18 derken döngü günü mü? Döngüm 28 gün ben 19dayım. Güncelleme: hıı prdon tarihi diyorsun18 de hızlı test yada kanda çıkar belki ama 22 de net çıkar
Benimde gölge çıktı ama pembeleri görmeden umutlanamıyorumEvet çünkü gölge gibi biraz zor görünür kalite düşünce
Herkes yapma erken dedi yapmadım
Merhaba geç gördüm. Evet devlette yaptım. Önce hsg çekildi . Sonra Reglin 3.günü gel dedi doktor. 3.gün gonalff iğnelerine başladım. 7 gün boyunca kullandım. 8.gün çatlatma iğnesi yapıldı. 2 gün sonra da aşılamam yapıldı . Merak ettiğiniz bişey varsa cevaplayabilirimAşılama özelde mi devlet de mi oldunuz
Sürecinizden bahseder misiniz ?
Üzülme canım hayırlısını iste her zamanBugün 11. Günüm erken gebelik testim maalesef yine negatiiif . Markası days doctor herkese yalancı pozitif çıkaran markanın bendeki doğruculuğu
Kuruma çizgisi gibi durmuyor bence hadi hayırlısıKızlar artımed kaset test ilk 5 dakikada çıktı bu çizgi , kuruma çizgisi olma ihtimali var mı ?
Test güvenilir değil işte , nöbetçi eczaneden bi test alayım dedim bu vardı onda da sabah çıkmayan çizgi çıktıKuruma çizgisi gibi durmuyor bence hadi hayırlısı
Çizgi görünüyor ama 5 gün önceden çıkar mı bilmiyorum , çıkan da var yani olabilir başka bir testle denemekten başka çare yokBu da benim testim
Reglim düzensiz belki de 3 gün vardır döngüm değişkenlik gösteriyorÇizgi görünüyor ama 5 gün önceden çıkar mı bilmiyorum , çıkan da var yani olabilir başka bir testle denemekten başka çare yok
Başka testlerle yola devamKızlar artımed kaset test ilk 5 dakikada çıktı bu çizgi , kuruma çizgisi olma ihtimali var mı ?
Canım devamı gelmezse olabilir yerleşme ,ama testlere de güven yok bilemiyoruz ki beklemek lazımBugün akıntım vardı bir de regl olacakmışım gibi bir ağrı az önce peçeteyle sildim pembe kahverengi bir akıntı oldu yerleşme kanaması olabilir mi çok açık renkti ve şuan yok. Adet mi oluyorum yoksa anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?