- 28 Temmuz 2025
- 152
- 20
- 13
- 29
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Canım naptın yaptın mı testKaç gün kala yaptın kuzum
Canım naptın yaptın mı te
Yaptım cıkmadı sanırım baya erken davrandıö yada bu yarışmadan elenicem ikisinden biriCanım naptın yaptın mı test
Aynen erkendi. Napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkYaptım cıkmadı sanırım baya erken davrandıö yada bu yarışmadan elenicem ikisinden biri
Sen ne zamandır deniyorsunAynen erkendi. Napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkher ay aynı istikrarla devam ediyoruz zaten
1 yıllık evliyim ve hiç korunmadıkSen ne zamandır deniyorsun
5 6 ay sonra gittik bişeyimiz mi var diye kafaya takmaya başlamıştım artık. Ben gittim rahim filmi falan çekindim sol tüp tıkalıymış açtık dedi doktor. Eşimde gitti sperm ileri hızı orta derecede çıktı takviye verdi. Kadın doğum doktorumda baktı eşimin sonuçlarına gayet güzel bir sıkıntı yok dedi. Bu arada mart ayında rahim filmi çekindim. Bana stres yapma dedi sadece stresten olmuyor zaten dedi ama ben çok kötüydüm o dönemler de haklıydıDoktora gittiniz herhangi bir sıkıntınız yok
Valla bu benım ilk denemem hiç rahim filmi çekilmedim o duruma gelmem umarım korkuyorum ondanBenim reglime var daha 27 sinde gözüküyor
İnşallah kuzum tez zamanda alırsın müjdeli haberi. Ben anestezili oldum özelde çıkınca regl ağrısından bi tık fazla ağrım vardı oda işlemden dolayı galiba sol tüpümü açmışlar. Hemen ağrı kesici verdiler geçti. Rahim filminden sonra 3 ay içinde gebe kalma ihtimali daha yüksek oluyormuş bende olmadı amaValla bu benım ilk denemem hiç rahim filmi çekilmedim o duruma gelmem umarım korkuyorum ondan
Amin inşallahHakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bata kac gunYalnız bugun baya akıntım var
5Bata kac gun
Bnmde son 4
Ben erken yaptım sanırım testim mesala benım arkadaşım regli geçmiş yapmış çıkmamış ıkı gun sonra yapmıs çıkmışBnmde son 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?