Bat 10 Ağustos olanlar beraber bekleyelim mi ? 🌸

Testiniz bozuk malesef. Kaç tane idrarda pozitifi görüp peşine ya adet gördüm ya da koşa koşa kan verip negatifi aldım oturdum. Ama reglinize daha var. Belki yükselir.

Testiniz bozuk malesef. Kaç tane idrarda pozitifi görüp peşine ya adet gördüm ya da koşa koşa kan verip negatifi aldım oturdum. Ama reglinize daha var. Belki yükselir.
Evet evet testimin bozuk olmasıyla çok kötü yüzleştim. Yeni evliyim bilgisizdim o kadar erken pozitif çıkmasının ihtimali yokmuş. Bir de kendimi hamile sanıp eşime testi göstermem var ((( umutlanmadan bekliyorum bakalım zaman ne gösterecek

Yaa sizi o kadar iyi anlıyorum ki defalarca başıma geldi malesef. Eşim artık inanmıyor görünce o akıllandı ben akıllanmadım

Yaa sizi o kadar iyi anlıyorum ki defalarca başıma geldi malesef. Eşim artık inanmıyor görünce o akıllandı ben akıllanmadım
şu erkekler kadar rahat olabilsek keşke biz bugün de test edelim yarın da derken strese giriyoruz pozitif çıkması dert negatif çıkması da dert. onlarsa varsa var başımızın üstüne yoksa da yok hayırlı zamanda gelsin diyorlar.

Evet canım temiz hormon testleri de temiz yarın eşim sperm testi verecek bakalım. Sende durumlar nedir
Eşimde bir problem yok bende pcos var bi insülin troid hepsı yuksetı beslenmemi değiştirip kilo verince düzeldi şükür rahım fılmındede sağ tup tikanıklıgı ve rahım içi yapısıklık goruldu ama hsg sıransında açıldı şükür oyuzden biraz bu aydan umutluyum bakalım inşallah beklemedeyız

Üzme kendını Ya çok üzüldüm . allahtan umut kesılmez

Belirtisi olan var mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…