BAT 11 VE 15 EYLUL OLAN CANLAR GELIN...

Ya kizlar bisi sorabilirmiyim gebeligin ilk belirtileriyle adet belirtileri hemen hemene aynj. Bunlari birbirinden ayiran bi ozellik yokmu

Ya bn umutsuzum ya yinede gun gectkce heyecn basiyo bna ya ayyy gelsin artik bebisler dolsun gobuşler insallah hepiniz guzel haber verin bna olur mu Sonumudumsun sen naptn guzelim

Ya kizlar bisi sorabilirmiyim gebeligin ilk belirtileriyle adet belirtileri hemen hemene aynj. Bunlari birbirinden ayiran bi ozellik yokmu
Bnde bu sorunun cvabni merak edyrm cnm ama o agrilarin farkini anliyosun dmslerdi bna

Bnde bu sorunun cvabni merak edyrm cnm ama o agrilarin farkini anliyosun dmslerdi bna
Benim.adet donemim agrili gecmez hic ama bu hafta kasiklarimda ince bi agri hep var sanki sag kasigimda bisi var gibi hissediyorum belim cok agriyo.bide sabah ise giderken hic yoktan agladim. Ama iste acaba psikolojikmi diyorum.

Benim.adet donemim agrili gecmez hic ama bu hafta kasiklarimda ince bi agri hep var sanki sag kasigimda bisi var gibi hissediyorum belim cok agriyo.bide sabah ise giderken hic yoktan agladim. Ama iste acaba psikolojikmi diyorum.
Ooooo piskolojik olarak bn o kadar cok sey yasiyrm ki gercektn olsada piskolojik dicez yani cnm kafayi verdgmz icin iste bat ne zmn?

Kızlar ben çatlatma iğnesi vurulmustum pazartesı 14 gün oldu eğer olsaydı o gün çıkardı ama çıkmadı bata var tabı 4 gun ama ıgne olunca battan önce baz alınıyor acaba ıgnenedende geç öğrenen varmı dıycem ama sanmıyorum

yarın bi kan versene canım. belki 10 gelecek 5 az bi değer değil battan 5 gün önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…