- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Anlasilcak gibi degilki :))canım ben o testten hiç anlamıyorum.
Siz hamilesiniz kalbi de atarsa tamam 5 ve üzeri döllenme olmuş ve tutmuş demek battan 4 gün önce 5 çıktı diyorsunuz bu konuda hiç bilginiz mi yok başkaları tarafından duymaya ihtiyacınız mi var.. eğer öyleyse ben söylüyorum hamilelik var ama sağlıklı mi kimyasal mi bilemem :)Kızlar ben çatlatma iğnesi vurulmustum pazartesı 14 gün oldu eğer olsaydı o gün çıkardı ama çıkmadı bata var tabı 4 gun ama ıgne olunca battan önce baz alınıyor acaba ıgnenedende geç öğrenen varmı dıycem ama sanmıyorum
Canım ben anlatayım ovulasyon testinin ustası oldumAnlasilcak gibi degilki :))
Cok tesekkur ederim cok.iyi anladim bazi yerlerde surekli siljk cizgi cikmasi kiste isarettir falan yaziyordu canim sıkılmisti simdi rahatladim cok sagol :)Canım ben anlatayım ovulasyon testinin ustası oldumşimdi bu test lh ölçüyor lh hormonu hep var vücudumuzda zaten sadece yumurtlama dönemlerinde çok fazla artıyor yumurtlamayı sağlayan hormon hep olduğu için normal dönemlerde yaparsan hep silik ikinci çizgiyi görürsün ama yumurtlama döneminde fazla salgıladığı için t çizgisi koyu çıkıyor yani silik ikinci çizgili testler negatif pozitif olması için t nin c ile aynı koyulukta ve daha koyu olması lazım inşaAllah anlatabilmişimdir :)
Rica ederim canım anlatabildiğime sevindim :)Cok tesekkur ederim cok.iyi anladim bazi yerlerde surekli siljk cizgi cikmasi kiste isarettir falan yaziyordu canim sıkılmisti simdi rahatladim cok sagol :)
Canım ıyı dıleklerın için çok tesekkur ederım çok okuyorum sımdı heyecan yaptım 14 gün sonra yaptıranlar daha yuksek sonuçlar almış bırde doktorum çok ılgısız bende anlayamadım beklemedeyım ınsallah dedıgınız gıbı hamıleyımdırSiz hamilesiniz kalbi de atarsa tamam 5 ve üzeri döllenme olmuş ve tutmuş demek battan 4 gün önce 5 çıktı diyorsunuz bu konuda hiç bilginiz mi yok başkaları tarafından duymaya ihtiyacınız mi var.. eğer öyleyse ben söylüyorum hamilelik var ama sağlıklı mi kimyasal mi bilemem :)
Canım benim de 5.9 çıkmıştı regle 3gun kala doktor bana gebelik yok demişti ve regl olmam için ilaç yazmıştı kullanmamıştım daha sonra 10 ve 50ye yükseldi daha sonra doktora gittiğimde (kesinlikle çok iyi biriydi ayrıntılı bakti) kimyasal gebelik demisti. Bide hastaneden hastaneye sonuç fark eder laboratuvar farkı bazı doktorlar 5ve üzerini gebelik var diye yorumlarken bazıları 10ve üzerini baz alıyor. Bence 2-3gun sonra tekrar görün iyi bir doktora geç farkedilmeler sağlık açısından çok zor. Allah sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin inşallahCanım ben pzrts kan tahlılı verdım 5.0 cıktı bısey çıkmadı ben umıdımı kestım yanı
Sağol canım tesekkur ederım cumayı bekleyelim ınsallah çıkar kızlar daha önce hem kimyasal hem dış gebelik yaşadım hayırlısını nasıp etsın ranbımCanım benim de 5.9 çıkmıştı regle 3gun kala doktor bana gebelik yok demişti ve regl olmam için ilaç yazmıştı kullanmamıştım daha sonra 10 ve 50ye yükseldi daha sonra doktora gittiğimde (kesinlikle çok iyi biriydi ayrıntılı bakti) kimyasal gebelik demisti. Bide hastaneden hastaneye sonuç fark eder laboratuvar farkı bazı doktorlar 5ve üzerini gebelik var diye yorumlarken bazıları 10ve üzerini baz alıyor. Bence 2-3gun sonra tekrar görün iyi bir doktora geç farkedilmeler sağlık açısından çok zor. Allah sağlıklı eli yüzü düzgün evlatlar nasip etsin inşallah
Bence adetin gecjkirse tekrar yap suan cok erken cnmKızlar bugün ben erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı hastalagimada 7 gün var sizce doğruluk payı ne kadardır
Canım ıyı dıleklerın için çok tesekkur ederım çok okuyorum sımdı heyecan yaptım 14 gün sonra yaptıranlar daha yuksek sonuçlar almış bırde doktorum çok ılgısız bende anlayamadım beklemedeyım ınsallah dedıgınız gıbı hamıleyımdır
Kızlar bugün ben erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı hastalagimada 7 gün var sizce doğruluk payı ne kadardır
Daha erken bnce onlar adete 5 gun kala anck silik cikaryo cnm yaarkadas gebelik en hassas bi konu lutfen kendi sorulariniza cevap alabileceginiz doktorlari kendinize secin unutmayin onlarin bizi aydinlatmasi gerekiyo 7 sene okuyan onlar rahat olun iyi bi hekime gorunun
Ya bn umutsuzum ya yinede gun gectkce heyecn basiyo bna ya ayyygelsin artik bebisler dolsun gobuşler insallah hepiniz guzel haber verin bna olur mu Sonumudumsun sen naptn guzelim
Tamam canım saolBence adetin gecjkirse tekrar yap suan cok erken cnm
Tamam canım teşekkür ederim pazar günü tekrarlarım artık birhaylicanım bence yanılma payı çok yüksek, erken gebelik testlerinde bile predictorun falan var, 6 gün önce doğruluk payı %74 diyolar. sen 3-4 gün sonra tekrarla bi testi
Tmm canım saolBence adetin gecjkirse tekrar yap suan cok erken cnm
Piskoljim bozuldu vallahi ya dudaklarim ucukluyo son gunler kala suan bile ucuklamiscanım ben de öyleyim, ne hissettiğimi bile bilmiyorum. bi ümitleniyorum, bi yok olmadı diyorum. bu beklemek beni çok geriyo gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?