Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben android kullanıyorum ama çıkar mı ki arama yaptim ama bişe goremedim ovulasyonla ilgili

K kgm merhabalar canım sen naptın sesin çıkmadı sonra. Belirtilerin var mı? Test yaptın mı?

ykaya18 canım merhabalar, tekrar göremedim seni topicte var mı belirtilerin test yaptın mı

Bsraa1 canım merhaba topicte tekrar göremedim seni son durum nedir acaba merak ettim

Merhaba hanımlar benimde bat 18 Mart beklenen tarih 17 Nisan 27-30-1-3 tarihleri değerlendirdik 1'inde ve 3'ün de çok hafif pembe leke geldi birer kez. Umarım bu ay hepimizin olur
Canım sende son durum ne oldu acaba

@Nurimran canım sende son durum nedir topicte yoksun merak ettim

2 gün önce yaptığım test negatifti, yarın günüm zaten yarın testi yineleyeceğim.. hala beklemedeyim. sizde durumlar nasıl
Ben de iki gün önce yaptım negatifti. Ben de yarın test yapmayı düşünüyorum. İnşaallah pozitifi görürüz

Ben de iki gün önce yaptım negatifti. Ben de yarın test yapmayı düşünüyorum. İnşaallah pozitifi görürüz
İnşallah ya, sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor o beni biraz ümitlendiriyor, sonra o başka bişeydendir diye kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum

İnşallah ya, sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor o beni biraz ümitlendiriyor, sonra o başka bişeydendir diye kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum
Bende de sol kasıkta batma oluyor. Belirti arayınca o kadar çok çıkıyor ki ben kendimden çok ümitli değilim iki kere test yaptım bariz negatifti. Adet belirtilerim de başladı. Geliyor gibi.

Bende de sol kasıkta batma oluyor. Belirti arayınca o kadar çok çıkıyor ki ben kendimden çok ümitli değilim iki kere test yaptım bariz negatifti. Adet belirtilerim de başladı. Geliyor gibi.
2 gün önce yaptığım testte 5 dk bekledim negatifti, sonra işlerim vardı filan testi unuttum. 1 saat filan sonra aklıma geldi atayım diye elime aldığımda ikinci çizgi çıkmıştı, hafif silikti. Bu kuruma çizgisidir değil mi?

Kuruma çizgisi de olabilir canım ama bende hiç çıkmadı mesela üstünden saatler geçmesine rağmen. İlk 10 dkda gerçek sonuçlar çıkıyormuş diyorlar hep ama belli olmaz gebe de olabilirsin

Kuruma çizgisi de olabilir canım ama bende hiç çıkmadı mesela üstünden saatler geçmesine rağmen. İlk 10 dkda gerçek sonuçlar çıkıyormuş diyorlar hep ama belli olmaz gebe de olabilirsin
Bende netten baktığımda 10 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçersizdir diye yazıyor, o yüzden ciddiye almadım, bakalım testi yaptıktan sonra sonucu yaz bana, bende sana yazacağım

Bende netten baktığımda 10 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçersizdir diye yazıyor, o yüzden ciddiye almadım, bakalım testi yaptıktan sonra sonucu yaz bana, bende sana yazacağım
Yazalım inşaallah hayırlı haberler veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…