Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah güzel haberdir2 buçuk ay önce falan göründüm herhangi bir sorun yoktu ki zaten çocuk planlıyoruz 8 9 aydır eşimde 3 aydır ilaç kullanıyor reglm düzenlidir, bu ay sadece idrar yolu enfeksiyonu oldum belki ondandır, ama ben sanki çok silikte olsa bir çizgi görüyorum ya da görmek istiyorum bilmiyorum
Bende 21 EkimimBat 21 Ekim kızlar beklemedeyiiiiim
Merhaba ovülasyonda yaptınız mı ? O da pik çıkıyormuş çıktı mıErken gebelik testim böyle ama ilk idrarla degil
benim de olmadı bu ay bata 2 gün kaldı ama testler negatifBende hiçbir belirti vs bişi yok yaa , ilişkiden sonra 2 3 gün sızı oldu iğne batması gibi o da gitti . Tam çatlama günü ilişki oldu ama herhalde olmadı bu ay
Burda görünmüyor ama silik varsa hemen çıktıysa umut vardır bence yaa . Bende bugün çocukla zıp zıp zıplarken hamilelikte de olur ya hoplayınca zıplayınca sızı , aynı o şekil oldu sol kasığımda ama bu bir ümit olur mu bilemiyorumEki Görüntüle 3657787 Eki Görüntüle 3657788
Benimde böyle ya silik var ama görüyorum 2 gün kaldı bu kadar silik çıkmaz diye düşünüyorum regl bekliycem
Ama adete 2 gün var olsa illa belirgin çıkardı bilmiyorum regl olana kadar umut var senin regl kaç gün var test yaptın mıBurda görünmüyor ama silik varsa hemen çıktıysa umut vardır bence yaa . Bende bugün çocukla zıp zıp zıplarken hamilelikte de olur ya hoplayınca zıplayınca sızı , aynı o şekil oldu sol kasığımda ama bu bir ümit olur mu bilemiyorum
Ben daha başındayım bugün 6. Günüm perşembe sabah 9. Gün oluyor o gün bi denicemAma adete 2 gün var olsa illa belirgin çıkardı bilmiyorum regl olana kadar umut var senin regl kaç gün var test yaptın mı
Hayır bu ay ovulasyon takibi yapmadım elimde de hiç yok almadımMerhaba ovülasyonda yaptınız mı ? O da pik çıkıyormuş çıktı mı