- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi Nisaberatim
-
Bnm 11. 12si olmam lzm bn almis olsaydm eger zatn erken geblik testi alirdm cnm cunku bi nebze daha neti cikardi aman cnm Rabbim hayrlisini versn insallah senn vardr sonucu yaz tmm miValla orasi hic belli olmaz komsunun belki erken dollenme oldugundan erkenden sonuç almıştır daha 5 gun var Allahtan umit kesilmez bende pazartesi gunu aldim erken gebelik testi onceden sonuc alayim diye carsamba oldu elim varmıyor tek cizgiyi gorecegim korkusuyla yarin artik yapacam moralim bozulacak ama rahatlarim en azindan benim 15 eylulde olmam lazim
Yaa benimden bat 11 ağus sat 15 eylul gaza geldim bi yapcam bakalım en fazla negatig çıkar yaniamin canım inşallah
son bat 11 ağustostu. beklenen 10-11 eylüldü. 4 eylül akşamı idrar testi yaptım. ben hiç göremedim belki astigmat olduğum için bilemiyorum ama eşim hayalete yakın çizgi gördüğünü söyledi. gidip gece gece kan verdik 12 çıktı
fakat ertesi gün o idrar testini elime aldığımda net bir şekilde çizgiyi gördüm. eskiden olsa sana daha erken yapma derdim. ama şimdi değisti. yap. sadece pozitif çıkmazsa yıkılma. pozitif çıkması çok mutlu edici ama negatif çıkması da normal çünkü çok erken.
Yaa benimden bat 11 ağus sat 15 eylul gaza geldim bi yapcam bakalım en fazla negatig çıkar yaniamin canım inşallah
son bat 11 ağustostu. beklenen 10-11 eylüldü. 4 eylül akşamı idrar testi yaptım. ben hiç göremedim belki astigmat olduğum için bilemiyorum ama eşim hayalete yakın çizgi gördüğünü söyledi. gidip gece gece kan verdik 12 çıktı
fakat ertesi gün o idrar testini elime aldığımda net bir şekilde çizgiyi gördüm. eskiden olsa sana daha erken yapma derdim. ama şimdi değisti. yap. sadece pozitif çıkmazsa yıkılma. pozitif çıkması çok mutlu edici ama negatif çıkması da normal çünkü çok erken.
Kizlar Alt komsumun 6gunu var bnimde 5 gun var test almis dun iki tane 1ini o yapti dgerini bn onunki silik cikti 6 gun var daha kana gitti o bnm ki tak diye tek cizgi yani onun 6 gunu var bnm 5 gun olsa incede olsa cikardi dimi
Cnm dollenme gunune gore degisir moralini bozma henuz cok.erken adetin geciksin sonra yap testi simdiden uzme kendini.Kizlar Alt komsumun 6gunu var bnimde 5 gun var test almis dun iki tane 1ini o yapti dgerini bn onunki silik cikti 6 gun var daha kana gitti o bnm ki tak diye tek cizgi yani onun 6 gunu var bnm 5 gun olsa incede olsa cikardi dimi
Beratnisa canım peki hic belirtin var mi belki cok erken olacak ama kimi farkediyor azda olsa bende hicbir belirti yok sadece bazen sağda bazen solda hafif agri var sanki icimde birsey sag sol yapıyorgenelde aksam sirtustu yatarken oluyor arada da agrim oluyor ama kasik batmasi degil batmıyor mesela bugun hapsurdum sag kasigim disina cikti sandım sanki hamileymisim gubi karnimi tuttum bekledikce paranoyak olduk biz ya şaşırdık kaldik en ufak birseyi konduruyor uz
Oyle dme sabah kahvaltidan sonra girdigimde bu formda bi bakarim senin test ikinci cizgiside var ohhhh ne guzel olurYazarım tabiki insallah isteyen bekleyen her annenin kucagi bebisle dolsun.Benim daha 8 gun var ama iste biz bayanlar erkenden sonuc alalim diye aceleci davranıyoruz ben normalde 3 4 gun kala beta veriyorum ama artik esim baya tepki veriyor olacagi varsada psikolojik olarak olmuyor bekle bi adetin 4 5 gun 1 hafta gecsin diyor nerdeeee 15 gun onceden tuttumu diye düşünmeye başlıyoruzben hep normal alıyordum bu sefer sirf merakimdan aldim erken gebelik testini bu seferde yapmaya hic cesaretim yok nasil olsa negatif cikacak diye
Simdi bnde halsizlik cok var ve bas agrisi mide bulantisi var ama migrenim var ondandir diyorum ilk defa dun aksam sag tarafimda cok siddetli sanci vardr baldirima vurdu agrisi tamm erken adet olcm dedim gecti arada akintmda var ama goguslerde falan hic bi sey yok yani olan belirtide migrendendr dyorum bn gecen aylar o kadar belirti yasadmki aklin hayalin durur ya bide zatn adet gunumde test yapcm yapmadan adet olamiyorum piskolojikBeratnisa canım peki hic belirtin var mi belki cok erken olacak ama kimi farkediyor azda olsa bende hicbir belirti yok sadece bazen sağda bazen solda hafif agri var sanki icimde birsey sag sol yapıyorgenelde aksam sirtustu yatarken oluyor arada da agrim oluyor ama kasik batmasi degil batmıyor mesela bugun hapsurdum sag kasigim disina cikti sandım sanki hamileymisim gubi karnimi tuttum bekledikce paranoyak olduk biz ya şaşırdık kaldik en ufak birseyi konduruyor uz
Ama cnm hani cogunda cizgide olsa cikiyo Allah buyuk cnm uzulmek degilde ister istmz modum dustu ama arkadasmn var ona sevndm insallah hepinzn olsun ya bn pozitif ornek gorunce bile cok sevnym sen ol baskasi olsn olsunda ya onerwbilcgn test varmi cnmCnm dollenme gunune gore degisir moralini bozma henuz cok.erken adetin geciksin sonra yap testi simdiden uzme kendini.
He bide ayaklarimi isitamiyorum cok soguk ilgisi varmidr bilmiyorum cnm aniden bi ates basiyo geciyo say say bitmezzzzBeratnisa canım peki hic belirtin var mi belki cok erken olacak ama kimi farkediyor azda olsa bende hicbir belirti yok sadece bazen sağda bazen solda hafif agri var sanki icimde birsey sag sol yapıyorgenelde aksam sirtustu yatarken oluyor arada da agrim oluyor ama kasik batmasi degil batmıyor mesela bugun hapsurdum sag kasigim disina cikti sandım sanki hamileymisim gubi karnimi tuttum bekledikce paranoyak olduk biz ya şaşırdık kaldik en ufak birseyi konduruyor uz
Piskolojik olarak 10 aydr o kadar belirti yasadmki suan dogum yapmam lazmdiben de aynen öyleyim, herşeyi oraya yorar oldum. bence bunlar kendimizi çok dinlemekten oluyo, en ufak biseyde umitleniyoruz
Aminn de cok az umidim var inşallah sende görürsün kuzumOyle dme sabah kahvaltidan sonra girdigimde bu formda bi bakarim senin test ikinci cizgiside var ohhhh ne guzel olur
Bklm insallah verirz birbirimize bebis haberiiiiAminn de cok az umidim var inşallah sende görürsün kuzum
Simdi bnde halsizlik cok var ve bas agrisi mide bulantisi var ama migrenim var ondandir diyorum ilk defa dun aksam sag tarafimda cok siddetli sanci vardr baldirima vurdu agrisi tamm erken adet olcm dedim gecti arada akintmda var ama goguslerde falan hic bi sey yok yani olan belirtide migrendendr dyorum bn gecen aylar o kadar belirti yasadmki aklin hayalin durur ya bide zatn adet gunumde test yapcm yapmadan adet olamiyorum piskolojik
Hicbir belirti yok sadece dedigim gibi ara ara kasigim ağrıyor sağlı sollu tek tarafli degil birde iki taraflı agrim olunca acaba ikiz mi diyorum sonrada donup kendime diyorum ki biri tuttuda ikincisi mi kaldıSimdi bnde halsizlik cok var ve bas agrisi mide bulantisi var ama migrenim var ondandir diyorum ilk defa dun aksam sag tarafimda cok siddetli sanci vardr baldirima vurdu agrisi tamm erken adet olcm dedim gecti arada akintmda var ama goguslerde falan hic bi sey yok yani olan belirtide migrendendr dyorum bn gecen aylar o kadar belirti yasadmki aklin hayalin durur ya bide zatn adet gunumde test yapcm yapmadan adet olamiyorum piskolojik
Aminnn senin ilk mi ikinci miBklm insallah verirz birbirimize bebis haberiiii
Ilk cnm fotodaki yegenim bnmAminnn senin ilk mi ikinci mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?