• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

En zoru da bekleme kısmı gerçekten benimki herhalde psikolojik 😂 göğüs ağrım hiç yok ama akıntım bugüne kadar çok yoğun oldu bugün nasıl olur bilmiyorum göğüs kenarlarimda hafif kahverengilesme var daha once öyle fark etmistim. Kasık ağrım cok oldu su an hafifledi Bir de gaz var 😂😂 su anlik bunlar ama normalde de olurmuş bunlar öyle yazıyor 😂
Evettt bende çok sabırsızım beklemek çok zor ama son ana kadar beklemeyi düşünüyorum çok beklentiye girmek istemiyorum😇 sizde baya belirti bar gibi insallah olurrr

Evettt bende çok sabırsızım beklemek çok zor ama son ana kadar beklemeyi düşünüyorum çok beklentiye girmek istemiyorum😇 sizde baya belirti bar gibi insallah olurrr
Hiçbir fikrim yok insallah ve dişim kirildi malesef bugün koruyucu önlükle tek diş röntgeni cektirmek zorundayım daha hicbir şey olmamasina rağmen vicdan yapıyorum

aaa benim de dişim 2 kanal 2 dolgudan sonra tamamen çürüdü ve beni mahvediyor çene cerrahisine gitmem gerekiyor röntgen çekilemiyorum 10 gün daha bekleyeceğim ağrı beynime vuruyor

Ay şu gruptaki herkes mutlu haberleri alsın 🙏🏼🌸 o kadar çok şeyden fedakarlık yapıyoruz ki bi de biraz fazla stres yapıyoruz bu son olsun diyelim artık ne diyelim 🙏🏼

Benim de sat 7 Ekim11 inde tamamen temizlendim
Ovülasyon testine başladım hemen uygulamaya göre 14 20 arası yumurtlama 19 pik gösteriyor
Ama ben ovülasyon testinde14 ü pike yakın gördüm sonra silikleşti
17 si gece ve 18 i sabah tekrar aynı koyuluğa geldi belirtilerimde yumurtlama yönündeydi ama maalesefki ovü testim bitti devamını takip edemedim
Sipariş vermiştim ama yetişmedi
14 ü 16 sı ve 19u değerlendirdik.
Bazen 24 bazen 25 bazende 26 günde bir regl oluyorum.
Yani 30 31 ekim yada 1 kasım bat
Ama beklemek çok zor 😅
Ovülasyon testim bugün elimde olucak 😢

Akıntılarımdan yola çıkarak ilk defa test yaptım ovülasyon bu şekilde çıktı dünü değerlendirdik bugün ve yarında değerlendirimeli mi sperm kalitesizliği oluşur mu ? Ne yapmam lazım acaba bu süreçten sonra BAT tarihim 7 kasım

Eklentiler

• IMG_0151.webp
    IMG_0151.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 9
19 u akıntım tamamen bitti kızlar belirtilerimin hepsi kayboldu çatladığını düşündüm bende bugün göğüs dolgunluğu başladı başkada hiçbirşeyim yok
Dün artımed ovü testi aldım birtane onda da silikleşmişti.
Şimdi ovü testlerim geldi yaptım ve tekrar koyulaşma başlamış
Anlayamadım ben günde 3 kez aynı saatte ve 2 saat sıvı alımına dikkat ederek yaptım.
Hem 14 hem 18 hem 21 nasıl pike yakın olur

Akıntılarımdan yola çıkarak ilk defa test yaptım ovülasyon bu şekilde çıktı dünü değerlendirdik bugün ve yarında değerlendirimeli mi sperm kalitesizliği oluşur mu ? Ne yapmam lazım acaba bu süreçten sonra BAT tarihim 7 kasım
Bence bugün ve yarınıda değerlendirmelisiniz 🙏🏻

Benim piklerim hiç bukadar koyu olmadı testlerimde 🙏🏻
En verimli gün bugün ve yarın bence 🫶🏻

3-9 Ekim: Klomen (Clomiphene) kullanımı → Yumurtlamayı teşvik etmek amacıyla kullanılır.

11-12 Ekim: Cinsel birleşme → Yumurtlamaya hazırlık dönemi.

14 Ekim: Ovitrelle → Yumurtlamayı tetikleyen (yumurtlamayı 36-40 saat içinde başlatan) çatlatma iğnesi.

15 Ekim: Ovulasyon testi “T çizgisi kopkoyu” → Yumurtlamanın çok yakın olduğunu gösterir.

15 Ekim akşam - 16 Ekim sabah: Cinsel birleşme → Yüksek gebe kalma ihtimali.

16 Ekim: Ovulasyon testi “T silik” → Yumurtlama gerçekleşmiş olabilir.

17 Ekim sabah: Cinsel birleşme → Yumurtlama sonrası dönem.

19 Ekim akşam: Cinsel birleşme → Gebelik şansını artırmak için geç dönem destek.

3-9 Ekim: Klomen (Clomiphene) kullanımı → Yumurtlamayı teşvik etmek amacıyla kullanılır.

11-12 Ekim: Cinsel birleşme → Yumurtlamaya hazırlık dönemi.

14 Ekim: Ovitrelle → Yumurtlamayı tetikleyen (yumurtlamayı 36-40 saat içinde başlatan) çatlatma iğnesi.

15 Ekim: Ovulasyon testi “T çizgisi kopkoyu” → Yumurtlamanın çok yakın olduğunu gösterir.

15 Ekim akşam - 16 Ekim sabah: Cinsel birleşme → Yüksek gebe kalma ihtimali.

16 Ekim: Ovulasyon testi “T silik” → Yumurtlama gerçekleşmiş olabilir.

17 Ekim sabah: Cinsel birleşme → Yumurtlama sonrası dönem.

19 Ekim akşam: Cinsel birleşme → Gebelik şansını artırmak için geç dönem destek.

başak burcumu musun :):):) ne kadar duzenlı bir takıp masallah:)

Silikleşmeye basladıgında da değerlendirin

yok yengeç burcuyum, 3,5 sene hamile kalamadım pcos ile artık bu aydan itibaren düzene sokmaya karar verdim takip edeceğim :D

T C den daha koyu olmalı ovulasyon da çatlama süreci için burda hep tek taraflı koyuluk var
Uzak çekim ve düzenleme olduğu için buraya yükleyince kalite düştü biraz.Ama ben pvülasyon takibinde laboquick markasında hiçbirzaman t de daha koyuluk görmedim kendi testlerimde 🤦🏻‍♀️

Back
X