BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Aslında öyle ben kulağımı tıkamak istiyorum ama kayınvalidem eşime sürekli her telefonda konuşmasında soruyor ima yapıyor varda söylemiyormusunuz diye normalde diyorum daha çok erken diye ama
tipik kaynana :) yaş kaç buarada valla 32+ isen beklemeden yap tabi ama 32den küçüksen 1 yıl gez toz:)

KIZ 2 AYLIK evlisin ve 27 yaşındasın anam ne çocuğu :) 1 yıl bir evliliğin keyfini tadını çıkarın valla sonra çok ararsınız o başbaşa kalmaları :) hea buarada istersen korunma denk gelirse gelir dert etme yani.

Ben belirti yaratmaktan ve kendimi dinlemekten kafayı kırıcam yakında valla eylülde resmen hamileydim bende regl olana kadar kasık batmaları mı bel ağrıları mı dersin her şey vardı her şey
Kız ben senı hamıle sanıyordum zaten pek yazmasam da bakıyorum gruplara sen söylemeden sormak ıstemedım . Malum hassas oluyoruz

Ay valla güldürdün beni başım o kadar ağrıyordu ki iyi oldu valla :)))

Ah bi bizi bize bıraksalar kafamı dinlemeye fırsatım bile olmadı inanırmısın

Ben çoktaaan baktırdım onlara baya yükselmiş değerlerim sabahları tahinle limon yiyorum ferritin değeride yükselsin diyeee
Ben neleri isteyeyım bu adamdan o bilir mi hamilelik için dicem hormonları falan bilir mi ansnsmsm doktora güvenmeyip forumdaki kız kardeşlerime güvenmem

Ben neleri isteyeyım bu adamdan o bilir mi hamilelik için dicem hormonları falan bilir mi ansnsmsm doktora güvenmeyip forumdaki kız kardeşlerime güvenmem
Diceksin gebelik düşünüyorum herşey normalmi kandır ultrasondur direk kadın doğuma al randevu

Ovulasyonu beraber yapalım olurmu ben anladım desemde yinede sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…