BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Ay çok sevindim yolunu kolaylaştırmış rabbim benim bi akrabamda pcoslu o yüzden sordum hem ona hem bana umut olursun bahsedeceğim senden
Ben pcoslu olduğumu bilmiyordum ki yaa bazen reglim gecikirdi ama gebelde düzenliydi bu ayda bayramdı ya seyahat falan gecikti sandım sobrs zaten testle kontrollü ilerliyordum değerlendirdim şükür tuttu ben dayanamayıp doktora cok erken gittim dün gittim zaten değerim daha 196 cıktı çok erken doktor kontrol amaçlı usg yaparken sen pcossun dedi şok oldum

2.denememdi oldu şükür
Ay çok sevindim yolunu kolaylaştırmış rabbim benim bi akrabamda pcoslu o yüzden sordum hem ona hem bana umut olursun bahsedeceğim senden
Hamile iken pcosunu mu öğrendin yani ayy Allah’ın işine bak ya

Hamile iken pcosunu mu öğrendin yani ayy Allah’ın işine bak ya
Valla hamile olunca öğrendim normalde de rutin kontrole giderdim hiç çıkmamıştı

Kızlar selam. Sat 24 Haziran Bat 19 temmuz 6temmuz pik 4-5-6 değerlendirdim. Elimde şuan bir gebelik testi yok yapamıyorum. ayın 12sinde aşırı sancı yaşadım sol kasıkta resmen olduğum yere çakılıp kaldım 1-2 saat sürdü,ertesi gün aynısı tekrar yaşandı şuan belli pozisyonlarda yine ağrı oluyor ama o kadar sert ve keskin değil. 2 gün önce de beyaz/kremsi akıntı yaşadım. Bulunduğm yer merkeze uzak o yüzden takip edeceğim. Ağrı konusunda bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen? Belirti olabilir mi akıntı ve ağrı? İdrar yolları enfeksiyonu falan yok.

Bir kaç gün daha o ağrı devam ederse bence bir ultrasona gir Allah korusun yumurtalık ağrısı olmasın.

Kızlar günaydın.Benşm adetime 5 gün var.dün eşimle birlikte olduk sabah baktığım da kahverengi akıntım vardı birazcık.acaba adete yakın ilişkiye girdik diye mi oldu ya da yerleşmeme mi kafam çok karışık

Kızlar bn test yapmıştım silik çıkmıştı atmıştım hatırlarsanız ama şimdi uyandım adet oldum bu nasıl olur anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…