- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
İviiiit senin bebisin ugur getrsn bzebirlikte çıldırızız
Canım çok haklisin ama işte 2dusukten sonra insan ister istemez stres oluyor. Aslında stresten olmuyorG GuzelcinNisaberatim sakin olun Allah çok büyük. Bende sabırsızlanıyordum ve inandığım tek şey vardı. çocuk denen şeyin inanın bir zamanı var geleceği zaman geliyor sukünetle beklemek lazım. Bende kızların saydığı gibi belirti hiç olmadı hala yok. göğüslerim şişmedi, hassas değil, uykum yok. kasığımda çok hafif adetten beri devam eden bir sızı var okadar. Belirtisizlikler ümüdinizi kırmasın. bence bat dan 5 gün geçene kadar hamile değilim kesin demek doğru değil. tabi benim gib günler öncesinden öğrenmekte doğru değil
Sakin ol ve kendini bi bunalimin icine surukleme sakin guzelim tamm mi Rabbim hayirlisini verir hayirlisi buymus demekki sakin isyankar bi duruma gelme bn yasamadim anlayamm seni ama acini sennle paylasabilirim dogduktan sonra kaybedenleri dusun ve şukret kalbini temiz tut ve hep dua et cnm belki bu ay cok guzel bi haberin olck lutfen umutsuz olma lutfenKızlar o kadar kötüyüm ki çok hassas oldum ağlıyorum gorumcem hamile 3aylik ben dusuk yaptım cnim yanıyor ayrı mevzu test yapmaya doktora gitmeye korkuyorum. Günlerdir evden cikmak kimseyle konuşmak istemiyorum. Sakin olamiyorum herşeyden nefret eder durumdayım son 7gun. Çok dua edin çok
Şuan hüngür hüngür ağlıyorum. Teşekkür ederim canım benim destek olmak çok onemli. Dusuncen ve teselli ettiğin için cooook ama çoook teşekkürlerSakin ol ve kendini bi bunalimin icine surukleme sakin guzelim tamm mi Rabbim hayirlisini verir hayirlisi buymus demekki sakin isyankar bi duruma gelme bn yasamadim anlayamm seni ama acini sennle paylasabilirim dogduktan sonra kaybedenleri dusun ve şukret kalbini temiz tut ve hep dua et cnm belki bu ay cok guzel bi haberin olck lutfen umutsuz olma lutfen
canım affına sığınarak sana bir öneride bulunacağım. çevrende hamile olan yada hamilelik şüphesi olabilecek yakınların ile bir süre görüşme. köşe bucak kaç demiyorum fakat gidip gelme aradıklarında kısa kes ve hiç aramamışlar gibi başka şeylerle uğraş. dikkatini diğer insanların bebeğine yaşamına verme. git aynaya bak göbeğini hayal et hisset dua et. biri aklına geldiğinde düşünceni değiştir. bunun en iyi yöntemini yine sen bilirsinKızlar o kadar kötüyüm ki çok hassas oldum ağlıyorum gorumcem hamile 3aylik ben dusuk yaptım cnim yanıyor ayrı mevzu test yapmaya doktora gitmeye korkuyorum. Günlerdir evden cikmak kimseyle konuşmak istemiyorum. Sakin olamiyorum herşeyden nefret eder durumdayım son 7gun. Çok dua edin çok
hem şuan hamile isen bebişe yazık değil mi. üzme lütfen kendiniŞuan hüngür hüngür ağlıyorum. Teşekkür ederim canım benim destek olmak çok onemli. Dusuncen ve teselli ettiğin için cooook ama çoook teşekkürler
Arkadaşım geçen sene 3 aylık bebeğimi kaybettim ve 20 gün sonra kardeşimin hamile olduğunu öğrendim. Kaza bi hamilelikKızlar o kadar kötüyüm ki çok hassas oldum ağlıyorum gorumcem hamile 3aylik ben dusuk yaptım cnim yanıyor ayrı mevzu test yapmaya doktora gitmeye korkuyorum. Günlerdir evden cikmak kimseyle konuşmak istemiyorum. Sakin olamiyorum herşeyden nefret eder durumdayım son 7gun. Çok dua edin çok
Bunu o kadar çok denedim ki ama sanki ısrarla karşıma çıkıyorlar. Ama yine de deneyecegim. Denemeye çalışacağım. Coooook sağol canimcanım affına sığınarak sana bir öneride bulunacağım. çevrende hamile olan yada hamilelik şüphesi olabilecek yakınların ile bir süre görüşme. köşe bucak kaç demiyorum fakat gidip gelme aradıklarında kısa kes ve hiç aramamışlar gibi başka şeylerle uğraş. dikkatini diğer insanların bebeğine yaşamına verme. git aynaya bak göbeğini hayal et hisset dua et. biri aklına geldiğinde düşünceni değiştir. bunun en iyi yöntemini yine sen bilirsin
Benimde biri 3 biri 1.5aylik dustu. O yüzden böyleyim. Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin. Kendimi teselli ediyorum ya sakat olsa falan diye bi hayır vardır diye ama akşam başımı yastığa koyunca işler değişiyorG Guzelcin
Arkadaşım geçen sene 3 aylık bebeğimi kaybettim ve 20 gün sonra kardeşimin hamile olduğunu öğrendim. Kaza bi hamilelikçok sevindim tabi yeni kayıp vermiş olarak üzüldüm. Herşey kismet o yüzden sen hem görümcene Hemde kendine dua et, Rabbim aldığından daha hayırlı ve sağlıklısını versin. Üzme kendini
Aynen Can'ım vücut sağlıklı olmayan bebeği kabul etmiyor. Hepimiz böyle teselli olduk. İnanıyorum yakında sapasağlam bebişin olucak. Kolay değil kalbi atmaya başladımı annelik başlıyor. Yasımız tutalım ama sağlıklı gebelik içinde moral çok önemliBenimde biri 3 biri 1.5aylik dustu. O yüzden böyleyim. Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin. Kendimi teselli ediyorum ya sakat olsa falan diye bi hayır vardır diye ama akşam başımı yastığa koyunca işler değişiyor
çok iyi anlıyorum arkadaşım. her ay adet beklemekten. beklerken yaşadığım acabalardan inanılmaz sıkıldım. ha bir de adet görünce gelen o ağlama krizi..Çok stresli bi durum. Delirmek uzereyim. Sakin olmaya dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum ama sonunda hep aklıma geliyor acaba acaba... belirti bi var bi yok karıştı hersey
Dualarim seninle ve tum isteynlerle yuzumuz gulecek INSALLAH YA RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSINŞuan hüngür hüngür ağlıyorum. Teşekkür ederim canım benim destek olmak çok onemli. Dusuncen ve teselli ettiğin için cooook ama çoook teşekkürler
canım öncelikle çook tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinçok sağol.. Allahım inşallah sizede nasip eder. şu yazdığın cümlenin aynısını bende sana yazacağım inşallah.
amin canım inşallahcanım öncelikle çook tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
son bat tarihin ne zamandı, benim de bu ayki batım 11 eylül test yapsam mı kararsızım?
senin idrar testinde pozitif çıkmış mıydı?
amin canım inşallah
son bat 11 ağustostu. beklenen 10-11 eylüldü. 4 eylül akşamı idrar testi yaptım. ben hiç göremedim belki astigmat olduğum için bilemiyorum ama eşim hayalete yakın çizgi gördüğünü söyledi. gidip gece gece kan verdik 12 çıktı
fakat ertesi gün o idrar testini elime aldığımda net bir şekilde çizgiyi gördüm. eskiden olsa sana daha erken yapma derdim. ama şimdi değisti. yap. sadece pozitif çıkmazsa yıkılma. pozitif çıkması çok mutlu edici ama negatif çıkması da normal çünkü çok erken.
amin canım inşallah. Bende sizinle bekliyorum haberlerinizi alalımda sonra b hcg yükselişi peşine düşeriz birlikte.anladım canım, allah bana da görmeyi nasip etsin inşallahne zor şey beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?