Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oncekilere baktim catlama ile 13 ya da 14 gun ara olmus hep, bu ay da 13 gun oldu iste morallerim bozuldu
Bozma moralini canım bir sonraki ay olur inşallah. Allah biliyor en doğru zamanı.
Geçen ay ben de adetimi görünce o kadar üzülmüştüm ki normalde sancıdan duramam üzüntüden sancı bile hissetmedim. Sonra zamanı gelmemiş dedim. Şimdi adet olsam o kadar üzülmem boşuna yıpratıyoruz kendimizi. Aslında bi salsak hemen o ay olacak bence

Aynen bende de ilk defa agri yok ondan mi acaba cnm o kdr sıkıldı ki ağrı fln hissetmiyorum bence... evet ben kafamdan atacağım bu düşünceyi artik ya.. herkes cocuk sahibi olmak zorunda degil belki de kismetimde yoktur diye dusunup kendimi sartlamayacagim artik.. olursa ne mutlu bana ama artik psikolojim bozuldu

Hayırlısıyla olur inşaallah canım öyle ümitsizliğe de kapılma. Sadece hemen olacak diye şartlanayalım kendimizi. Sürekli üstünde düşünmeyelim bence psikolojik bu durum. Rahatlayalım önce sonra olur Allah’ın izniyle

Reactions: Mof
Oncekilere baktim catlama ile 13 ya da 14 gun ara olmus hep, bu ay da 13 gun oldu iste morallerim bozuldu
Üzülme canım yaa vardır bi zamanı de hayırlısı de, çok isteyince çok bekleyince zor evet ama zamanı geldiğinde bunların hepsini unutucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…