Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Klimamı çarptı bilmiyorum ama belim çok ağrıyor
Bide yumurtalıklarım sancıyor ara ara psikolojikte olabilir:)

Insallah canım Allah gonlune göre versın sen ovulasyon testi kullanıyormusun
hayır kullanmıyorum. İşte zaten yumurtladığında beyaz akıntı oluyo ayrıca acayip istekli oluyorum ozman anlıyorum yumurtlama günümdeyim sanırım ozman olursa erkek öncesi olursa kız olurmuş

hayır kullanmıyorum. İşte zaten yumurtladığında beyaz akıntı oluyo ayrıca acayip istekli oluyorum ozman anlıyorum yumurtlama günümdeyim sanırım ozman olursa erkek öncesi olursa kız olurmuş
Alakası yok canım cinsıyetı taşıyan erkektir

Beni klıma çarptı büyük ihtimal ile inşalla vardır tabi
Çarşamba regl günüm ve yumurtlamanın 12 günü ya çarşamba yâda perşembe yaparım test bakalım
Akıntım var bıde ara ara kasık ağrım var adet olacakmışım gibi . Ama çok rahatsız eden bir ağrı degıl

Ya öylede X kromozomu dayanıklı ve canlı Y kromozomu dayanaksızmış o yüzden çatlama günü hamile kalınırsa y ama çatlamadan bir gün çnce döllerse yumurta X kromozomu kalıyormış diye bişey duydum artık bakalaım

Cinsiyet konusunda cogu seyi denedim bende ama en cokta dualarim var gecen yil kizimdada cok okumustum.tabi evladin kizi erkegi olmaz ama benim iki oglum var mevlam diger nimetindende tattirsin insallah

Bu teori var ve soyle biseyde okumustum kiz icin erkegin daha yorgun erkek icin daha zinde olmasi gerekiyormus sperm kalitesi acisindan.tabi hurafede olabilir arkadasin dedigi gibi cinsiyeti erkek belirliyor ama bence dualarin faydasi var

Bu teori var ve soyle biseyde okumustum kiz icin erkegin daha yorgun erkek icin daha zinde olmasi gerekiyormus sperm kalitesi acisindan.tabi hurafede olabilir arkadasin dedigi gibi cinsiyeti erkek belirliyor ama bence dualarin faydasi var
Dua edin ozman bana dua duayı açar kızım oldu Allah ona sağlık sıhhat afiyet versin bide erkek nasip etsin

Kızlar bat 12 ağustos. İlk gebeligim boş gebelikle, dusukle sonuçlanmıştı. Şuan o zaman olduğu gibi regl olacakmışım gibi baya bi kasik ağrım var. Ancak başka hiç bir belirtim yok. Daha önce yerlesme kanamasi, göğüs hassasiyetim olmuştu. Regl ağrısı olamaz yaşadığım malum henüz çok erken
Büyük bir istekle bekleyeceğim bakalim

Benım de çok erken olamaz ıste . Ama Insallah vücudumuz bızım istediğimız belırtılerı pıskolojık olarak verıp , beçıze oyun oynamıyordur

İnşallah çok istiyıruz çok sorunla karışılaştık ama doktor da bu ay çok ümitliydi oyuzden bende ümitliyim inşllah olur beklemek bu süreç gerçekten zor rabbim isteyen herkesin yardımcısı olsun
canım bizde x var sadece erkek y yollar sa erkek x yollarsa kız oluyo bızle hiç bir alakası yok yanı onun

Benım de çok erken olamaz ıste . Ama Insallah vücudumuz bızım istediğimız belırtılerı pıskolojık olarak verıp , beçıze oyun oynamıyordur
Yok bu psikolojik değil. Ya bir sorun var enfeksiyon vs yada istediğimiz şey

Bizdekide bi umut gönlümüzdeki hayırla olsun

Kızlar benim göğüs uçlarımda değişiklikler var ilk kez bu kadar belirgin çevresinde de minik topçuklar çıktı belim kopuyor ve kasıklarım çok batıyor bana dpo 8 di test yaptım çizgi göremedim bugün. ama az önce kilodumda açık kahverengi pembemsi lekelenme gördüm adetim düzenlidir hep öncesinde olmam hiç daha adete dört günüm var leke de peçeteye silince gelmiyor kilotta var sadece bu yerleşme kanaması mıdır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…