- 24 Haziran 2016
- 124
- 85
- 48
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Hayırlı olsun canımkızlar daha bir kaç dakika önce size beklemek zorundayız dedim. aksi gibi eşim tutturdu test yapalım. olmaz dedim ısrar etti. yaptık. ben çizgi falan görmedim ama o tutturdu var diye. şizofren gibi dakikalarca baktık. ben hiç bişi görmedim. tutturdu hastaneye gidelim diye. zorla gittik. bi saat sonra hastaneyi aradı ben dinlemedim bile. sonucu mail attırmış bana gösterdi.inanamıyorum... hamileyim b hcg 12 çıktı hala inanamıyorum
çok sağol canım darısı başına inşallah.Hayırlı olsun canım
İnşallahçok sağol canım darısı başına inşallah.
Canım çok sevindim allah tananina erdirsinkızlar daha bir kaç dakika önce size beklemek zorundayız dedim. aksi gibi eşim tutturdu test yapalım. olmaz dedim ısrar etti. yaptık. ben çizgi falan görmedim ama o tutturdu var diye. şizofren gibi dakikalarca baktık. ben hiç bişi görmedim. tutturdu hastaneye gidelim diye. zorla gittik. bi saat sonra hastaneyi aradı ben dinlemedim bile. sonucu mail attırmış bana gösterdi.inanamıyorum... hamileyim b hcg 12 çıktı hala inanamıyorum
Acaba bende mi test yapsam yarın çok heyecanlandıAllah razı olsun canım. Allah hepimizin dualarını duysun. ben başlangıcı yaptım sıralanalım teker teker haberlerinizi alalım inşallah
kaçtı senin batAcaba bende mi test yapsam yarın çok heyecanlandı
Tam 8gün varkaçtı senin bat
Canimkızlar daha bir kaç dakika önce size beklemek zorundayız dedim. aksi gibi eşim tutturdu test yapalım. olmaz dedim ısrar etti. yaptık. ben çizgi falan görmedim ama o tutturdu var diye. şizofren gibi dakikalarca baktık. ben hiç bişi görmedim. tutturdu hastaneye gidelim diye. zorla gittik. bi saat sonra hastaneyi aradı ben dinlemedim bile. sonucu mail attırmış bana gösterdi.inanamıyorum... hamileyim b hcg 12 çıktı hala inanamıyorum
Sen hissetmistin ben yine hakliyim hissetmek onemli dmistm cancazimmmkızlar daha bir kaç dakika önce size beklemek zorundayız dedim. aksi gibi eşim tutturdu test yapalım. olmaz dedim ısrar etti. yaptık. ben çizgi falan görmedim ama o tutturdu var diye. şizofren gibi dakikalarca baktık. ben hiç bişi görmedim. tutturdu hastaneye gidelim diye. zorla gittik. bi saat sonra hastaneyi aradı ben dinlemedim bile. sonucu mail attırmış bana gösterdi.inanamıyorum... hamileyim b hcg 12 çıktı hala inanamıyorum
Ayni durumdayz ama umidim de yok bat 7Son 8kaldi. bugun hep uyudum, içimde bi isteksizlik var basım yoğun şekilde agriyor kendimi duygusal hissediyorum. Ya psikolojik ya hamileyim bi geçse de kan testine gitsem
Çok stresli bi durum. Delirmek uzereyim. Sakin olmaya dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum ama sonunda hep aklıma geliyor acaba acaba... belirti bi var bi yok karıştı herseyAyni durumdayz ama umidim de yok bat 7
Sabir cnm sabirÇok stresli bi durum. Delirmek uzereyim. Sakin olmaya dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum ama sonunda hep aklıma geliyor acaba acaba... belirti bi var bi yok karıştı hersey
çok sağol.. Allahım inşallah sizede nasip eder. şu yazdığın cümlenin aynısını bende sana yazacağım inşallah.CanimTEBRIK EDERIM OHHH SAGLIKLI BI SEKILDE KUCAGINADA ALMAN DILEGIYLE COK SEVINDIMMMMM GERCKTN BU TOPKIKTEN INSALLAH SENIN GIBI YAZANLAR CIKSIN
Adetim 5 gunu gecmesini birak. 1 gun gecse sabahlar olmaz cildirieim bn ya aysssG GuzelcinNisaberatim sakin olun Allah çok büyük. Bende sabırsızlanıyordum ve inandığım tek şey vardı. çocuk denen şeyin inanın bir zamanı var geleceği zaman geliyor sukünetle beklemek lazım. Bende kızların saydığı gibi belirti hiç olmadı hala yok. göğüslerim şişmedi, hassas değil, uykum yok. kasığımda çok hafif adetten beri devam eden bir sızı var okadar. Belirtisizlikler ümüdinizi kırmasın. bence bat dan 5 gün geçene kadar hamile değilim kesin demek doğru değil. tabi benim gib günler öncesinden öğrenmekte doğru değil
Adetim 5 gunu gecmesini birak. 1 gun gecse sabahlar olmaz cildirieim bn ya aysss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?