Amin canımmmBende bu ay klomen kullandım 18 Temmuz da klomene başladım 23 Temmuz da kontrole gittim sağ 14 sol 10 mm di doktorum yeterli bulmadı tekrar bi kutu daha başladım 28 Temmuz da kontrole gittim sağ 26 sol 24 mm di çok iyi dedi ovitrelle vuruldum 28 Temmuz da şimdi 13 Ağustos ta regl günüm bakalım inşallah hepimiz güzel haberlerle döneriz
Benım 6 gün kalmış olsa kesın vermıstım kanYa adet ile çok benziyor o kadar yanıltıcı ki 6 gün var yapmıyorum test falan
Ay yok ya kuzum erken öğrensem bile elime ne geçeçk kimyasal olsa daha çok üzülecegım zamanını beklemek lazımBenım 6 gün kalmış olsa kesın vermıstım kan
Klomen bitişinde yani 28 Temmuz iğne vurunacağıö gün ve iğneyi vurunduktan 2 gün sonrasına kadar baya belirti yaşadım özellikle sağ kasık şişkinliği tuvaleti yaptıktan sonra karım boşalıp direk kaşıkların ağrısı şişkinliği falan şimdi hafif hafif arada bi hissediyorum sadece şimdi ateş basıyor arada bi sırtım başım yüzüm boynum alev atıyor resmenAmin canımmmvarmı belırtın . Klomen de çok belırtı yapıyor
İnşalah hamilesndır canımAy yok ya kuzum erken öğrensem bile elime ne geçeçk kimyasal olsa daha çok üzülecegım zamanını beklemek lazım
İnsallah burdan güzel haberlerını alırızKlomen bitişinde yani 28 Temmuz iğne vurunacağıö gün ve iğneyi vurunduktan 2 gün sonrasına kadar baya belirti yaşadım özellikle sağ kasık şişkinliği tuvaleti yaptıktan sonra karım boşalıp direk kaşıkların ağrısı şişkinliği falan şimdi hafif hafif arada bi hissediyorum sadece şimdi ateş basıyor arada bi sırtım başım yüzüm boynum alev atıyor resme
İnşallah inşallah hepimiz içinİnsallah burdan güzel haberlerını alırız
Seni bekliyorum bugün cumaBende onun kasık batması hafıf kıramp olarak tarıf edıyorum işte
inşallah canım nasip kim istiyorsa Rabbım çok bekletmeden nasip etsınİnşalah hamilesndır canım
Yaptım şimdide sanmıyırum bişey çıkıcagınıSeni bekliyorum bugün cuma
Ben sankı bı karartı goruyorum sadece ben görüyürumSeni bekliyorum bugün cuma
Resım at bakalımBen sankı bı karartı goruyorum sadece ben görüyürumnegatıf yanı
Amın canıminşallah canım nasip kim istiyorsa Rabbım çok bekletmeden nasip etsın
sizin kaç gununuz varrAmın canım
9 günsizin kaç gununuz varr
Böyle karartım belkı bellı olur diye ama yok ya biz görmek istediğimiz için benceResım at bakalım
Böyle karartım belkı bellı olur diye ama yok ya biz görmek istediğimiz için bence
o karartıyı bende gördümBöyle karartım belkı bellı olur diye ama yok ya biz görmek istediğimiz için bencePazar günü bir daha dene insallah vardır
hoayyy maşşşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?