İos mu kullanıyosun canım iphone mı yaniBu uygulamanın linkini yada resmini atabilir misin cnm
Bende yumurtlama doğru çıktı. İyi bi uygulama iosta p.c. Diye yazarsan çıkar. İphonesaDoğru gosteriyor mu
Teşekkür ederim cnmBende yumurtlama doğru çıktı. İyi bi uygulama iosta p.c. Diye yazarsan çıkar. İphonesa
Bu androidde yok canım başka takvimler vardır ama illaki bak istersenBen android kullanıyorum ama çıkar mı ki arama yaptim ama bişe goremedim ovulasyonla ilgili
Canım sende son durum ne oldu acabaMerhaba hanımlar benimde bat 18 Mart beklenen tarih 17 Nisan27-30-1-3 tarihleri değerlendirdik 1'inde ve 3'ün de çok hafif pembe leke geldi birer kez. Umarım bu ay hepimizin olur
2 gün önce yaptığım test negatifti, yarın günüm zaten yarın testi yineleyeceğim.. hala beklemedeyim. sizde durumlar nasıl
Ben de iki gün önce yaptım negatifti. Ben de yarın test yapmayı düşünüyorum. İnşaallah pozitifi görürüz2 gün önce yaptığım test negatifti, yarın günüm zaten yarın testi yineleyeceğim.. hala beklemedeyim. sizde durumlar nasıl
İnşallah ya, sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor o beni biraz ümitlendiriyor, sonra o başka bişeydendir diye kendimi umutlandırmamaya çalışıyorumBen de iki gün önce yaptım negatifti. Ben de yarın test yapmayı düşünüyorum. İnşaallah pozitifi görürüz
Bende de sol kasıkta batma oluyor. Belirti arayınca o kadar çok çıkıyor kiİnşallah ya, sağ kasığımda ara ara batmalar oluyor o beni biraz ümitlendiriyor, sonra o başka bişeydendir diye kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum
2 gün önce yaptığım testte 5 dk bekledim negatifti, sonra işlerim vardı filan testi unuttum. 1 saat filan sonra aklıma geldi atayım diye elime aldığımda ikinci çizgi çıkmıştı, hafif silikti. Bu kuruma çizgisidir değil mi?Bende de sol kasıkta batma oluyor. Belirti arayınca o kadar çok çıkıyor kiben kendimden çok ümitli değilim iki kere test yaptım bariz negatifti. Adet belirtilerim de başladı. Geliyor gibi.
Kuruma çizgisi de olabilir canım ama bende hiç çıkmadı mesela üstünden saatler geçmesine rağmen. İlk 10 dkda gerçek sonuçlar çıkıyormuş diyorlar hep ama belli olmaz gebe de olabilirsin2 gün önce yaptığım testte 5 dk bekledim negatifti, sonra işlerim vardı filan testi unuttum. 1 saat filan sonra aklıma geldi atayım diye elime aldığımda ikinci çizgi çıkmıştı, hafif silikti. Bu kuruma çizgisidir değil mi?
Bende netten baktığımda 10 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçersizdir diye yazıyor, o yüzden ciddiye almadım, bakalım testi yaptıktan sonra sonucu yaz bana, bende sana yazacağımKuruma çizgisi de olabilir canım ama bende hiç çıkmadı mesela üstünden saatler geçmesine rağmen. İlk 10 dkda gerçek sonuçlar çıkıyormuş diyorlar hep ama belli olmaz gebe de olabilirsin
Yazalım inşaallah hayırlı haberler veririzBende netten baktığımda 10 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçersizdir diye yazıyor, o yüzden ciddiye almadım, bakalım testi yaptıktan sonra sonucu yaz bana, bende sana yazacağım
Cnm ladytimer var android onu indirebilirsinBu uygulamanın linkini yada resmini atabilir misin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?