Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Tanedeki bu ay benım hep akıntım var ya yanı yumurtlama dan sonra hıc gecmedı . Dıyorum acaba hamılelık mı yoksa üşüttüm falan mı klımadan
Benımde gecmedı su gıbı akıntım var süreklı adet oldum zannedıyorum bu gece goguslerımın üzerine yatmışım agrısıdına uykum dan uyandım ve baya bıldıgın adet oldum olcam gıbı hıssedıyorum

Tüp bebekle hamileyim çok yeni, Allahım mucizemi sağlıkla kucağıma da almayı nasip etsin inşallah.7 yıldır bende çok bekledim… Seni öyle anlıyorum ki Allahım senide sevindirsin, dileğini yapsın en kısa zamanda

Bende ovulasyon takıp diye bi sayfa var ordan alıyorum o kadında çok ılgılı aynı testlerı satıyolar zaten mınnak kurabiyeyle
Yaa ne biliyim bu ay böyle deniyim eğer olmazsa Eylülde alırım diyorum. Artık Allah ne nasip ederse kız erkek.

Bende göğüs agrısı yok canım

Oyyy aminn inşallah sağlıkla kolaylıkla vakitlice bebişinizi kucağınıza alırsınız bana dua etmenize de ayrıca çok sevindim

Kasık ağrım o kadar çok ki geçen ay da böyleydi. Ne yürüyebiliyorum ne iş yapabiliyorum. Dinlenince azalıyor ama asla bitmiyor. Acabaiko kistimden midir. Gebelik mi diye düşünmek istiyorum inanın ama geçen ay da yaşadım bunu. Ara ara oluyor böyle. Göğüs ağrım da yumurtlamayı gördükten hemen sonra başladı. Chat gbt yumurtlama sonrası vücudun progesteron ürettiği için Ağrı yaptığını söyledi. Eğer gebelik oluşursa göğüsteki ağrının şiddetleneceğini söylüyor.

Bende göğüs agrısı yok canım
Dün başladı bendede yoktu uçlarında bişey yokta goguslerımı cok agır hıssedıyorum dokundugumda agrıyo ama belırtı aramakta istemiyorum aslında bi kere daha boyle bişey yaşamıştım hatta bundan daha çok agırıyodu sabah test yapmak için lavobaya gittiğimde adet olmultum

Ben sadece klomen kullandığım zaman ı duyguyu yaşadım . Ama sen kullanmadın insallah varsır

Ben bu ay arlanmış akıllanmışım arkadaşım .oglenden berı çok baş ağrım vardı artık boynuma be gozlerıme vurdu . En son az önce acıle gıttım serum taksınlar dıye doktora gebe olma ıhtımalım var ona göre serum takar mısınız dedım . Parol taktı ve beta testi istedi kendılıgınden . Ama ben yaptırmadım . Daha çıkması ımkansız ve üzülürüm dıye ben normalde regll den 10 gün önce bıle rest yaptığımı bılırım şu an regll e 7 gün var I iremishk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…