Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

Selam kızlar, sizleri de takip ediyorum inşallah müjdeli haberlerinizi en yakın zamanda alacağız. Benim de kafam karıştı, 3 gündür test yapıyorum ya yarın ya da öbür gün regl olmam gerekiyor. Nisan da kimyasal gebelik yaşadım ve ondan sonraki tüm regllarim hatta genelde regllarim 4-5 gün öncesinde lekelenme ile başlar. Bu ay hala öyle bir şey yaşamadım, çok ağrı sızı çekmem ve bu ay birkaç defa anlık hem bacak hem kasik sancısı çektim şuanda da çekiyorum. Göğüslerim de çok şiş ara ara ağrı giriyor ona da karnımın için de hep bir hareketlilik var gibi, bir doluluk var. Gaz, halsizlik, ruh hali değişiklikleri vs bir suru belirtim de var. Bu ay bilmiyorum neden ama çok umitliyim. 3 gündür test yapıyorum ve cok çok silik de olsa çıkıyor çizgi. Hatta koyulaşma da var. Kaset test yapıyorum, yurtdışındayim ve burada erken gebelik testi ne bilmiyorlar bile. Güvendiğim bir test. Ben görüyorum çizgiyi aynı şekilde chtgbtye de attigimda o da bakıp koyulaşmayi ben söylemeden farkedip yorumlayabiliyor. Umutlanmak istemiyorum ancak var mıdır acaba siz ne düşünüyorsunuz? En alttaki test bugün yaptığım test.

Eklentiler

• 1000026296.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000026291.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…