• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Kızlar benim testime de bakabilir misiniz
Yumurtlamadan sonra 10 günde yaptım İlk idrar değildi testi markası awox üstündeki şeffaf kağıdı çıkarınca da kağıdın üstünde çizginin izi çıktı yalancı pozitif olabilir mi ya da ben mi hayali görüyorum belirti olarak da kasık ağrılarım bel ve kuyruk sokumu tarafında ağrı ara sırada göğsümde ağrı hissediyorum 14 Ekim'de açık kahverengi pas rengi gibi bir lekelenmem oldu Bir daha da gelmedi dünkü testim de böyle bir yardımcı olur musunuz

Yumurtlamadan sonra 10 günde yaptım İlk idrar değildi testi markası üstündeki şeffaf kağıdı çıkarınca da kağıdın üstünde çizginin izi çıktı yalancı pozitif olabilir mi ya da ben mi hayali görüyorum belirti olarak da kasık ağrılarım bel ve kuyruk sokumu tarafında ağrı ara sırada göğsümde ağrı hissediyorum 14 Ekim'de açık kahverengi pas rengi gibi bir lekelenmem oldu Bir daha da gelmedi dünkü testim de böyle bir yardımcı olur musunuz
Ben de gördüm çizgiyi, regle kaç gün var acaba? Bir de hangi belirtileri yaşadın? Yumurtalıklarda ağrı oluyor benim. Acaba çatlama olmadı mı yoksa oldu da gebelikten mi diye merak ediyorum.

Ben de gördüm çizgiyi, regle kaç gün var acaba? Bir de hangi belirtileri yaşadın? Yumurtalıklarda ağrı oluyor benim. Acaba çatlama olmadı mı yoksa oldu da gebelikten mi diye merak ediyorum.
Şu an 3 günüm var benim dediğim gibi 14 Ekim'de yerleşme kanaması gibi leklenmem oldu ondan sonra yaptım testlerde hiç böyle silik çizgi bile yoktu ama ara ara kasık ağrıları bel ağrıları yaşıyorum böyle 4-5 gün önce bir uyku hali halsizlik oldu tüm gün sürekli uyudum hiçbir iş yapmak istemedim göğsümde pek bir değişiklik yok mesela dün yere eğilirken tam sağ kasığımda eğildikçe bir artan ağrı oldu yani bunların hiçbiri benim için adet öncesi belirtiler değil ama umutlanmak da istemiyorum bakalım gecikmeden sonra tekrar test yapıp öyle kan vereceğim o yüzden bekliyorum

Şu an 3 günüm var benim dediğim gibi 14 Ekim'de yerleşme kanaması gibi leklenmem oldu ondan sonra yaptım testlerde hiç böyle silik çizgi bile yoktu ama ara ara kasık ağrıları bel ağrıları yaşıyorum böyle 4-5 gün önce bir uyku hali halsizlik oldu tüm gün sürekli uyudum hiçbir iş yapmak istemedim göğsümde pek bir değişiklik yok mesela dün yere eğilirken tam sağ kasığımda eğildikçe bir artan ağrı oldu yani bunların hiçbiri benim için adet öncesi belirtiler değil ama umutlanmak da istemiyorum bakalım gecikmeden sonra tekrar test yapıp öyle kan vereceğim o yüzden bekliyorum
Gecikmekden sonra kan vermek bir rahatsızlık yoksa en mantiklisi, çizgi gayet net çıkmış, inşallah gebesindir 🌸

ekstra ben ocean polysitol, glifor, d vit ve coQ10 kullandım. yumurtlama sonrası ocean mummy takviyesine geçtim 🌸

dualarım tüm isteyen herkes içiin 🥹🩷

amiinn inşallah isteyen herkese 🩷
Ne kadar süre kullandınız bende takviye kullanıyorum, yan etki olarak göğüs şişliğiniz oldu mu takviyeden sonra ?

Yumurtlamadan sonra 10 günde yaptım İlk idrar değildi testi markası awox üstündeki şeffaf kağıdı çıkarınca da kağıdın üstünde çizginin izi çıktı yalancı pozitif olabilir mi ya da ben mi hayali görüyorum belirti olarak da kasık ağrılarım bel ve kuyruk sokumu tarafında ağrı ara sırada göğsümde ağrı hissediyorum 14 Ekim'de açık kahverengi pas rengi gibi bir lekelenmem oldu Bir daha da gelmedi dünkü testim de böyle bir yardımcı olur musunuz
Valla çizgi var gibi awox yanıltmıyor diyorlar

Adetime 10 gun kala regl belirtisi gibi gogus agrisu hassasiyeti, kaşık agrisi, bel agrisi oldu ama ertesi gün hamile olacakmisim gibiydi. 7 gun kala tüm belirtilerim bi anda kayboldu. Ertesi gun tekrar basladim. Bugun adetime 4 gün var yine kasik ağrısı, gogus agrisi, bel agrisi var. Erken gebelik testi yaptim ama negatif. Sanırım regl olacağım. Yine olmadı

Ne kadar süre kullandınız bende takviye kullanıyorum, yan etki olarak göğüs şişliğiniz oldu mu takviyeden sonra ?
daha bu ay başlamıştım hepsine. hayır aksine yumurtlama sonrası göğüs şişliğim başlamadı hemen. bata 2 gün kala şiştiler. Normal diğer aylardan çok farklıydım

daha bu ay başlamıştım hepsine. hayır aksine yumurtlama sonrası göğüs şişliğim başlamadı hemen. bata 2 gün kala şiştiler. Normal diğer aylardan çok farklıydım
Benimde sadece regl günümden bir iki gün önce göğüs şişliğim başlar bu sefer yumurtalama döneminden 6 7 gün sonra başladı

Benimde sadece regl günümden bir iki gün önce göğüs şişliğim başlar bu sefer yumurtalama döneminden 6 7 gün sonra başladı
işte benim pms'de tam tersi olurdu yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlar regl olana kadar sürerdi. ama bu ay bende farklılık olduğunu anlamıştım hissetmiştim. inşallah sağlıkla ilerler, sizin son durum ne

işte benim pms'de tam tersi olurdu yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlar regl olana kadar sürerdi. ama bu ay bende farklılık olduğunu anlamıştım hissetmiştim. inşallah sağlıkla ilerler, sizin son durum ne
İnşaallah ❤️ benim daha regle çok var sadece bekliyorum ben belirtilerimi ciddiye alamıyorum çünkü her ay kasık batmam vs oluyor ben yumurtalama mı da çok hissediyorum iğne batması şeklinde felan, tek fark göğüslerimde ki şişlik o da takviyelerden olsa gerek

Dpo 3 bugün sabırla bende bekliyorum kızlar ne zormuş gün saymak evde olunca çok düşünmüyorum ama işe gidince kafam sürekli düşünüyor

Benimde öyle oldu adetime 9 10 gun vardı gogus kasik bel ağrım basladi. İlk kez bu ay boyle oldu

Sizin öğrendiğinizde kan testi kaç çıkmıştı acaba

Back
X