Aminnn canım inşallah benm yaşımda biraz ilerledi 34 yaşındayım doktora gtmstım Haziran'da gebeliğe hazır rahmin yumurtalıkların iyi durumda demişti 2 çocugum var 8 yıl sonra deniyoruz tekrar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım beklemedeyiz bakalımamin canim bende 6 7 aydir deniyorum bat 16 eylul lh testim bugun pikti degerlendirdim yarin ve sonraki gunu de degerlendirecegim sonra bende beklemeye geçeceğim bakLim insallah bu ay guzellikleriyle mucizeleriyle gelir
Ya sanırım ama beni yanıltan şey ovulasyon testi aslında. 14.gunume yakın yapmaya başladım ovulaayonda piki göremedim daha. Dedim acaba adetten hemen sonra mı yumurtladım ? Boşa gitmiş de olabilir bu ay. O kadar korkarak test yaptım ki, daha zamanida var aslında ama ne bileyim ümitleniyorumcanım cok erken test yapmissin bir sonraki adetten max 3 gun once falan yapman daha iyi olur
Aynı bu durumdayim 3 aydır deniyorum 15 agustosta regli oldum ovulasyonda piki görmedim uygulamaya göre dün ve öncesi yumurtlama günüm ama ovulasyon hiç öyle demiyor. Yine de denedim üstüne bugün test yaptım negatif ( belki adetten hemen sonra yumurtlamisimdir çıkar diye) şuan kasigimda aynı adet ağrısı var ve daha bata 14 gün var . Ama daha önce 10 gün önceden de ağrımın başlandığı oluyordu o yüzden her şeyim muallakta şuanBenim bat 15 eylül yumurtlama günüm yarın son bol bol değerlendirdim bende burda sizinle bekleyeyim inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız bu ay 4 aydır deniyoruz bizde hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Benim sat 20 ağustostu, adet bitişi 25 ağustos, 27 Ağustos'tan beri değerlendiriyorum son 2 gün daha degerlendırıp sonucu bekliycem, kasık agrılarım var ama yumurtladgmdan dolayı dıye düşünüyorum stres heycan sabırsızlkla bekliyoruz bakalım daha erken umutsuzluğa kapılma canm senAynı bu durumdayim 3 aydır deniyorum 15 agustosta regli oldum ovulasyonda piki görmedim uygulamaya göre dün ve öncesi yumurtlama günüm ama ovulasyon hiç öyle demiyor. Yine de denedim üstüne bugün test yaptım negatif ( belki adetten hemen sonra yumurtlamisimdir çıkar diye) şuan kasigimda aynı adet ağrısı var ve daha bata 14 gün var . Ama daha önce 10 gün önceden de ağrımın başlandığı oluyordu o yüzden her şeyim muallakta şuan
Benim sat 20 ağustos bitişi 25 agustostu, 27 Ağustos'tan beri değerlendiriyorum son 2 gün daha degerlendırıp sonucu bekliycem, kasık agrılarım var ama yumurtladgmdan dolayı dıye düşünüyorum stres heycan sabırsızlkla bekliyoruz bakalım daha erken umutsuzluğa kapılma canm se
Hiç bilmiyorum . Canımı sıkan adet olacaksam da 2 haftadan hatta 18 gün öncesinden kasik agiriai neden başlar? Geçen ayda böyle olmustu ayniBenim sat 20 ağustos bitişi 25 agustostu, 27 Ağustos'tan beri değerlendiriyorum son 2 gün daha degerlendırıp sonucu bekliycem, kasık agrılarım var ama yumurtladgmdan dolayı dıye düşünüyorum stres heycan sabırsızlkla bekliyoruz bakalım daha erken umutsuzluğa kapılma canm sen
Hiç bilmiyorum . Canımı sıkan adet olacaksam da 2 haftadan hatta 18 gün öncesinden kasik agiriai neden başlar? Geçen ayda böyle olmustu
Kist flan yok demi genelde o zaman olur kasık ağrıları yada üşütüyor olabilirmisin acabaHiç bilmiyorum . Canımı sıkan adet olacaksam da 2 haftadan hatta 18 gün öncesinden kasik agiriai neden başlar? Geçen ayda böyle olmustu ayni
Kendini sıcak tut canım bol yumurta yoğurt peynır ye onlarda desteklıyor hamılelık surecını ve folık asit ben bı kaç gündür duzenlı kullanıyorum devam edicem bakalım neler olcakPco var ama öyle çok bir şeyim yok bildiğim . Ayaktan belki üşütmüş olabilirim yurtdışındayım ve hava soğuk buralarda çorapsız geziyorum olabilir
Kendini sıcak tut canım bol yumurta yoğurt peynır ye onlarda desteklıyor hamılelık surecını ve folık asit ben bı kaç gündür duzenlı kullanıyorum devam edicem bakalım neler olcak
Geçer inşallah biraz sabredecez hayırlısyla Rabbim hepimizin kucagını doldursun inşallah Hayırlı gecelerFolik asit şuan kullanmıyorum en son Nisan mayıs gibi kullandım , zaten su 2 hafta bir geçsin her şeye ona göre karar verecgim
Çok teşekkürler haberleşiriz yineGeçer inşallah biraz sabredecez hayırlısyla Rabbim hepimizin kucagını doldursun inşallah Hayırlı geceler
Tabiki beraber takip edecez süreci inşallahÇok teşekkürler haberleşiriz yine
Evet maalesef awox veya predictörden başka test yapmayı düşünmüyorum bende geçen aylarda yaşadım yalanci pozitif çok yıpratıcı oluyor
Başka testler deneyeceğim sabah ilk idrarla 12. Gün olacak artıkyurt disinda bulamayabilirsin canim dogrudur
İnşallah canımhosgeldinn insallah guzel haberlerle seviniriz hep birlikte
Kan verdım hamılılık yok canımneden daga adet olmamissin ki canim regl günü beklee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?