Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Merhaba kızlar adetıme 2 gün kaldı hamılelıkten umudum kalmadı . Dongum kısa olduğu ıcın , yeni bat 30 Eylül . Bende sonuncu hamıle adayı olarak burda yerımı alayım

Ben de katılayım aranıza bat 15 eylül yumurtlama günlerini değerlendirdim beklemedeyim inşallah güzel haberler alırız kızlar

Benim de bat 17 eylül, 29u yumurtlama oldu. İki gündür gögüslerimde değişik bir ağrı var. Normalde tam reglden önce oluyordu, ama şu an çok var. Regl günü gelmeden test yapmayacağım. Ben de yalnızca awox ve predictora güveniyorum artık. Haydi hayırlısı

Benim bat 27 Eylül. Daha yumurtlama yaşamadım. Hiç gebe kalmadım daha önce Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah Eylül ayı uğurlu gelir bize anneliği tadarız

Benim bat 15 eylül yumurtlama günüm yarın son bol bol değerlendirdim bende burda sizinle bekleyeyim inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız bu ay 4 aydır deniyoruz bizde hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

henuz cok erken belirti icin canim döngü degisikligi yasiyor olabilirsin benimde erken basliyordu belirtiler yada ben belirti ariyordum bilmiyorum ama adet oluyordum hep o yuzden belirti icin min 1 hafta beklemek lazimmm

Merhaba ben soğan suyu denedim 15 agustosta afet olmuştum bugün test yaptım negatif . Aslında çok erken ama bilmiyorum o kadar kasik ağrım var ki şuan sabah adet olacak gibiyim ama 2 haftam var anlamadım gitti

amin canim bende 6 7 aydir deniyorum bat 16 eylul lh testim bugun pikti degerlendirdim yarin ve sonraki gunu de degerlendirecegim sonra bende beklemeye geçeceğim bakLim insallah bu ay guzellikleriyle mucizeleriyle gelir

Merhaba ben soğan suyu denedim 15 agustosta afet olmuştum bugün test yaptım negatif . Aslında çok erken ama bilmiyorum o kadar kasik ağrım var ki şuan sabah adet olacak gibiyim ama 2 haftam var anlamadım gitti
canım cok erken test yapmissin bir sonraki adetten max 3 gun once falan yapman daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…