Evet gördüm tamam teşekkür ederimCanım instagram dan minnak kurabiyelerrr sayfasını takıp et . 3 r olacak sonu
Rica ederım canımEvet gördüm tamam teşekkür ederim
Yapmadım aşkım ya son gune kadarda yapmayı dusunmuyorum suan zorlıcam kendımı çok erken oldumuda üzülüyosunBugün test yaptıysan atsana senı çok merak edıyorum Senın ıcın dua edıyorum
Benımde gecmedı su gıbı akıntım var süreklı adet oldum zannedıyorum bu gece goguslerımın üzerine yatmışım agrısıdına uykum dan uyandım ve baya bıldıgın adet oldum olcam gıbı hıssedıyorumTanedeki bu ay benım hep akıntım var ya yanı yumurtlama dan sonra hıc gecmedı . Dıyorum acaba hamılelık mı yoksa üşüttüm falan mı klımadan
Bende ovulasyon takıp diye bi sayfa var ordan alıyorum o kadında çok ılgılı aynı testlerı satıyolar zaten mınnak kurabiyeyleMarkası ne peki. Instegram adresi flan
Tüp bebekle hamileyim çok yeni, Allahım mucizemi sağlıkla kucağıma da almayı nasip etsin inşallah.7 yıldır bende çok bekledim… Seni öyle anlıyorum ki Allahım senide sevindirsin, dileğini yapsın en kısa zamandaBen de tüm gebe kalanlar için çok mutlu oluyorum. Nasip işi napalımtam üç yıldır deniyoruz. Modern tıbbından kocakarı yöntemine her şeyi denedik yani tüp bebek bilr yaptık tam üç kez, diğer gruplardan beni bilenler vardır. Nasip yani artık tedavi çok mümkün değil. Böyle ay ay konularda gezip umutlanıyorum ben de napaym jasjsj siz ne zamandır düşünüyorsunuz?
Yaa ne biliyim bu ay böyle deniyim eğer olmazsa Eylülde alırım diyorum. Artık Allah ne nasip ederse kız erkek.Bende ovulasyon takıp diye bi sayfa var ordan alıyorum o kadında çok ılgılı aynı testlerı satıyolar zaten mınnak kurabiyeyle
Bende göğüs agrısı yok canımBenımde gecmedı su gıbı akıntım var süreklı adet oldum zannedıyorum bu gece goguslerımın üzerine yatmışım agrısıdına uykum dan uyandım ve baya bıldıgın adet oldum olcam gıbı hıssedıyorum
Allah senı sağlıkla bebegıne kavuştursun canımTüp bebekle hamileyim çok yeni, Allahım mucizemi sağlıkla kucağıma da almayı nasip etsin inşallah.7 yıldır bende çok bekledim… Seni öyle anlıyorum ki Allahım senide sevindirsin, dileğini yapsın en kısa zamanda
Evet öyle oluyor ama sabredemıyoruz daYapmadım aşkım ya son gune kadarda yapmayı dusunmuyorum suan zorlıcam kendımı çok erken oldumuda üzülüyosun
Oyyy aminn inşallah sağlıkla kolaylıkla vakitlice bebişinizi kucağınıza alırsınız bana dua etmenize de ayrıca çok sevindimTüp bebekle hamileyim çok yeni, Allahım mucizemi sağlıkla kucağıma da almayı nasip etsin inşallah.7 yıldır bende çok bekledim… Seni öyle anlıyorum ki Allahım senide sevindirsin, dileğini yapsın en kısa zamanda
Dün başladı bendede yoktu uçlarında bişey yokta goguslerımı cok agır hıssedıyorum dokundugumda agrıyo ama belırtı aramakta istemiyorum aslında bi kere daha boyle bişey yaşamıştım hatta bundan daha çok agırıyodu sabah test yapmak için lavobaya gittiğimde adet olmultumBende göğüs agrısı yok canım
Ben sadece klomen kullandığım zaman ı duyguyu yaşadım . Ama sen kullanmadın insallah varsırDün başladı bendede yoktu uçlarında bişey yokta goguslerımı cok agır hıssedıyorum dokundugumda agrıyo ama belırtı aramakta istemiyorum aslında bi kere daha boyle bişey yaşamıştım hatta bundan daha çok agırıyodu sabah test yapmak için lavobaya gittiğimde adet olmultum
Letu kullandımBen sadece klomen kullandığım zaman ı duyguyu yaşadım . Ama sen kullanmadın insallah varsır
Hayırlısı bakalım canım bekleyelim Insallah güzel sonuç alırızLetu kullandım
Aminn Allah razı olsun canım,Rabbim sana, dileyen isteyen bütün kullarına, forumdaki arkadaşlarada nasip etsinAllah senı sağlıkla bebegıne kavuştursun canım
Canım test yaptın mı 7 Ağustos dıcektın galıbaBenim bat 7 Temmuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?