- 11 Ekim 2021
- 117
- 52
- 13
- 30
Evet ben duymuştum genelde vücut sıcaklığı artıyormuşKızlar bir de farklı bir şey fark ettim. Normalde benim vücut isim hep 35.5- 36 arasında seyreder. Bu aralar 36.7den aşağı düşmüyor. Bu da bir belirtilir umarım. Sizlerin nasıl?
Benim kasık ağrım azaldı. Akıntım azaldı
Benimde bulandı 5 dakika felan ilk uyandığımda şimdi geçti ama sudan felan olabilir benimki bilmiyorum çünkü bu kadar erkn başlamaz diye düşünüyorum ama adet olacakmışım gibi ağrım var belim ve göğüslerimde
Ben de öyle düşünüyorum artık canımSelamyok yapmadım. Gecikme olursa yaparım. Şimdiden düşünmemeye çalışıyorum. 1 yıldır kaç defa test yaptım acaba
Evet çok şükür kuzumDimi tatlım aynen bende öyle çift çizgi çıkmasa ümitle bekleyemeyiz bile acaba tuttumu diye ben bazen ayda 2 sefer yumurtluyorum ama tutmuyor işte eşime diyorum git diye yok bende sorun deyip kaçıyor işin içinden
Bende öyle anlattım tatlım bi ara bakarız dedi sonra bende sorun diyip duruyor gitmeye gerek yok diyorBen de öyle düşünüyorum artık canımama malum kırmızıları görüp de hamile kalınabiliyor o yüzden bat günü test en iyisi bence emin olmak için☺
Evet çok şükür kuzumya çok haklısın sperm testi önemli tabiki ben de bikaç ay daha deneyip verdirecem test inşaAllah ben de zor ikna ettim utanılacak bişey sanıyodu ve kendin de sorun çıkarsa bunu kaldıramayacağını söyledi ben de her şeyin bi çözümü olduğunu anlattım rahatlattım onu sen de öyle dene bir bence
İnşallah herkesin gönlüne göre versin RabbimBen de öyle düşünüyorum artık canımama malum kırmızıları görüp de hamile kalınabiliyor o yüzden bat günü test en iyisi bence emin olmak için☺
Evet çok şükür kuzumya çok haklısın sperm testi önemli tabiki ben de bikaç ay daha deneyip verdirecem test inşaAllah ben de zor ikna ettim utanılacak bişey sanıyodu ve kendin de sorun çıkarsa bunu kaldıramayacağını söyledi ben de her şeyin bi çözümü olduğunu anlattım rahatlattım onu sen de öyle dene bir bence
Merhaba kızlar bat 13 bekliyorum ama sanırım bugun dayanamayıp test yapacağım, sizce gebelik varsa pozitif çıkar mı 2 güncük daha sabredrmiyorum. Midemde yanma göğüslerde şişlik ve hassasiyet var.
Eğer testin var ise yapabilirsin bence. Ama sabah ilk idrar daha iyi olur sanki hem 1 gün kalmış olurMerhaba kızlar bat 13 bekliyorum ama sanırım bugun dayanamayıp test yapacağım, sizce gebelik varsa pozitif çıkar mı 2 güncük daha sabredrmiyorum. Midemde yanma göğüslerde şişlik ve hassasiyet var.
Sabret canım bence. Biliyorum çok zor ama yerinde olsam hemen sabah olsun diye erken yatardımmmMerhaba kızlar bat 13 bekliyorum ama sanırım bugun dayanamayıp test yapacağım, sizce gebelik varsa pozitif çıkar mı 2 güncük daha sabredrmiyorum. Midemde yanma göğüslerde şişlik ve hassasiyet var.
Kaç saat beklettin idrarını sıvı almadan? Gün içinde bence normal ya yarın sabah ilk idrarla dene bir deTest yaptım negatif çıktı
Daha gününe var. Pozitif çıkmazdı zaten. Çok acele etmissinTest yaptım negatif çıktı
2 gün daha bekleyeceğiz sabredecegim mecbur allahim insallah ümitleri boşa cikarmaz.Daha gününe var. Pozitif çıkmazdı zaten. Çok acele etmissin
Amin inşallah. Sende ne belirtiler var? Benim bugün kasıklarim çok ağrıdı. Ama adet gibi de değil.2 gün daha bekleyeceğiz sabredecegim mecbur allahim insallah ümitleri boşa cikarmaz.
Kasiklarimda ağrı 3 4 gün önce vardı kasilma gibi. Bugün sadece Mide yanmam ve goguslerimde şişlik ve hassasiyet var başka belirti yok. Bat ne zaman?Amin inşallah. Sende ne belirtiler var? Benim bugün kasıklarim çok ağrıdı. Ama adet gibi de değil.
Benim 15i. Daha var maalesefKasiklarimda ağrı 3 4 gün önce vardı kasilma gibi. Bugün sadece Mide yanmam ve goguslerimde şişlik ve hassasiyet var başka belirti yok. Bat ne zaman?
İlk gebeliğiniz mi?Benim 15i. Daha var maalesef
Evet ilk olacak. İlk defa bu ay korunmadık. Çok umudum yok açıkçası.İlk gebeliğiniz mi?
Bizim 8 Ay oldu. insallah hepimiz için hayırlısı olurEvet ilk olacak. İlk defa bu ay korunmadık. Çok umudum yok açıkçası.
İnşallah.Bizim 8 Ay oldu. insallah hepimiz için hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?