• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-31 Ekim Olanlar 🌸

• Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buraya atınca kalite düşüyor ama

Eklentiler

• 1000073009.webp
    1000073009.webp
    41 KB · Görüntüleme: 35
2 buçuk ay önce falan göründüm herhangi bir sorun yoktu ki zaten çocuk planlıyoruz 8 9 aydır eşimde 3 aydır ilaç kullanıyor reglm düzenlidir, bu ay sadece idrar yolu enfeksiyonu oldum belki ondandır, ama ben sanki çok silikte olsa bir çizgi görüyorum ya da görmek istiyorum bilmiyorum
İnşaallah güzel haberdir

Bende hiçbir belirti vs bişi yok yaa , ilişkiden sonra 2 3 gün sızı oldu iğne batması gibi o da gitti . Tam çatlama günü ilişki oldu ama herhalde olmadı bu ay

Bende hiçbir belirti vs bişi yok yaa , ilişkiden sonra 2 3 gün sızı oldu iğne batması gibi o da gitti . Tam çatlama günü ilişki oldu ama herhalde olmadı bu ay
benim de olmadı bu ay bata 2 gün kaldı ama testler negatif

Eki Görüntüle 3657787 Eki Görüntüle 3657788
Benimde böyle ya silik var ama görüyorum 2 gün kaldı bu kadar silik çıkmaz diye düşünüyorum regl bekliycem
Burda görünmüyor ama silik varsa hemen çıktıysa umut vardır bence yaa . Bende bugün çocukla zıp zıp zıplarken hamilelikte de olur ya hoplayınca zıplayınca sızı , aynı o şekil oldu sol kasığımda ama bu bir ümit olur mu bilemiyorum

Burda görünmüyor ama silik varsa hemen çıktıysa umut vardır bence yaa . Bende bugün çocukla zıp zıp zıplarken hamilelikte de olur ya hoplayınca zıplayınca sızı , aynı o şekil oldu sol kasığımda ama bu bir ümit olur mu bilemiyorum
Ama adete 2 gün var olsa illa belirgin çıkardı bilmiyorum regl olana kadar umut var senin regl kaç gün var test yaptın mı

Eğer adetten hemen sonra yumurtlama olmuş ve bebek tutunduysa adet gecikmesinde doktora gittiğimde erken döllenme oldugu çıkar zaten öyle düşünüyorum günlerce bunu düşünmek istemiyorum umut etmek istemiyorum sadece ilk defa öyle pembe leke geldi çok şaşırdım 🥹

Back
X