- 29 Haziran 2015
- 62
- 29
- 8
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
amin canım inşallah. Bende sizinle bekliyorum haberlerinizi alalımda sonra b hcg yükselişi peşine düşeriz birlikte.
Erken daha cnmkızlar günaydın benim de bat 11 eylül. bugun idrar testi yapmak için çok erken değil mi?
Bnde bu sorunun cvabni merak edyrm cnm ama o agrilarin farkini anliyosun dmslerdi bnaYa kizlar bisi sorabilirmiyim gebeligin ilk belirtileriyle adet belirtileri hemen hemene aynj. Bunlari birbirinden ayiran bi ozellik yokmu
Canım ben pzrts kan tahlılı verdım 5.0 cıktı bısey çıkmadı ben umıdımı kestım yanıYa bn umutsuzum ya yinede gun gectkce heyecn basiyo bna ya ayyygelsin artik bebisler dolsun gobuşler insallah hepiniz guzel haber verin bna olur mu Sonumudumsun sen naptn guzelim
Benim.adet donemim agrili gecmez hic ama bu hafta kasiklarimda ince bi agri hep var sanki sag kasigimda bisi var gibi hissediyorum belim cok agriyo.bide sabah ise giderken hic yoktan agladim. Ama iste acaba psikolojikmi diyorum.Bnde bu sorunun cvabni merak edyrm cnm ama o agrilarin farkini anliyosun dmslerdi bna
Ooooo piskolojik olarak bn o kadar cok sey yasiyrm ki gercektn olsada piskolojik dicez yani cnm kafayi verdgmz icin iste bat ne zmn?Benim.adet donemim agrili gecmez hic ama bu hafta kasiklarimda ince bi agri hep var sanki sag kasigimda bisi var gibi hissediyorum belim cok agriyo.bide sabah ise giderken hic yoktan agladim. Ama iste acaba psikolojikmi diyorum.
Bat adet tarihimi oluyor :))) eger oysa 11 eylulOoooo piskolojik olarak bn o kadar cok sey yasiyrm ki gercektn olsada piskolojik dicez yani cnm kafayi verdgmz icin iste bat ne zmn?
Bn o konuyla pek bisey bilmiyrm ama bat tarihine var daha o bir umit olamazmi kiCanım ben pzrts kan tahlılı verdım 5.0 cıktı bısey çıkmadı ben umıdımı kestım yanı
Evet cnm ayniyiz bkleyelim bklm bnde 11 yada 12 umutsuzum bu ay cnm ama yinede test yaparm yoksa hastalanamiyrm piskolojikBat adet tarihimi oluyor :))) eger oysa 11 eylul
Ay guldurdun beni ilahi bekliycez zaten baska yolu yok hakkimizda hayirlisi olsun insaAllah :)Evet cnm ayniyiz bkleyelim bklm bnde 11 yada 12 umutsuzum bu ay cnm ama yinede test yaparm yoksa hastalanamiyrm piskolojik
Insallah cnm Allah buyuktrAy guldurdun beni ilahi bekliycez zaten baska yolu yok hakkimizda hayirlisi olsun insaAllah :)
Ama 5 ve üstü gebelik değil mi canım bat a da varsa daha ümit var benceCanım ben pzrts kan tahlılı verdım 5.0 cıktı bısey çıkmadı ben umıdımı kestım yanı
Ayy benim 5 çıksa göbek atarım herhalde :))Canım ben pzrts kan tahlılı verdım 5.0 cıktı bısey çıkmadı ben umıdımı kestım yanı
son bisi daha ben hala ovulasyon testi yapiyorum ve ikinci cizgi hala cikiyo ama silik normalmi yani artik tek cizgi cikmasi gerekmiyormjEvet cnm ayniyiz bkleyelim bklm bnde 11 yada 12 umutsuzum bu ay cnm ama yinede test yaparm yoksa hastalanamiyrm piskolojik
canım ben o testten hiç anlamıyorum.son bisi daha ben hala ovulasyon testi yapiyorum ve ikinci cizgi hala cikiyo ama silik normalmi yani artik tek cizgi cikmasi gerekmiyormj
yarın bi kan versene canım. belki 10 gelecek 5 az bi değer değil battan 5 gün önceKızlar ben çatlatma iğnesi vurulmustum pazartesı 14 gün oldu eğer olsaydı o gün çıkardı ama çıkmadı bata var tabı 4 gun ama ıgne olunca battan önce baz alınıyor acaba ıgnenedende geç öğrenen varmı dıycem ama sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?