- 8 Eylül 2021
- 47
- 7
- 36
tipik kaynana :) yaş kaç buarada valla 32+ isen beklemeden yap tabi ama 32den küçüksen 1 yıl gez toz:)Aslında öyle ben kulağımı tıkamak istiyorum ama kayınvalidem eşime sürekli her telefonda konuşmasında soruyor ima yapıyor varda söylemiyormusunuz diye normalde diyorum daha çok erken diye ama
27 dahatipik kaynana :) yaş kaç buarada valla 32+ isen beklemeden yap tabi ama 32den küçüksen 1 yıl gez toz:)
KIZ 2 AYLIK evlisin ve 27 yaşındasın anam ne çocuğu :) 1 yıl bir evliliğin keyfini tadını çıkarın valla sonra çok ararsınız o başbaşa kalmaları :) hea buarada istersen korunma denk gelirse gelir dert etme yani.27 daha
Kız ben senı hamıle sanıyordum zaten pek yazmasam da bakıyorum gruplaraBen belirti yaratmaktan ve kendimi dinlemekten kafayı kırıcam yakında valla eylülde resmen hamileydim bende regl olana kadar kasık batmaları mı bel ağrıları mı dersin her şey vardı her şey
Ay valla güldürdün beni başım o kadar ağrıyordu ki iyi oldu valla :)))KIZ 2 AYLIK evlisin ve 27 yaşındasın anam ne çocuğu :) 1 yıl bir evliliğin keyfini tadını çıkarın valla sonra çok ararsınız o başbaşa kalmaları :) hea buarada istersen korunma denk gelirse gelir dert etme yani.
Ah bi bizi bize bıraksalar kafamı dinlemeye fırsatım bile olmadı inanırmısınKIZ 2 AYLIK evlisin ve 27 yaşındasın anam ne çocuğu :) 1 yıl bir evliliğin keyfini tadını çıkarın valla sonra çok ararsınız o başbaşa kalmaları :) hea buarada istersen korunma denk gelirse gelir dert etme yani.
Ajsjsjs vallahi ben de beni hamile sanıyordum hamile olmamak bana da sürpriz olduKız ben senı hamıle sanıyordum zaten pek yazmasam da bakıyorum gruplarasen söylemeden sormak ıstemedım . Malum hassas oluyoruz
28 yaşındayım yeniyiz daha bu ay denedik olur sanmıştım hemenYaşınız kaç acaba , bende ikinciyi istiyorum ama daha nasip olmadı ve ne kadar süredir deniyorsunuz.
Al bendende o kadar o kadar emindimki hamile olduğumaAjsjsjs vallahi ben de beni hamile sanıyordum hamile olmamak bana da sürpriz oldu
Dahiliyeye randevu aldım 10.10. Tarihine bakalım vitamin minarel ne var ne yok baksın yaAl bendende o kadar o kadar emindimki hamile olduğuma
Ben çoktaaan baktırdım onlara baya yükselmiş değerlerim sabahları tahinle limon yiyorum ferritin değeride yükselsin diyeeeDahiliyeye randevu aldım 10.10. Tarihine bakalım vitamin minarel ne var ne yok baksın ya
Ben neleri isteyeyım bu adamdan o bilir mi hamilelik için dicem hormonları falan bilir mi ansnsmsm doktora güvenmeyip forumdaki kız kardeşlerime güvenmemBen çoktaaan baktırdım onlara baya yükselmiş değerlerim sabahları tahinle limon yiyorum ferritin değeride yükselsin diyeee
Ajsjsjs vallahi ben de beni hamile sanıyordum hamile olmamak bana da sürpriz oldu
Diceksin gebelik düşünüyorum herşey normalmi kandır ultrasondur direk kadın doğuma al randevuBen neleri isteyeyım bu adamdan o bilir mi hamilelik için dicem hormonları falan bilir mi ansnsmsm doktora güvenmeyip forumdaki kız kardeşlerime güvenmem
Ben neleri isteyeyım bu adamdan o bilir mi hamilelik için dicem hormonları falan bilir mi ansnsmsm doktora güvenmeyip forumdaki kız kardeşlerime güvenmem
Ovulasyonu beraber yapalım olurmu ben anladım desemde yinede sorarımBen neleri isteyeyım bu adamdan o bilir mi hamilelik için dicem hormonları falan bilir mi ansnsmsm doktora güvenmeyip forumdaki kız kardeşlerime güvenmem
Yapalım aşkoOvulasyonu beraber yapalım olurmu ben anladım desemde yinede sorarım
E kız dahiliyeye aldım ben ona al dediler ajsjsjsk vitamin falan o da testleri alıp kadın doğumla sonuçlarla gideyim diyorumDiceksin gebelik düşünüyorum herşey normalmi kandır ultrasondur direk kadın doğuma al randevu
Bat 18 ekim canım ovulasyon yapıyorum her gün yumurtlamam yakınMerhaba kızlar eylülde elendim 15-31 Ekim arası bat olanlar birlikte bekleyelim bat gelene kadar neler yapıyorsunuz konuşalım
Aayyy hadi inşallah bu ay hepimiz gebeyizBat 18 ekim canım ovulasyon yapıyorum her gün yumurtlamam yakın
Ayy inşallah canım sende takip ediyor musun ovulasyon falanAayyy hadi inşallah bu ay hepimiz gebeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?