- 29 Aralık 2024
- 2.307
- 1.425
- 48
- Konu Sahibi Hayalim kizim
-
Ben hiç iyi değilim canım benim hsg temiz hersey temiz çok şükür ama eşimin sperm sorumu varmış salı üroloji ye gideceğiz bakalim ne diycekUzun zamandır yoktum kızlar nasılsınız bu ay sizin için çok güzel ve umutlu olsunHayalim kizim sen nasılsın bu ay nasıl geçiyor regl erken geldi erken gebeliklerde çift çizgi görünce baya morelim bozuldu ilk defa bu ay reglden 3 gün sonra erken yumurtlama gördüm dün
Morel bozma kuzum bu ay daha güzel geçer insallahUzun zamandır yoktum kızlar nasılsınız bu ay sizin için çok güzel ve umutlu olsunHayalim kizim sen nasılsın bu ay nasıl geçiyor regl erken geldi erken gebeliklerde çift çizgi görünce baya morelim bozuldu ilk defa bu ay reglden 3 gün sonra erken yumurtlama gördüm dün
Canm adet olmadım dahada sence test yapsam cıkarmıAmin inşallah
Kızlar adetım uc gun gectı ovulasyon testı yaptım boyle sızce hamıle olabılırmıyım
Evet hamilesin
Belirtilerin neydi acabaBir baksın kutfennn
aa ben bunu hcg testi sandım özür dilerimhemen teshısı koydunuz daha gebelik yapmadım bakalım ıns hamıleyımdjr
Keşke valla ben 5temmuzda normalde yumurtlama gunjm ogunden berı asırı belim agrıyp bacaklarım sızlıyo adet olucak gıbı adetkme yalında yumurtlama akıntısı gubj akıntım oldu test yaptım ovulasyon testı pık olmadı ve uc gun gecıktı hala asırı belim agrıyo bnm normalde bu kadar cokk belım agrımaz adete yakın agrırı bı ıkı gun kala gecer sımdı sureklı belımden duramıyorum ishal oldum normalde de sdete yakjn oyle oluruum kac gundur ıshalım yanıBelirtilerin neydi acaba
aa ben bunu hcg testi sandım özür dilerim
gebelik testi yapmadınız mı henüz?Keşke valla ben 5temmuzda normalde yumurtlama gunjm ogunden berı asırı belim agrıyp bacaklarım sızlıyo adet olucak gıbı adetkme yalında yumurtlama akıntısı gubj akıntım oldu test yaptım ovulasyon testı pık olmadı ve uc gun gecıktı hala asırı belim agrıyo bnm normalde bu kadar cokk belım agrımaz adete yakın agrırı bı ıkı gun kala gecer sımdı sureklı belımden duramıyorum ishal oldum normalde de sdete yakjn oyle oluruum kac gundur ıshalım yanı
Yokk evee yoktu bunlarıda onceden almıştım eczane de yakında yokk oyuzden gıdemıyorum esıme soylsem oda yokturdur dıyıp getırmezgebelik testi yapmadınız mı henüz?
Sağlık ocağı yok mu yakınlarda kan testi verirdiniz? Merak ettim ben de şimdiYokk evee yoktu bunlarıda onceden almıştım eczane de yakında yokk oyuzden gıdemıyorum esıme soylsem oda yokturdur dıyıp getırmez
Sağlık ocağı yok mu yakınlarda kan testi verirdiniz? Merak ettim ben de şimdi
İnşallah vardır. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Emin misiniz yaniyok valla aslında vardorda ben bılmıyorum cokk yenı tasındım artık yarın gıderım kyannamların orada var test yaparım yapınca atarım
naptınızz umarım mutlu sonuçlar almışsınızdııırBugun adet günümdü olmadım yarında olmassa. Test yapıcam bakalım dua edın hamişlerın duaları kabul olur ıns
Benim ovülasyon böyle çıkmıştı adet gecikmemin 2.günüydüKızlar adetım uc gun gectı ovulasyon testı yaptım boyle sızce hamıle olabılırmıyım
Evet evet zaten ogunden berı bel agrım var duramıypruöİnşallah vardır. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz? Emin misiniz yani
Evet sıızn pik bnmkı ıkısıde koyu degıl test yapıcam yarım artıkBenim ovülasyon böyle çıkmıştı adet gecikmemin 2.günüydü
Test yapmadım daha yarın yapıcam ıns haber edrımnaptınızz umarım mutlu sonuçlar almışsınızdııır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?