• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Bat A 2 gün kaldı heyecandan test yaptım ama negatif hala :/

10 Ekim yumurtlama oldu

Uygulamaya göre 18 ekimde de implantasyon düşüşü oldu ben bazal sıcaklık ile takip ediyorum. Sat 28 Eylül bat 24 Ekim

Eklentiler

• IMG_58C7E207-1299-40D1-BF77-6915E96222A2.webp
    IMG_58C7E207-1299-40D1-BF77-6915E96222A2.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar bir şey sorucam benim ovulasyon testlerim hiçbir zaman kıpkırmızı olmuyor biraz belli ediyor kendini sonra silikleşiyor bu acaba yumurtam tam olgunlaşmadan mı çatlıyor demek mi biliyor musunuz
Ben de ayniyim. Laboquick kullaniyorum bazen böyle oluyormus. Bu ay baska testle deneyecegim. Muhtemelen innovita

Kızlar selam 2.5 3 senedir bebek için uğraşıyoruz 1 kere bile hamile kalamadım. 2 aşılama ve temmuzda tüp bebek negatif. Umudumu doğal yoldan komple kaybetmiştim açıkçası. Şöyle ki döngüm 3 senedir genelde 28-30 arası son 6 aydır da 27-28 hatta. Tüp bebek olduğum ay bile 31. Gün regl oldum. Şuan döngümün 33. Günü ama hala regl olamadım. Sadece 1 kere 2023 de 35. Gün olmuştum o kadar. Ara ara ağrım oluyor regl olucam diyorum fakat sonra gidiyor. Bu ay spor salonuna yazılmıştım korkumdan spora da gidemiyorum 3 gündür ya bir şey varsa diye. Negatif görmekten çok sıkıldım yıllardır. Eşim test yap test yap diyip duruyor ama Sizce ne zaman test yapmalıyım?

Kızlar selam 2.5 3 senedir bebek için uğraşıyoruz 1 kere bile hamile kalamadım. 2 aşılama ve temmuzda tüp bebek negatif. Umudumu doğal yoldan komple kaybetmiştim açıkçası. Şöyle ki döngüm 3 senedir genelde 28-30 arası son 6 aydır da 27-28 hatta. Tüp bebek olduğum ay bile 31. Gün regl oldum. Şuan döngümün 33. Günü ama hala regl olamadım. Sadece 1 kere 2023 de 35. Gün olmuştum o kadar. Ara ara ağrım oluyor regl olucam diyorum fakat sonra gidiyor. Bu ay spor salonuna yazılmıştım korkumdan spora da gidemiyorum 3 gündür ya bir şey varsa diye. Negatif görmekten çok sıkıldım yıllardır. Eşim test yap test yap diyip duruyor ama Sizce ne zaman test yapmalıyım?
Yap bence artık canım inşallah vardır. Bu ay farklı bişey yapmış mıydın

Merhaba kızlar ben de 4 aydır korunmuyorum bebek istediğim için. Pcos var ve bu zamana kadar döngülerim hep düzensizdi ve yasmin türü ilaçlar aldım düzenlemek için. Geçen ay ovulasyon testiyle deneyeyim dedim lh pcosta düzensiz olduğu için tam net olmuyor. Geçen ay gittiğim bir dr progestan başlattı ilaçsız regl zor olduğum için. İki döngüdür progestan kullandım ve 21 günde regl oldum geçen ay. Bu ay da gün aşırı ilişki yapmaya çalıştık sat 7 eylül bat ekim sonu ama düzensiz olduğu için bilemiyorum 20 de olabilir 25 30 da. Önceki gün hafif pembe kahve akıntım oldu yerleşme diye düşündüm sonra arttı regl sandım hafif kan da vardı ama bi regl kadar değil şimdi hala ağrım var ama bu akıntı kanama her neyse kesildi 1,5 günde. Sabah test yaptım bence negatif bilemiyorum regl mi yerleşme mi. Silik çizgi gibi de duruyo ama renkle oynadım kuruma da olabilir
IMG_1711.webp

Merhaba kızlar ben de 4 aydır korunmuyorum bebek istediğim için. Pcos var ve bu zamana kadar döngülerim hep düzensizdi ve yasmin türü ilaçlar aldım düzenlemek için. Geçen ay ovulasyon testiyle deneyeyim dedim lh pcosta düzensiz olduğu için tam net olmuyor. Geçen ay gittiğim bir dr progestan başlattı ilaçsız regl zor olduğum için. İki döngüdür progestan kullandım ve 21 günde regl oldum geçen ay. Bu ay da gün aşırı ilişki yapmaya çalıştık sat 7 eylül bat ekim sonu ama düzensiz olduğu için bilemiyorum 20 de olabilir 25 30 da. Önceki gün hafif pembe kahve akıntım oldu yerleşme diye düşündüm sonra arttı regl sandım hafif kan da vardı ama bi regl kadar değil şimdi hala ağrım var ama bu akıntı kanama her neyse kesildi 1,5 günde. Sabah test yaptım bence negatif bilemiyorum regl mi yerleşme mi. Silik çizgi gibi de duruyo ama renkle oynadım kuruma da olabilir Eki Görüntüle 3662406
Var gibi duruyor

Gelecek ay vitaminli takviyeli sebzeli yemekli ilerle canım, bende pazar günü erken test yapcam bu ay da es geçerse multivitaminlerle yumurtalıklarımı beslemeyi düşünüyorum, bu ay d vitamini ve demir vitamini kullandım.

GEBELİK TESTLERİ 5-7 GÜN ÖNCESİ doğruluk verebiliyormuş siz pazar sabahı erken yapın benimde sizle aynı pazar sabahı yapacağım, bekliyorum, 15 i pik gördüm ya 15 gecesi ya da 16 sı sabah çatlama oldu muhtemel pcosluyum 35*39 gün arası regl oluyorum

Benim göğüs ağrım vs hafifledi. Herhalde yarin regl olacağım. Olmazsam test yapacağım. Sanırım bu ay da olmadı 🥺

Back
X