3 aydır deniyoruz olmuyor bu ay da yumurtlama dönemini pek değerlendiremedim takip te edemedim şana kaldı işimizBi belirtin olursa yada hamilelik olursa sende yaz olur mu ? Bize umut olursunne zamandan beri bebek düşünüyorsun ?
Bende onun kasık batması hafıf kıramp olarak tarıf edıyorum iştheyecanlı bekleyısumarım bu ay uzulmeyız
Ben şubat dan berı demıyorum ama ılk defa ovulasyon testı kullandım3 aydır deniyoruz olmuyor bu ay da yumurtlama dönemini pek değerlendiremedim takip te edemedim şana kaldı işimiz
aynıyız yumurtlama çatlama bir tek bat 7 agustos hadı bakalımmmmmYumurtalama 23 çatlama 24 bat 6 agustos
Bu ay 31 çekıyo sizinde 6 dır aynıysa normalde benimde sat 7 temmuzaynıyız yumurtlama çatlama bir tek bat 7 agustos hadı bakalımmmmm
valla uygulama 7sı gösterıyor canım ovulasyon testı de yaptım ay hadı inşallah bu sefer yüzümüz güler belirtin varmıBu ay 31 çekıyo sizinde 6 dır aynıysa normalde benimde sat 7 temmuz
Boşver uygulamıyı işaretlenen donguyu baz alıyo 24 yumurtlamaysa 14 gun adet beklenır o gun bat olur yanı aynı bizim senlevalla uygulama 7sı gösterıyor canım ovulasyon testı de yaptım ay hadı inşallah bu sefer yüzümüz güler belirtin varmı
hadı bakalımBoşver uygulamıyı işaretlenen donguyu baz alıyo 24 yumurtlamaysa 14 gun adet beklenır o gun bat olur yanı aynı bizim senle
İnşallah güzel haberler alırız ne kadar dır deniyosunuzhadı bakalım1 gun gerı çekildi ıyı mı test vs son gune kadar yapmayacağım
daha yeni canım 2 ay falan olduuİnşallah güzel haberler alırız ne kadar dır deniyosunuz
A daha çok yenıymıs rabbım yoklugunu ararmadan versın inşallahdaha yeni canım 2 ay falan olduu
amin canım cümlemize inşallahhhA daha çok yenıymıs rabbım yoklugunu ararmadan versın inşallah
Merhaba Senın belırtın var mı ?valla uygulama 7sı gösterıyor canım ovulasyon testı de yaptım ay hadı inşallah bu sefer yüzümüz güler belirtin varmı
Merhaba canım gögsümün uçları şişti bide kaşık ağrım var her iki tarafta sağ tarafımda kist var oda ağrı yapıyor olabilir emin olamıyorum birde beyaz bi akıntı sen de neler var ?Merhaba Senın belırtın var mı ?
Göğüs ağrım yok renksiz kokusuz az az akıntım var . Bırde kasık ağrım var ama böyle dayanılmayacak zonklama degıl de , adet olacam sankı her an 10 gün var adete adet olamam . Yumurtlamamın uzerınden 6 gün geçti . Bugün araba ıle başka bır sebepten hastahaneye gıttık . Yanı polıkılınık mr kan alma yerı hastahane de bekleme surecı aşırı derece yoruldum hasta gıbıyım diyebılırım çok halsız düştüm bu kadar etkılenmezdım . Umarım vücudum bana oyun oynamıyordur yıne .Merhaba canım gögsümün uçları şişti bide kaşık ağrım var her iki tarafta sağ tarafımda kist var oda ağrı yapıyor olabilir emin olamıyorum birde beyaz bi akıntı sen de neler var ?
Bende bu ay klomen kullandım 18 Temmuz da klomene başladım 23 Temmuz da kontrole gittim sağ 14 sol 10 mm di doktorum yeterli bulmadı tekrar bi kutu daha başladım 28 Temmuz da kontrole gittim sağ 26 sol 24 mm di çok iyi dedi ovitrelle vuruldum 28 Temmuz da şimdi 13 Ağustos ta regl günüm bakalım inşallah hepimiz güzel haberlerle dönerizMerhaba kızlar . Öncelikle hamilelik isteyen herkese Allah nasip etsin inşallahson adet tarihim 15 Temmuz . Yumurtlama günüm 24-25 Temmuz . 24 ve 25 temmuzu değerlendirdim 25 Temmuz akşamı testim silikleşmeye başladı . fakat 26 Temmuz u değerlendiremedim yine de ilk defa ovülasyon testi yaptığım için umutluyum . Bat tarihi 10 Ağustos ve civari olanlar beraber bekleyelim mi ?
Valla hadi inşallah bu ay yüzümüz gülsünGöğüs ağrım yok renksiz kokusuz az az akıntım var . Bırde kasık ağrım var ama böyle dayanılmayacak zonklama degıl de , adet olacam sankı her an 10 gün var adete adet olamam . Yumurtlamamın uzerınden 6 gün geçti . Bugün araba ıle başka bır sebepten hastahaneye gıttık . Yanı polıkılınık mr kan alma yerı hastahane de bekleme surecı aşırı derece yoruldum hasta gıbıyım diyebılırım çok halsız düştüm bu kadar etkılenmezdım . Umarım vücudum bana oyun oynamıyordur yıne .
Bu aslında vücudumun oynadığı oyunda olamaz benım her ay göğüs hasaasıyetı var gıbı hıssederdım falan ya ben klımanın karşısında üşüttüm yada chat gpt nın dedıgı gıbı yerleşme belırtısı olabılırGöğüs ağrım yok renksiz kokusuz az az akıntım var . Bırde kasık ağrım var ama böyle dayanılmayacak zonklama degıl de , adet olacam sankı her an 10 gün var adete adet olamam . Yumurtlamamın uzerınden 6 gün geçti . Bugün araba ıle başka bır sebepten hastahaneye gıttık . Yanı polıkılınık mr kan alma yerı hastahane de bekleme surecı aşırı derece yoruldum hasta gıbıyım diyebılırım çok halsız düştüm bu kadar etkılenmezdım . Umarım vücudum bana oyun oynamıyordur yıne .
Göğüs ağrım yok renksiz kokusuz az az akıntım var . Bırde kasık ağrım var ama böyle dayanılmayacak zonklama degıl de , adet olacam sankı her an 10 gün var adete adet olamam . Yumurtlamamın uzerınden 6 gün geçti . Bugün araba ıle başka bır sebepten hastahaneye gıttık . Yanı polıkılınık mr kan alma yerı hastahane de bekleme surecı aşırı derece yoruldum hasta gıbıyım diyebılırım çok halsız düştüm bu kadar etkılenmezdım . Umarım vücudum bana oyun oynamıyordur yıne .
Amin canım ya ınsallah hepımızınValla hadi inşallah bu ay yüzümüz gülsün
Ya adet ile çok benziyor o kadar yanıltıcı ki 6 gün var yapmıyorum test falanBu aslında vücudumun oynadığı oyunda olamaz benım her ay göğüs hasaasıyetı var gıbı hıssederdım falan ya ben klımanın karşısında üşüttüm yada chat gpt nın dedıgı gıbı yerleşme belırtısı olabılırnurbanu7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?