- Konu Sahibi Hayalim kizim
-
Ortalama 8 ay ile 1 yila yakın bir süreyi normal görüyor doktorlar. Benim yaş sebebim ile doktora gittiğimde durumu anlatınca hormon testleri amh vs yapilmistiKızlar size bir şey soracağım. Siz doktora gittiniz mi neden gebelik olmuyor diye bu adetin 2.-3. Günü yapılan testler gibi testler yapıldı mı size. Benim doktorum hala dene diyor bana hiç bir şeye bakmadı.
12 gun var ama c.tesi tatile gidiyorum kafam biraz dağılır diye düşünüyorumtam 17 gün var :))) bekleyelim
Dusuk yaptığım gebeligimde inanın teste gerek kalmadan anlamıştım vücudumdaki değişikliklerden dolayıBakalım hep erkenden testler yapıp negatifi görünce üzülüyordum bu sefer yapmayacağım 6 ay oldu :)
Abimin baldızı 10 yıldan uzun süre denedi tup bebek tedavileri vs. Nasibimizde yokmuş demek ki dedi. Doğal yolla hamile kaldiŞurada yerimi alayımMuhtemelen 15 temmuz bat. Yumurtlama zamanımı bilmiyorum test yapmıyorum artık. İki yıldır deneyip hiç hamile kalamadım üç de başarısız tüp bebek denemem var. Tüp bebekle bile olmuyorsa doğal gebelik postunda ne işim var bilmiyorum ama Allahtan da ümit kesemem
Doktor dedi ki ovulasyon falan birakun bunlari takip etmeyin. Haftada 2-3 kez yeter dedi9 aydır her yöntemi denedim olmayınca ciddi manada yıprandım o yüzden hergünde yapsak 3 günde birde yapsak olacağı varsa olur kafasına girdim
Benim göğüs ucu sızım vardı. Regle 1 hafta kala (5 gün gibi) regl ağrısı başladı. Çok az kahverengi yerlesme kanamam da olmuştu peçeteye gelecek sekildeKızlar ne durumdasınız acaba hangi belirtiler gebelik belirtisi yaa
Beni prolaktinde hep yüksek oda engelliyo ya bende 35 yasindayimAynı şekildeyiz canım hiç gebelik geçirmedim 35 yaşındayım 9 aydır deniyorum hsg çektirdim değerlerime bakıldı biraz amh düşük yaşıma bir de Prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım malesef şimdi doğal yollardan bekliyorum malesef
Ya bencede ya bide bazı yerlerde okuyorum yok işte adet bittiminden itibaren devamlı gün aşırı ilişki, yumurtlama döneminde 3 gün üst üste ilişki falan. Kimisi diyor hergün olmaz sperm kalitesi düşer 2 günde bir. Kafa oluyor çorbaaDoktor dedi ki ovulasyon falan birakun bunlari takip etmeyin. Haftada 2-3 kez yeter dedi
Bu bana denk gelir mi bilmemAbimin baldızı 10 yıldan uzun süre denedi tup bebek tedavileri vs. Nasibimizde yokmuş demek ki dedi. Doğal yolla hamile kaldi
benimde bakmadı doğrı düzgün kan vs hiç bişrşey 1 sene geçsin öyle dediKızlar size bir şey soracağım. Siz doktora gittiniz mi neden gebelik olmuyor diye bu adetin 2.-3. Günü yapılan testler gibi testler yapıldı mı size. Benim doktorum hala dene diyor bana hiç bir şeye bakmadı.
oh en güzeli tatilde olma olasılığı yüksek sadece tatile odaklan12 gun var ama c.tesi tatile gidiyorum kafam biraz dağılır diye düşünüyorum
aminnnnMerhaba kızlar günaydınbat 9 temmuz klomen+çatlatma iğnesi vuruldum bu ay. Ben de aranıza katilayim Hepimizin gönlünce olsun herşey
Ayyy hadi inşallah bebiştirBenim göğüs ucu sızım vardı. Regle 1 hafta kala (5 gün gibi) regl ağrısı başladı. Çok az kahverengi yerlesme kanamam da olmuştu peçeteye gelecek sekilde
İnşallah bu ay güzel haberler alırızBeni prolaktinde hep yüksek oda engelliyo ya bende 35 yasindayim
Merhaba inşallah vardır ama siz başka markayla tekrar deneyin. Bazı testler yanıltıcı olabilir. Ayrıca çatlatma iğnesini kaç gün önce oldunuzKızlar merhaba reglime 5 gün var çatlatma iğnesi olmuştum bu ay markası nimo lütfen yardımcı olur musunuz gebelik var mıEki Görüntüle 3613351
Evet o zaman pozitif inşallah. Hayırlı olsun25nde oldum Ganopeptly vuruldum bu ignede pozitiflik görmedim 4gun yapmıştım negatifti birde bu testle yaptım
Gayet pembe ve gayet net canim hayırlı olsunKızlar merhaba reglime 5 gün var çatlatma iğnesi olmuştum bu ay markası nimo lütfen yardımcı olur musunuz gebelik var mıEki Görüntüle 3613351
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?