• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Merhaba arkadaşlar ben bu ay oviterlle vuruldum 29 ekimde ondan sonra iğneden 10 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı sonra 3 gün aralıklı bir şekilde kahvemsi pembemsi akıntım oldu en son akıntımda saç teli inceliğinde kan geldi daha sonra kesildi bugün iğneden sonra 16. Günüm 3 gündür de sadece sarı akıntım oluyor ara ara son bir haftadır da şiddetli bel ağrısı yaşadım
Test yapmayada korkuyorum 3 yıllık evliyim negatif gördüm o kadar test içinde korkuyorum

Benimde az önce çatlatma iğnem yapıldı 2 doz yazıldı ama sadece 1 adet bulabildim 🥲

Aşılama devlette ise rapor çıkıyor sigorta karşılıyor belli kısmını ben raporsuz aşılamadan farklı deniyorum yani birliktelikle, aşılama da birliktelik yok sperm enjekte ediliyor yumurta iğne ile çatlatıldıktan sonra

Aşılama devlette ise rapor çıkıyor sigorta karşılıyor belli kısmını ben raporsuz aşılamadan farklı deniyorum yani birliktelikle, aşılama da birliktelik yok sperm enjekte ediliyor yumurta iğne ile çatlatıldıktan sonra
Aşılama deneyecek misiniz

Bu arada bizim bat ve yumurtlama aynı 🤔 belirti var mı henüzz
Yok ya bahar hanım ben bu ay hevesssizim açıkçası hiç merak etmiyorum olduysa oldu olmadıysa olmadı 3-4 aydır bu stres biraz gerdi beni 😓🫠 siz de belirti var mı

Aşılama yapacaktım 1.5 sene önce eşim kabul etmedi bekleyelim dedi, erkekliğine dokunuyormuş beyin.... Mfk var doktor onun takviyelerini alacağım alanlar 3.6 ay arası gebe kalıyor o da olmazsa yılbaşından sonra tedavi şart

Aşılama yapacaktım 1.5 sene önce eşim kabul etmedi bekleyelim dedi, erkekliğine dokunuyormuş beyin.... Mfk var doktor onun takviyelerini alacağım alanlar 3.6 ay arası gebe kalıyor o da olmazsa yılbaşından sonra tedavi şart
Mfk ben bu ay aldım kullanıyorum denenebilir.Ah bu erkekler hep aynı.Ne zamandır düşünüyorsunuz

ben .3,5 senedir evliyim ilk istedik olmadı sonra korunduk biraz sonra denedik yine olmadı bende pcos var :( mfk 1 ay ovictor ve flora aldım bitirdim önümüzdeki ay eş paketi alacağım

ben .3,5 senedir evliyim ilk istedik olmadı sonra korunduk biraz sonra denedik yine olmadı bende pcos var :( mfk 1 ay ovictor ve flora aldım bitirdim önümüzdeki ay eş paketi alacağım
Ben reserve ve arı sütü olanı aldım en çok onlar övülmüş.Amh düşük değil ama sizde dimi?

Kuzum inan nasip ben sigarayı bırakamadım ama azalttım baya normlade adetim duzenliydi sasmazdi günü kürtajdan sonra dengem bozuldu şimdi Allah'a bıraktım sadece elimden geleni yapıyorum gerisi takdiri ilahi
Biz de 15 gündür sigarayı bıraktık eşimle. Bu yüzdenn mi bilmiyorum ama geçen ayki sperm testinde sayı 20 milyonken 9 ekimde aşılamada sayı 80 milyondu. Bütün değerler yükselmişti şok olduk

ben kullanmıyorum ama eşime de azaltmasını söylüyorum bazen yapıyor bazen yapamıyor, spremleri gayet güzel doktor hiç görmediğim kadar iyi dedi

Bu arada aşılama tutma olasılığı ne acaba, bana da geçen sene başlanacaktı yarım kaldı, dün çatlatma iğnesi bugün etki ediyor sanırım akıntı başladı 5 gün değerlendirme yapcaz.

Back
X