- 7 Mart 2021
- 800
- 575
- 53
Hadi hayırlı haberlerKani verdim kızlar bakalım sonuç ne olucak
Yok cnim ya. Doktorumda randevu bulamadim.
Hadi bkalim ins guzel haberler verirsnzKani verdim kızlar bakalım sonuç ne olucak
Erken oldun sankiBen elendim kizlar bu ay
Ben bat bekliyorum canım 16sı malum.Yok cnim ya. Doktorumda randevu bulamadim.
Sen neyaptin
Oncekilere baktim catlama ile 13 ya da 14 gun ara olmus hep, bu ay da 13 gun oldu isteErken oldun sanki
Bozma moralini canım bir sonraki ay olur inşallah. Allah biliyor en doğru zamanı.Oncekilere baktim catlama ile 13 ya da 14 gun ara olmus hep, bu ay da 13 gun oldu istemorallerim bozuldu
Aynen bende de ilk defa agri yok ondan mi acaba cnm o kdr sıkıldı ki ağrı fln hissetmiyorum bence... evet ben kafamdan atacağım bu düşünceyi artik ya.. herkes cocuk sahibi olmak zorunda degil belki de kismetimde yoktur diye dusunup kendimi sartlamayacagim artik.. olursa ne mutlu bana ama artik psikolojim bozulduBozma moralini canım bir sonraki ay olur inşallah. Allah biliyor en doğru zamanı.
Geçen ay ben de adetimi görünce o kadar üzülmüştüm ki normalde sancıdan duramam üzüntüden sancı bile hissetmedim. Sonra zamanı gelmemiş dedim. Şimdi adet olsam o kadar üzülmem boşuna yıpratıyoruz kendimizi. Aslında bi salsak hemen o ay olacak bence
Hayırlısıyla olur inşaallah canım öyle ümitsizliğe de kapılma. Sadece hemen olacak diye şartlanayalım kendimizi. Sürekli üstünde düşünmeyelim bence psikolojik bu durum. Rahatlayalım önce sonra olur Allah’ın izniyleAynen bende de ilk defa agri yok ondan mi acaba cnm o kdr sıkıldı ki ağrı fln hissetmiyorum bence... evet ben kafamdan atacağım bu düşünceyi artik ya.. herkes cocuk sahibi olmak zorunda degil belki de kismetimde yoktur diye dusunup kendimi sartlamayacagim artik.. olursa ne mutlu bana ama artik psikolojim bozuldu
Üzülme canım yaaOncekilere baktim catlama ile 13 ya da 14 gun ara olmus hep, bu ay da 13 gun oldu istemorallerim bozuldu
Bat bilmiyorum geçen ay 51 gün sonra olunca kestiremiyorum adet olmadım hissiyatımda yokCanım kaç gün var bata? Belki yalancı negatiftir? Adet oldun mu?
Aynenn bende az önceBen elendim kizlar bu ay
Evet ya bir yıl gibiBu Ay Ne Kadar Uzun Geçti Ya Gün Geçmek Bilmiyor
Diğer aya nasip olur inşaallah canım. Benim de geliyor gelmekte olanAynenn bende az önce
3 gün erken oldu. 4 gündür gelen leke ne lekesiydi anlamszca sinir etti beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?