarak verıp , beçıze oyun oynamıyordur
Aminn aminnnn Allah razı olsunİnsallah Allah gonlunizden geceni kucaginiza nasip etsin hayirli bir erkek evlat
Bizdekide bi umutİnşallah çok istiyıruz çok sorunla karışılaştık ama doktor da bu ay çok ümitliydi oyuzden bende ümitliyim inşllah olur beklemek bu süreç gerçekten zorrabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun
canım bizde x var sadece erkek y yollar sa erkek x yollarsa kız oluyo bızle hiç bir alakası yok yanı onun
Sorma bende sağdan yumurtladın olursa erkek olcak muhabbetlerını çok duyyorum diyom inşallahBizdekide bi umutgönlümüzdeki hayırla olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?