Evet öyle görünüyor
Hayırlısı olsun diğer aylar inşallah, ben bugün de regl olmazsam yarın kan vericem artıkKızlar durumlar nasıl benden kırmızı kart
Aynen öyle canım her şey Allahtan üzülmek yok umarım güzel haberlrr alırsınHayırlısı olsun diğer aylar inşallah, ben bugün de regl olmazsam yarın kan vericem artık
Teşekkür ederim her birimiz inşallah tez zamanda güzel haberler alırızAynen öyle canım her şey Allahtan üzülmek yok umarım güzel haberlrr alırsın
Canım bende de kırmız kartKızlar durumlar nasıl benden kırmızı kart
Slm canım bende de kırmızı kartKızlar durumlar nasıl benden kırmızı kart
Slm canım adet oldum bu sabah ,Adet gününe kadar bekle derim aynı şeyi bende yaşamıştım ramazanda
Bat 14 ekim yani bugun test yaptim silik cıktı inşAllah hamileyimdir hemen kan vermeye gitmek istemiyorumMerhaba kızlar 1 buçuk senedir çocuk planlıyoruz ama hiçbir şekilde hamile kalamadım. 2 aydır ovü. Testi kullanıyorum 13. Ve 14. Günler pik 15.gün çatladı isteyene testimi de atabilirim bata son 4 gün heyecanlı bekleyiş başladı. Sizin bat ne zaman ve belirtileriniz var mı gelin beraber bekleyim
Bat 14 ekim yani bugun test yaptim silik cıktı inşAllah hamileyimdir hemen kan vermeye gitmek istemiyorum
inşAllah rabbim isteyen herkese versin kimseyi kucaği boş birakmasinİnşAllah hayırlısı ile güzelce ilerler canım
Amin canım inşAllahinşAllah rabbim isteyen herkese versin kimseyi kucaği boş birakmasin
Merhaba Umarım vardır hayırlısıyla sağlıkla çıkar kandaBat 14 ekim yani bugun test yaptim silik cıktı inşAllah hamileyimdir hemen kan vermeye gitmek istemiyorum
Merhaba Umarım vardır hayırlısıyla sağlıkla çıkar kandaBelirtileriniz nelerdi acaba?
var gibi görünüyor kan vermelisin bence bide bat günün ne zaman ?Merhaba kahverengi akinti ve sık idrar çikma hafif kramp bide testin gorselinide ekliyorum yorumlarsaniz sevinirim
Tebriklerrrr. HamilesinizMerhaba kahverengi akinti ve sık idrar çikma hafif kramp bide testin gorselinide ekliyorum yorumlarsaniz sevinirim
Bence var gibi duruyor kan vererek netleştirebilirsiniz hayırlısı olsun:)Merhaba kahverengi akinti ve sık idrar çikma hafif kramp bide testin gorselinide ekliyorum yorumlarsaniz sevinirim
bat bugün erken yaptim testivar gibi görünüyor kan vermelisin bence bide bat günün ne zaman ?
Rabbim isteyen herkese versin inşAllahvar gibi görünüyor kan vermelisin bence bide bat günün ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?