- 25 Kasım 2024
- 749
- 122
- 18
- 20
Teşekkür ederim aşkımValla çizgi var gibi awox yanıltmıyor diyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim aşkımValla çizgi var gibi awox yanıltmıyor diyorlar
Adi ne bende kullaniyorum ondan mi oldu acaba ama 3 aydir kullaniyorumTatlım ben takviye kullanıyorum onlar progesteronu yükseltiyormuş ondan sanırım heveslenemiyorum açıkcası![]()
ben dün kan verdim 3 gün gecikme 188,63 çıktı sonucumSizin öğrendiğinizde kan testi kaç çıkmıştı acaba
benimde bu 2 gün kasıklarımda alt karnımda vs hafif batmalar başladı erken öğrendiğim için riskli bir süreçteyim çok gergin ve dolgunİnşaallahbenim daha regle çok var sadece bekliyorum ben belirtilerimi ciddiye alamıyorum çünkü her ay kasık batmam vs oluyor ben yumurtalama mı da çok hissediyorum iğne batması şeklinde felan, tek fark göğüslerimde ki şişlik o da takviyelerden olsa gerek
hayır battan 2 gün öncesine kadar hiçbir belirtim olmadı bu sefer göğüslerim bile o zaman şişip ağrımaya başladıOnun dışında battan önce bi belirti dlmuş muydu
İnternette yazan tarife göre yapacam bakalım bugün bat daha adet olmadım ama olacak gibi sancılarım var oNasıl yapacaksınız
Pikassos sonra d vit magnezyum balık yağı valla ben daha 10 gün felan kullandım ama internette bir haftada yan etkisi meydana çıkabilir diyor bilmiyorum başka yerlerde de iki üç döngü sonra çıkar diyorAdi ne bende kullaniyorum ondan mi oldu acaba ama 3 aydir kullaniyorum
Ay inşaşlah benim kasık batmalarımda boşa çıkmazbenimde bu 2 gün kasıklarımda alt karnımda vs hafif batmalar başladı erken öğrendiğim için riskli bir süreçteyim çok gergin ve dolgun
Tebrikler umarım sağlıkla ilerler sürecinizhayır battan 2 gün öncesine kadar hiçbir belirtim olmadı bu sefer göğüslerim bile o zaman şişip ağrımaya başladı
bu benim aslında ikinci gebeliğim. ilki kimyasal oldu. 2. denemem buTebrikler umarım sağlıkla ilerler sürecinizilk gebeliğiniz mi ne zamandır deniyorsunuz
ay inşallah canım benimde batıyor kasıklarım az az şeffaf akıntım da var inşallah sağlıkla ilerliyodurAy inşaşlah benim kasık batmalarımda boşa çıkmaz![]()
Bende 10 u çatlamam olmuştu dayanamadım test yaptım tek çizgi adete 4 gün kaldı bende eleneceğim galiba belirti falanda yokKızlar ben elendimregl oldum inşallah bekleyen kızlarım bu ay gebedir kasımda size yetişirim
![]()
Hayırlısı olsun en hayırlı zamanda ınsssssKızlar ben elendimregl oldum inşallah bekleyen kızlarım bu ay gebedir kasımda size yetişirim
![]()
Bende elendimmmmKızlar ben elendimregl oldum inşallah bekleyen kızlarım bu ay gebedir kasımda size yetişirim
![]()