• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

İnşaallah ❤️ benim daha regle çok var sadece bekliyorum ben belirtilerimi ciddiye alamıyorum çünkü her ay kasık batmam vs oluyor ben yumurtalama mı da çok hissediyorum iğne batması şeklinde felan, tek fark göğüslerimde ki şişlik o da takviyelerden olsa gerek
benimde bu 2 gün kasıklarımda alt karnımda vs hafif batmalar başladı erken öğrendiğim için riskli bir süreçteyim çok gergin ve dolgun

Adi ne bende kullaniyorum ondan mi oldu acaba ama 3 aydir kullaniyorum
Pikassos sonra d vit magnezyum balık yağı valla ben daha 10 gün felan kullandım ama internette bir haftada yan etkisi meydana çıkabilir diyor bilmiyorum başka yerlerde de iki üç döngü sonra çıkar diyor

Kızlar ben elendim 🫠🫠🫠🫠 regl oldum inşallah bekleyen kızlarım bu ay gebedir kasımda size yetişirim 💐💐🧿🧿

Kızlar ben elendim 🫠🫠🫠🫠 regl oldum inşallah bekleyen kızlarım bu ay gebedir kasımda size yetişirim 💐💐🧿🧿
Bende 10 u çatlamam olmuştu dayanamadım test yaptım tek çizgi adete 4 gün kaldı bende eleneceğim galiba belirti falanda yok

Bende elendimmmm 😏 diğer aya odaklanalım artık ama bu dönemde tüm belirtiler vardı artık ben anlamadım psikolojik mi oluyor 😂😂

Back
X