- 6 Ocak 2025
- 66
- 31
- 3
- 32
İlk buraya yazıcam senide etiketleyipİnşallah bakalım olursa haber ver![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk buraya yazıcam senide etiketleyipİnşallah bakalım olursa haber ver![]()
Bende Allâh nasip ederse güzel haberler veririm bu kadar belirtiyle inşallah hamileyimdirİlk buraya yazıcam senide etiketleyipsendende haber bekliyorum gün gün gelişmeleri burdan yazarım
![]()
Bebiş naptın hayırlı haber var mı inşallahBende 10 u çatlamam olmuştu dayanamadım test yaptım tek çizgi adete 4 gün kaldı bende eleneceğim galiba belirti falanda yok
İnşallah bebişşHayırlısı olsun en hayırlı zamanda ınsssss
Psikolojik aşkım kesin ya saldım ben bi şekilde salabildim kendime zaman verdim şubata kadarBende elendimmmmdiğer aya odaklanalım artık ama bu dönemde tüm belirtiler vardı artık ben anlamadım psikolojik mi oluyor
![]()
Anladım canım ben de olmadım halâYok cnm ya hala olmadım beklemedeyim testte bitirdim kalmadı evde almakda istemedim adetim bir gün geçince yapmıştım negatifdi o yüzden yok diye düşünüyorum bakalim
Ben de ayniyim. Laboquick kullaniyorum bazen böyle oluyormus. Bu ay baska testle deneyecegim. Muhtemelen innovitaKızlar bir şey sorucam benim ovulasyon testlerim hiçbir zaman kıpkırmızı olmuyor biraz belli ediyor kendini sonra silikleşiyor bu acaba yumurtam tam olgunlaşmadan mı çatlıyor demek mi biliyor musunuz
Yap bence artık canım inşallah vardır. Bu ay farklı bişey yapmış mıydınKızlar selam 2.5 3 senedir bebek için uğraşıyoruz 1 kere bile hamile kalamadım. 2 aşılama ve temmuzda tüp bebek negatif. Umudumu doğal yoldan komple kaybetmiştim açıkçası. Şöyle ki döngüm 3 senedir genelde 28-30 arası son 6 aydır da 27-28 hatta. Tüp bebek olduğum ay bile 31. Gün regl oldum. Şuan döngümün 33. Günü ama hala regl olamadım. Sadece 1 kere 2023 de 35. Gün olmuştum o kadar. Ara ara ağrım oluyor regl olucam diyorum fakat sonra gidiyor. Bu ay spor salonuna yazılmıştım korkumdan spora da gidemiyorum 3 gündür ya bir şey varsa diye. Negatif görmekten çok sıkıldım yıllardır. Eşim test yap test yap diyip duruyor ama Sizce ne zaman test yapmalıyım?
Var gibi duruyorMerhaba kızlar ben de 4 aydır korunmuyorum bebek istediğim için. Pcos var ve bu zamana kadar döngülerim hep düzensizdi ve yasmin türü ilaçlar aldım düzenlemek için. Geçen ay ovulasyon testiyle deneyeyim dedim lh pcosta düzensiz olduğu için tam net olmuyor. Geçen ay gittiğim bir dr progestan başlattı ilaçsız regl zor olduğum için. İki döngüdür progestan kullandım ve 21 günde regl oldum geçen ay. Bu ay da gün aşırı ilişki yapmaya çalıştık sat 7 eylül bat ekim sonu ama düzensiz olduğu için bilemiyorum 20 de olabilir 25 30 da. Önceki gün hafif pembe kahve akıntım oldu yerleşme diye düşündüm sonra arttı regl sandım hafif kan da vardı ama bi regl kadar değil şimdi hala ağrım var ama bu akıntı kanama her neyse kesildi 1,5 günde. Sabah test yaptım bence negatif bilemiyorum regl mi yerleşme mi. Silik çizgi gibi de duruyo ama renkle oynadım kuruma da olabilir Eki Görüntüle 3662406
Ben elendim kızlarrr 4 gün erken adet oldumSelam kızlar bende ilk kez bu ay korunmadım bat 25 Ekim yerim alayım merakla bekliyorum![]()
Aynıyız sizinle bakalım nekadar dayanabileceğiz test yapmamak içinKızlar bat 31 ekim
Ne zaman erken gebelik testi yapsam sizce
3 aydır ekstra takviyeler kullanıyorum canım o kadar. Ama bilmiyorum canım var mı o kadar umutsuzum ki bu ay spora yazılmıştım canım çıktı hattaYap bence artık canım inşallah vardır. Bu ay farklı bişey yapmış mıydın
Test yaptın mıııEvet prodoctor diye bir test var evde son kalan testimtek atış hakkım var. Alırım almasina da evde olunca cok yapıyorum. Bu surec beni biraz ruh hastasi yapti
![]()