- 14 Eylül 2025
- 491
- 75
- 13
İstersen adet günü ver bekle bi acelesi yok yani ne zaman müsait olursan canımYarın kan vereyim diyorum bende erken mi ki kan vermek için biraz daha mı beklesem. İnşallahh sağlıkla ilerlesinbekleyen herkese nasip olsun ❤
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstersen adet günü ver bekle bi acelesi yok yani ne zaman müsait olursan canımYarın kan vereyim diyorum bende erken mi ki kan vermek için biraz daha mı beklesem. İnşallahh sağlıkla ilerlesinbekleyen herkese nasip olsun ❤
![]()
Ben bir iki gün geçmesini bekleyeceğim. Daha önce iki kez kimyasal gebeliğim olduğu için erkenden ümitlenmek istemiyorum.Yarın kan vereyim diyorum bende erken mi ki kan vermek için biraz daha mı beklesem. İnşallahh sağlıkla ilerlesinbekleyen herkese nasip olsun ❤
![]()
var bende cnm bu test güvenilirEki Görüntüle 3663806
Laboquick marka kaset testte böyle silik çizgi çıktı. Bat 4 gün var. Yalancı pozitif yaşayan oldu mu bu markada?
Evet arttık çok fazla duyuyorum kimyasal gebelik, dış gebelik, boş gebelik falan. İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsinBen bir iki gün geçmesini bekleyeceğim. Daha önce iki kez kimyasal gebeliğim olduğu için erkenden ümitlenmek istemiyorum.
Yorumlara baktım da sonradan herkes güvenilir demiş. Umarım sağlıklı bir gebeliktirvar bende cnm bu test güvenilir
Teşekkür ediyorum amin inşallahEvet arttık çok fazla duyuyorum kimyasal gebelik, dış gebelik, boş gebelik falan. İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsinBende pztye endokrine gideceğim hashimoto hastası olduğum için tsh bir anda yükselebiliyor gebelikte. Varsa hem beta tekrarı yaptırırım hemde ilaçda düzenleme yapılacaksa bi muayene olurum diyorum.
Aynen canım yarın yaptırırım diye düşünüyorum kan tahliliniTeşekkür ediyorum amin inşallahsen sağlık durumun nedeniyle erken kan testi yaptır canım bence o zaman bekleme
![]()
Güzel sonuç alman dileğiyle bizimlede paylaşır mısın sonucunuAynen canım yarın yaptırırım diye düşünüyorum kan tahlilini![]()
Tabiki sonuç çıkar çıkmaz sizinlede paylaşacağımGüzel sonuç alman dileğiyle bizimlede paylaşır mısın sonucunu![]()
Bendede oldu peçete sildikçe sarı kokusuzUmarım vardır ve sağlıkla ilerlerbenim bir de akıntım oldu yumurtlamadan sonra sarı renkte
senden de hayırlı haberler bekliyoruz canım en yakın zamandaBendede oldu peçete sildikçe sarı kokusuz
İmşallah canım ya dua edinsenden de hayırlı haberler bekliyoruz canım en yakın zamanda![]()
Merhaba dün ovulasyon testi yaptım. Dün ve bugün testlerim arasında koyuluk farkı vardı. Sadece merak ettiğim şu 3 ay test yaptım hiçbir zaman net koyuluk görmedim sebebi ne olabilir sizce ?Merhaba kızlar eylülde elendim 15-31 Ekim arası bat olanlar birlikte bekleyelim bat gelene kadar neler yapıyorsunuz konuşalım![]()
Dün benimde silik çizgi şeklindeydi bugün baya belirgin oldu. Bence yarın sabah testi tekrarlayınKızlar bat günüm bu sabah yaptığım teste bi bakın çok soluk çıktı
İnşallah sağlıkla ilerler hamileliğimizDün benimde silik çizgi şeklindeydi bugün baya belirgin oldu. Bence yarın sabah testi tekrarlayın
canım benim kimyasal kanaması benim 10 gün kadar sürdü sonra 1 ay normal kendim adet gördüm korundum. bu ay hamile kaldımYok hala devam ediyo azar azar![]()
Hemen 2026 Temmuz annelerine gelKızlar beta hcg 106 çıktı![]()