Bu hamılelik testinmi canmYaptım negatif yapay zekaya attım çok silik bir çizgi var diyor ama ben göremedim gerçi yapay zeka işte bazen kendi kendine bi şeyler çıkartıyor
Benim dünde bugünde aynı 36 çıkıyor normalde ne kdr olmsı lazmkı acaba yumurtlama günüm pazar pazartesydı ölmedim o zaman ateşi, ama gerçekten göğsüm sızlıyor pskoljkmi bilmiyorum vllaHay
Hayır gelmedi arada Ağrı geliyor gidiyor sabah karşı dörtte ateşim düşmüştü sonra tekrar uyudum şuan sabah sekize geliyor saat ateşim tekrar yükselmiş 36.3 sonra 36.7 oldu yapay zeka bu yüksek sayılıyor dedi şuan ki durumda
benim icinde oyle oldu bakalim eylulde neler olacakKesinlikle öyle dediğin gibi ama ben bu ay çok umutluydum oldu diye düşünüyordum büyük hayal kırıklığı oldu benim için
Sanki çok ince var ama bnde tam emin olamadım canım ya neyse gelene kadar denerizYaptım negatif yapay zekaya attım çok silik bir çizgi var diyor ama ben göremedim gerçi yapay zeka işte bazen kendi kendine bi şeyler çıkartıyor
Sabah ölçümü bazal vücut ısısı olarak ölçüldüğünde genelde dil altı yada vajinal olarak öneriliryor max 36.5 yumurtlama ya kadar olan 36.6-37 aralığı da yumurtlama sonrası diye geçiyor adete kadar yüksek kalırsa gebelik ihtimali yüksek deniyor düşerse de adet geliyorBenim dünde bugünde aynı 36 çıkıyor normalde ne kdr olmsı lazmkı acaba yumurtlama günüm pazar pazartesydı ölmedim o zaman ateşi, ama gerçekten göğsüm sızlıyor pskoljkmi bilmiyorum vlla
Tam takip yapmadım canım ama sanırım 13-14 falan olması lazım yeni yeni ağrılarım başladı sabaha bakalım ne olacakİnşallah canım senin durumun ne kaç dpo oldun
İnan bende bilmiyorum 36 37 arası galibaBenim dünde bugünde aynı 36 çıkıyor normalde ne kdr olmsı lazmkı acaba yumurtlama günüm pazar pazartesydı ölmedim o zaman ateşi, ama gerçekten göğsüm sızlıyor pskoljkmi bilmiyorum vlla
Sabah ölçümü bazal vücut ısısı olarak ölçüldüğünde genelde dil altı yada vajinal olarak öneriliryor max 36.5 yumurtlama ya kadar olan 36.6-37 aralığı da yumurtlama sonrası diye geçiyor adete kadar yüksek kalırsa gebelik ihtimali yüksek deniyor düşerse de adet geliyor
Dil altı ölçtüm 36.8 çıktı ben pek bilmediğim için koltuk altımdan ölçüyordum demekki yanliş yapıyormusum vlla iyiki bulmuşum burayı hergün yeni birşey öğreniyorumSabah ölçümü bazal vücut ısısı olarak ölçüldüğünde genelde dil altı yada vajinal olarak öneriliryor max 36.5 yumurtlama ya kadar olan 36.6-37 aralığı da yumurtlama sonrası diye geçiyor adete kadar yüksek kalırsa gebelik ihtimali yüksek deniyor düşerse de adet geliyor
Bakalım ya hayırlısı artık benimde Ağrıların var şuan sanırım bu ay elendimTam takip yapmadım canım ama sanırım 13-14 falan olması lazım yeni yeni ağrılarım başladı sabaha bakalım ne olacak
Aynen ya ama benim bugün gelecek gibiiSanki çok ince var ama bnde tam emin olamadım canım ya neyse gelene kadar deneriz
İnşallah her şey istediğiniz gibi olur bu aybenim icinde oyle oldu bakalim eylulde neler olacak
Evet canım hamilelik testiBu hamılelik testinmi canm
Tamam biraz araştırma yaptım burdan sabah yataktan kalkmadan hergün aynı saatte dil altı ölçümü yapmak gerekiyormuş aydınlandım vlla teşekkürlerDil altı ölçtüm 36.8 çıktı ben pek bilmediğim için koltuk altımdan ölçüyordum demekki yanliş yapıyormusum vlla iyiki bulmuşum burayı hergün yeni birşey öğreniyorum
Fotoyu karartma yapıp çizgileri daha net yapıyorlardı ama nasl bilmiyorum öyle daha net gözükürYaptım negatif yapay zekaya attım çok silik bir çizgi var diyor ama ben göremedim gerçi yapay zeka işte bazen kendi kendine bi şeyler çıkartıyor
Bende deneyeyim şimdi ama bence olsa çıkardı çünkü regl en geç yarın bugün başlamazsaFotoyu karartma yapıp çizgileri daha net yapıyorlardı ama nasl bilmiyorum öyle daha net gözükür
Canım böyle yaptım ama bi şey çıkmadıDene bakayım canm ben böle göremedim net
Evet canım inşallah Rabbim en güzel ve kolay şekilde tez zamand anasip etsin hepimize inşallahEvet canım çıkmamış hayrlısı olsun inşallah olmasada ümidi kesmek yok devam inşallah Rabbim nasip etsin hayrlsyla en yakın zamanda isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?