• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Yarın kan vereyim diyorum bende erken mi ki kan vermek için biraz daha mı beklesem. İnşallahh sağlıkla ilerlesin ❤️ bekleyen herkese nasip olsun ❤🙏
Ben bir iki gün geçmesini bekleyeceğim. Daha önce iki kez kimyasal gebeliğim olduğu için erkenden ümitlenmek istemiyorum.

Ben bir iki gün geçmesini bekleyeceğim. Daha önce iki kez kimyasal gebeliğim olduğu için erkenden ümitlenmek istemiyorum.
Evet arttık çok fazla duyuyorum kimyasal gebelik, dış gebelik, boş gebelik falan. İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsin 🙏 Bende pztye endokrine gideceğim hashimoto hastası olduğum için tsh bir anda yükselebiliyor gebelikte. Varsa hem beta tekrarı yaptırırım hemde ilaçda düzenleme yapılacaksa bi muayene olurum diyorum.

Evet arttık çok fazla duyuyorum kimyasal gebelik, dış gebelik, boş gebelik falan. İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsin 🙏 Bende pztye endokrine gideceğim hashimoto hastası olduğum için tsh bir anda yükselebiliyor gebelikte. Varsa hem beta tekrarı yaptırırım hemde ilaçda düzenleme yapılacaksa bi muayene olurum diyorum.
Teşekkür ediyorum amin inşallah 🙏🏻 sen sağlık durumun nedeniyle erken kan testi yaptır canım bence o zaman bekleme 🥰

Back
X