BAT 15 16 17 18 19 Temmuz olanlar beraber bekleyelimmi❤️

Arkadaşlar benımde adet gunum yarın. Aslında bnm cocugum olmuyor ama kafama takılan soru var sıze sormak ıstedım yumurtlamadan berı asırı bel ağrım var adet olacakmışım gıvı bacaklarım sızlıyo mıdem bulanıyo ara sıra yumurtlama bıttıkten sonra adetıme yakın tekrar yumurtlama akıntısı gıbı geldı bende acaba tekrarmı yumurtluyorum dıye test yaptım ıkısıde koyu gelmedı bırı daha acıktı yanı pik olmamıştı yunurtlama gunum değilmiş yarında adet olmam gerekıypr adet gunum hıc aksamaz normalde acaba bı mucıze olurmu dıye kendımı heveslendırıyorjm sızce gebelik varmıdır ayrıca dip not dusmek ısterım tup bebekle bıtanecık yavrum var ellerınızden oper

Ovulasyon testinizi atar mısınız

Uzun zamandır yoktum kızlar nasılsınız bu ay sizin için çok güzel ve umutlu olsun Hayalim kizim sen nasılsın bu ay nasıl geçiyor regl erken geldi erken gebeliklerde çift çizgi görünce baya morelim bozuldu ilk defa bu ay reglden 3 gün sonra erken yumurtlama gördüm dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…