BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

Hayırlı olsun canım

Canım çok sevindim allah tananina erdirsin

Allah razı olsun canım. Allah hepimizin dualarını duysun. ben başlangıcı yaptım sıralanalım teker teker haberlerinizi alalım inşallah

bilemedim ki. iki gün daha beklesen daha iyi olacak sanki. ben korkarak gittim. eşim öyle hevesliydiki... giderken yolda defalarca bak çıkmaz şimdi üzülme sakın 5 gün sonra bakacağız dedim..
yani adamlarda hevesleniyor insan onlarada üzülüyor. . iki gün bekle istersen..

Canim TEBRIK EDERIM OHHH SAGLIKLI BI SEKILDE KUCAGINADA ALMAN DILEGIYLE COK SEVINDIMMMMM GERCKTN BU TOPKIKTEN INSALLAH SENIN GIBI YAZANLAR CIKSIN

Sen hissetmistin ben yine hakliyim hissetmek onemli dmistm cancazimmm

G Guzelcin Nisaberatim sakin olun Allah çok büyük. Bende sabırsızlanıyordum ve inandığım tek şey vardı. çocuk denen şeyin inanın bir zamanı var geleceği zaman geliyor sukünetle beklemek lazım. Bende kızların saydığı gibi belirti hiç olmadı hala yok. göğüslerim şişmedi, hassas değil, uykum yok. kasığımda çok hafif adetten beri devam eden bir sızı var okadar. Belirtisizlikler ümüdinizi kırmasın. bence bat dan 5 gün geçene kadar hamile değilim kesin demek doğru değil. tabi benim gib günler öncesinden öğrenmekte doğru değil

Adetim 5 gunu gecmesini birak. 1 gun gecse sabahlar olmaz cildirieim bn ya aysss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…