- 30 Haziran 2025
- 346
- 214
- 18
- 25
- Konu Sahibi Hayalim kizim
-
2.denememdi oldu şükürAy maşallah o zaman canım ne kadar zamandır bekliyordun peki
Ay çok sevindim yolunu kolaylaştırmış rabbim benim bi akrabamda pcoslu o yüzden sordum hem ona hem bana umut olursun bahsedeceğim senden2.denememdi oldu şükür
Ben pcoslu olduğumu bilmiyordum ki yaa bazen reglim gecikirdi ama gebelde düzenliydi bu ayda bayramdı ya seyahat falan gecikti sandım sobrs zaten testle kontrollü ilerliyordum değerlendirdim şükür tuttu ben dayanamayıp doktora cok erken gittim dün gittim zaten değerim daha 196 cıktı çok erken doktor kontrol amaçlı usg yaparken sen pcossun dedi şok oldumAy çok sevindim yolunu kolaylaştırmış rabbim benim bi akrabamda pcoslu o yüzden sordum hem ona hem bana umut olursun bahsedeceğim senden
Ay çok sevindim yolunu kolaylaştırmış rabbim benim bi akrabamda pcoslu o yüzden sordum hem ona hem bana umut olursun bahsedeceğim senden2.denememdi oldu şükür
Hamile iken pcosunu mu öğrendin yaniBen pcoslu olduğumu bilmiyordum ki yaa bazen reglim gecikirdi ama gebelde düzenliydi bu ayda bayramdı ya seyahat falan gecikti sandım sobrs zaten testle kontrollü ilerliyordum değerlendirdim şükür tuttu ben dayanamayıp doktora cok erken gittim dün gittim zaten değerim daha 196 cıktı çok erken doktor kontrol amaçlı usg yaparken sen pcossun dedi şok oldum
hangi marka ile yaptın canım her markanın hassasiyet oranı farklı adetin başlayana kadar umut devam ediyor karamsar olma hemen lütfen
Awox canım 10 u bile algılıyor aslında ama ilk idrar değildi tek umduum o hayırlısı bakalımhangi marka ile yaptın canım her markanın hassasiyet oranı farklı adetin başlayana kadar umut devam ediyor karamsar olma hemen lütfen
Elinde varsa test sabah dene bide inşallah rabbim nasip eder moralini bozma hıçAwox canım 10 u bile algılıyor aslında ama ilk idrar değildi tek umduum o hayırlısı bakalım
Valla hamile olunca öğrendim normalde de rutin kontrole giderdim hiç çıkmamıştıAy çok sevindim yolunu kolaylaştırmış rabbim benim bi akrabamda pcoslu o yüzden sordum hem ona hem bana umut olursun bahsedeceğim senden
Hamile iken pcosunu mu öğrendin yaniayy Allah’ın işine bak ya
Vay be çok şaşırdımValla hamile olunca öğrendim normalde de rutin kontrole giderdim hiç çıkmamıştı
Hayırlı olsun hakkınızda inşallah bende dualarınızı beklerim bu ay bende ilk defa ovulasyon günlerine tam uyabildim2. Denememizde oldu şükürler olsun
Kızlar selam. Sat 24 Haziran Bat 19 temmuz 6temmuz pik 4-5-6 değerlendirdim. Elimde şuan bir gebelik testi yok yapamıyorum. ayın 12sinde aşırı sancı yaşadım sol kasıkta resmen olduğum yere çakılıp kaldım 1-2 saat sürdü,ertesi gün aynısı tekrar yaşandı şuan belli pozisyonlarda yine ağrı oluyor ama o kadar sert ve keskin değil. 2 gün önce de beyaz/kremsi akıntı yaşadım. Bulunduğm yer merkeze uzak o yüzden takip edeceğim. Ağrı konusunda bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen? Belirti olabilir mi akıntı ve ağrı? İdrar yolları enfeksiyonu falan yok.
Kızlar bn test yapmıştım silik çıkmıştı atmıştım hatırlarsanız ama şimdi uyandım adet oldum bu nasıl olur anlamadım
Bende 8 aya yakın olmadı daha fazlada olabilir ama oldu şimdi 17. Haftamızdayız umudunuzu kaybetmeyinBende 7.ayima girdim deneyeli bende öyle diyorum ama inşallah bekleyebiliriz
Hayırlı olsun gözünüz aydın nasipte nezamansa ozaman olucakBende 8 aya yakın olmadı daha fazlada olabilir ama oldu şimdi 17. Haftamızdayız umudunuzu kaybetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?