Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

Doktora gittiniz herhangi bir sıkıntınız yok
5 6 ay sonra gittik bişeyimiz mi var diye kafaya takmaya başlamıştım artık. Ben gittim rahim filmi falan çekindim sol tüp tıkalıymış açtık dedi doktor. Eşimde gitti sperm ileri hızı orta derecede çıktı takviye verdi. Kadın doğum doktorumda baktı eşimin sonuçlarına gayet güzel bir sıkıntı yok dedi. Bu arada mart ayında rahim filmi çekindim. Bana stres yapma dedi sadece stresten olmuyor zaten dedi ama ben çok kötüydüm o dönemler de haklıydı

Valla bu benım ilk denemem hiç rahim filmi çekilmedim o duruma gelmem umarım korkuyorum ondan
İnşallah kuzum tez zamanda alırsın müjdeli haberi. Ben anestezili oldum özelde çıkınca regl ağrısından bi tık fazla ağrım vardı oda işlemden dolayı galiba sol tüpümü açmışlar. Hemen ağrı kesici verdiler geçti. Rahim filminden sonra 3 ay içinde gebe kalma ihtimali daha yüksek oluyormuş bende olmadı ama 4. Aydayım şuan

Kızlar benim de iki gün var.Bugün kortizonlu iğne vurmak zorunda kaldım.sonrasında adet sancım başladı ama olmadım.Çok korktum acaba bebek varsa düşer mi diye.Bi bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…