Atlatım şükür bide kalan parçalar kürtajla alındı canlı canlı oldum 5 dk ama o 5 dkda canımdan can gitti çok zor her derdi anneler her acı anneler daha doğrusu kadınlarOnun ağrısı çok başka ya bir değişik Allah şifa versin inşallah bizim yüzümüz de gülecek bir gün
Atlatım şükür bide kalan parçalar kürtajla alındı canlı canlı oldum 5 dk ama o 5 dkda canımdan can gitti çok zor her derdi anneler her acı anneler daha doğrusuOnun ağrısı çok başka ya bir değişik Allah şifa versin inşallah bizim yüzümüz de gülecek bir gün
ÇekiyorAtlatım şükür bide kalan parçalar kürtajla alındı canlı canlı oldum 5 dk ama o 5 dkda canımdan can gitti çok zor her derdi anneler her acı anneler daha doğrusu kadınlar
İnsanın canından can gidiyor ya ben de düşük yaptım bilirim o acıyı bütün derdi kederi biz çekiyoruz anasını satayım erkek olmak varmışAtlatım şükür bide kalan parçalar kürtajla alındı canlı canlı oldum 5 dk ama o 5 dkda canımdan can gitti çok zor her derdi anneler her acı anneler daha doğrusu kadınlar
Ax ah nedir kadınların çilesi bitmıyorİnsanın canından can gidiyor ya ben de düşük yaptım bilirim o acıyı bütün derdi kederi biz çekiyoruz anasını satayım erkek olmak varmış
Hiç sorma ya en çok şikayet eden erkekler kadın doğuruyor taşıyor mide bulantısı bir sürü sıkıntısı bitmiyor kiAx ah nedir kadınların çilesi bitmıyor
Kız sus midem bulantım var neyden bilmiyorumHiç sorma ya en çok şikayet eden erkekler kadın doğuruyor taşıyor mide bulantısı bir sürü sıkıntısı bitmiyor ki
Benimde bulanıyor inanır mısın? Ama kolsişinden sanırımKOz
Kız sus midem bulantım var neyden bilmiyorum
PsikolojimizAyy psikojimiz bozuldu
Bence bir gün daha bekleAllah seni ne yapmiyayarın dop 13 sabah yapım mi ne dersin kız çıkar mı
Yok kız almadım predictor prodoctor vedaxa var vedaxa negatif çıkarmıştı diğer yalancı pozitif içinde ben ona yalancı demiştim kaçtane pozitif ama vedaxa tertemiz doğru olana inanmadımBence bir gün daha bekleacele etme 350 tl çöpe gitmesin adete bişey kalmadı zaten
Maşşallah bütün test markalarını elden geçirmişYok kız almadım predictor prodoctor vedaxa var vedaxa negatif çıkarmıştı diğer yalancı pozitif içinde ben ona yalancı demiştim kaçtane pozitif ama vedaxa tertemiz doğru olana inanmadım
Maşşallah bütün test markalarını elden geçirmişyok yok
Artımed var bide oda yalancıdiyorum ya denemediğin kalmadı hepsini pozitif ama yalancı pozitif sadece vedaxa ve awox tertemiz negatif çıkardı onlara bide yalancı dedim ben meğer doğru olan onlarmş kuruma bile çıkarmadı ben 3. Yu freely markayla ogrwndim o zaman düzenliyor günlerim baktım gecikti yaptım çıktı ertesi kan verdim 45 çıktı k markaya güvendim ondan almştm gecen ay batırdım gibi çıktı oda yabancıymış testler resmen benimle oynadı yani
Of Off ben hiç o kadar yapmadım 2 kere yaptım dedim kızım pınar yok paranı boşuna harcama hepsi negatifdiyorum ya denemediğin kalmadı hepsini pozitif ama yalancı pozitif sadece vedaxa ve awox tertemiz negatif çıkardı onlara bide yalancı dedim ben meğer doğru olan onlarmş kuruma bile çıkarmadı ben 3. Yu freely markayla ogrwndim o zaman düzenliyor günlerim baktım gecikti yaptım çıktı ertesi kan verdim 45 çıktı k markaya güvendim ondan almştm gecen ay batırdım gibi çıktı oda yabancıymış testler resmen benimle oynadı yani
Ama kurtaj sonrası dongum Bi değsti 49 44 45 50 daha önce gecikme yaşamadığım için ben hayatımda bu kadar test yaptığımı hatırlamıyorum mesela ıkı çocuğumdada gecikmeyle öğrendim 3.de oyle ama o nasıp olmadı ve hormonların bozuldu yapmamak elde değildi yaniOf Off ben hiç o kadar yapmadım 2 kere yaptım dedim kızım pınar yok paranı boşuna harcama hepsi negatif
Ay ne yapacaksın canımm yaa mecbur kalınca insan yapıyor olsun düzelecek bu sefer olacakAma kurtaj sonrası dongum Bi değsti 49 44 45 50 daha önce gecikme yaşamadığım için ben hayatımda bu kadar test yaptığımı hatırlamıyorum mesela ıkı çocuğumdada gecikmeyle öğrendim 3.de oyle ama o nasıp olmadı ve hormonların bozuldu yapmamak elde değildi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?