Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

insallah dedigin gibi gerek kalmaz ben hayatimdaki herseyi savasarak ve sabrederek aldim vazgecmedim varsa verilecek bir savasimiz bunun icinde veririz bunun icin de sabrederiz yeter ki guzel olsun sonu
Kesinlikle öyle dediğin gibi ama ben bu ay çok umutluydum oldu diye düşünüyordum büyük hayal kırıklığı oldu benim için

Ovulasyon testlerinin fotoğrafı yok ama
Hıcbırı koyu renkli çizgili değildi dün aksam tekrarladığımda artık açık renkliydi baya
Acaba testlerde hata olabilir mi veya catlamıs ılabilir mi

Hoşgeldın canm ovulasyon testı adet bıtınce ertesı günden itibaren yapılır diye biliyorum hayırlısı olsun hakkımzda inşallah

Kızlar bu ay yumurtlamam 18. Gün oldu ve bir gün sürdü normalde iki gün pik olup üçüncü gün çatlıyordu bugün çatlamış görünüyor di mi? Bir gün pik olması hemen catlaması olumsuz bi durum mu

Eklentiler

• image.webp
    160,2 KB · Görüntüleme: 68
Hay
Ne yaptın regl geldi mi senin
Hayır gelmedi arada Ağrı geliyor gidiyor sabah karşı dörtte ateşim düşmüştü sonra tekrar uyudum şuan sabah sekize geliyor saat ateşim tekrar yükselmiş 36.3 sonra 36.7 oldu yapay zeka bu yüksek sayılıyor dedi şuan ki durumda

Bekleyeyim benim de bat 15 Eylül yumurtalamam ve çatlama 30-31 Ağustos degerlendirdim beklemedeyim bugün rüya bile gördüm bebeğim oluyordu

Canım adet baslangicidan 14.gun genelde ama benim mesela bugün 19.gun daha yeni yumurtam ovulasyonda koyu olmaya basladi

Sizin 31.08 de catlamis tam umarımda benim öyle olur çünkü 18.gun bugün adet başlangıcından daha yeni olacak gibi duruyor. Sizin adetten itibaren kaçıncı günde tam koyu oldu?
Cnm bnm sat 18-22 arasiydi sonra teste basladim 31 yumurtlama 1 -2 si gibi catlama oldu bir hafta sonra yumurtlamam oldu yani

Ayy hadi inşallah ya bende de yok şuan da ateş de ölçmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…