- 29 Aralık 2024
- 1.217
- 587
- 38
- Konu Sahibi Hayalim kizim
-
Bana Adetin 2. gunu gel demisti doktor canim internetten okuduğuma göre adetinb10.yada 11gun civarına gün veriyorlarmış bu arada benim az önce kahverengi leke geldiHayalim kizim canım sana bir şey sormak istiyorum. Sen hsg çekilecektin galiba öyle hatırlıyorum. Bende çektirmek istiyorum bu filmi ne zaman çekiyorlar acaba adetliyken mi yoksa adet bitiminde mi ?
Tamam canım herhalde adet bitiminden birkaç gün sonra çekerler diye düşünüyorum. Kahverengi leke yerleşme kanaması olmasın seninBana Adetin 2. gunu gel demisti doktor canim internetten okuduğuma göre adetinb10.yada 11gun civarına gün veriyorlarmış bu arada benim az önce kahverengi leke geldiyarını 1.gun perşembeyi 2.gun sayicam perşembe sabah gidicem gün almaya haber ederim kac güne verdigini
Geçmiş olsun canım zor bir işlem mi peki yani acı verici bir şey değildir umarımCanım ben yaptım adetten bir hafta sonraydı
Valla ne yalan soyleyim bi görünce umutlandım yarın takip edicem bakalim insalah adet degilditTamam canım herhalde adet bitiminden birkaç gün sonra çekerler diye düşünüyorum. Kahverengi leke yerleşme kanaması olmasın senin
Hadi inşaAllah öyledir devamı gelmezValla ne yalan soyleyim bi görünce umutlandım yarın takip edicem bakalim insalah adet degildit
InsallahHadi inşaAllah öyledir devamı gelmez
Benim de akıntım yok o şekilde yoğun bazılarında azalıp bazılarında çoğalıyormuş akıntıBenimde aynı sekilde ama akıntım falan yok ya yumurtlamadan sonra 10.günüm olcak yarın test yapcam
Başta benimde yoktu şu son 3 4 gündür basladiBenim de akıntım yok o şekilde yoğun bazılarında azalıp bazılarında çoğalıyormuş akıntı
Sat ne zaman canım ben de 10. Gündeyim aynı mı acabaBenimde aynı sekilde ama akıntım falan yok ya yumurtlamadan sonra 10.günüm olcak yarın test yapcam
Regl e daha var mı geciktin mi bende de 3 gün geldi günde 2-3 kere sonra kesildi ama bir sululuk hissediyorum sadeceBaşta benimde yoktu şu son 3 4 gündür basladi
Bat 13 temmuz sat karısık benim ya girme oralara geç yumurtlama oldu bsabah 10. Gün olcak iste dkdkdSat ne zaman canım ben de 10. Gündeyim aynı mı acaba
Daha gunum gelmediRegl e daha var mı geciktin mi bende de 3 gün geldi günde 2-3 kere sonra kesildi ama bir sululuk hissediyorum sadece
Ovülastonla mı takip ediyorsun iğne falan mıBat 13 temmuz sat karısık benim ya girme oralara geç yumurtlama oldu bsabah 10. Gün olcak iste dkdkd
Ne zaman günün canımDaha gunum gelmedi
Ovulasyonl takip ettim daha 2.denemem bu ayOvülastonla mı takip ediyorsun iğne falan mı
İnşallah vardır canım ne zaman yapıcaksın testOvulasyonl takip ettim daha 2.denemem bu ay
Sabah yapıcam ya bekleyemiyorum varsa cıkar zatenİnşallah vardır canım ne zaman yapıcaksın test
Ben de sabah yapıcam ama dayanamıyorum şu an yapasım varSabah yapıcam ya bekleyemiyorum varsa cıkar zaten
CumartesiNe zaman günün canım
Teşekkür ederimÖncesinde ölçtüysen regl olucaksan yavaş yavaş düşüyor gebeysen sabit ilerler ya da artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?