Kacinci gun test yaptilar ya ben anlamadim, yerlesmeden sonra hcg yukseliyor diyorlar, e yerlesme 14 gune kdr surebiliyormus kanda nasil cikiyor dollenme erken olmadiysa gec olduysaMaalesef negatif
canım süpersin ya çok sevindim sırayla böyle mutluluğumuzu paylaşırız burada inşaallah çok istiyormInsaAllah canım eğer varsa çok sasiricam ilk hamileliğim 1.5 uğraşmaya asilamayla olmuştu buda ilk denememiz
Bi belli olsun da inşaallah dağılmadan toplarız buraya atarız yeni grubun adınıSizin de bat 16 mi yeni grup kuralim gunler belli olunca bari bidahaki ayexperla Nasıl bu grupta bidahaki aya kalanlari toplarizki senin ellerine bırakıyorum bu konuyu bari iletişim halindeyken kopmayalım ilk grubum bu benim
Aminnnn canım Allah en güzelini biliyorAhhh Ahh Bende Hep Umutlarımı Yenileyerek Yeni Aya Başladım Fakat Üç Ay Önce Leep Ameliyatı Oldum O Yüzden Ara Kanamalarım Var Benim Bu Ay ki Adete Beş Gün Kala Olunca Umut Ettiriyor Rahim DeyyozuAmannnn Ne Gelirse Güzel Rabbimden Gelsin
Insallaaaah yaaaBi belli olsun da inşaallah dağılmadan toplarız buraya atarız yeni grubun adınıdiğer batlar da yakın olacağı için aynı gruptayız yine ama tabi beklediğimiz o gün gelmez de farklı bir başlığa grup kurarız inşallah
Canım kaç gün var bata? Belki yalancı negatiftir? Adet oldun mu?Maalesef negatif
Bence gecikmeyi bekle canım test yaptım ben üç gün kala çıkmadıKızlar bişey dicem ya benimde 16 nisanda bat ama 2 gün önce yani 4 gün kala bianda şiddetli bel ve kasık ağrım oldu, suandada ufak ufak oluyor. Test yapsammı?
Bence adet gecikmesinden en az 6 gun sonra idrar testi kesin sonuc veriyor. Bazi kadinlarda dollenme erken oluyor o da şans iste erken ogrenebiliyorlar. Yani yaparsaniz ve negatif cikarsa hamilelik kesin olarak mevcut degil demek olmuyor.Kızlar bişey dicem ya benimde 16 nisanda bat ama 2 gün önce yani 4 gün kala bianda şiddetli bel ve kasık ağrım oldu, suandada ufak ufak oluyor. Test yapsammı?
Ya birazda korkuyorum idrar yolumda enfeksyon varmıs antibiyotik kullandım varsada bişey plmaz inşAllahBence gecikmeyi bekle canım test yaptım ben üç gün kala çıkmadıinsan üzülüyor. Cumayı bekle en azından bence.
Bence sabreet canım ben sabretmedim negatifi görünce çok üzüldüm. Regl günün bekle en azından benceKizlar reglime 3 gün var gebelik testi yapsam çıkar mı acaba
Regl o kadar gecikse kesin hamileyim derim çünkü çok şükür hiç aksamazBence adet gecikmesinden en az 6 gun sonra idrar testi kesin sonuc veriyor. Bazi kadinlarda dollenme erken oluyor o da şans iste erken ogrenebiliyorlar. Yani yaparsaniz ve negatif cikarsa hamilelik kesin olarak mevcut degil demek olmuyor.
Bekleyelim ozamanBence sabreet canım ben sabretmedim negatifi görünce çok üzüldüm. Regl günün bekle en azından bence
Tabiki canım mutlaka yazarim
Evet takip edip toplanalım yineBi belli olsun da inşaallah dağılmadan toplarız buraya atarız yeni grubun adınıdiğer batlar da yakın olacağı için aynı gruptayız yine ama tabi beklediğimiz o gün gelmez de farklı bir başlığa grup kurarız inşallah
Yok canım ya daha yeni gidiyorum eşimin yüzünden illa bu saatte gel dedi valla bende çok merak ediyorumCanım ne yaptın verdin mi kan merak ettim
Biraz umutsuz hissediyorum ama bakalım en azından emin olurumcanım süpersin ya çok sevindim sırayla böyle mutluluğumuzu paylaşırız burada inşaallah çok istiyormKan verince de haber ver bize değerin kaç çıkacak bakalım
Var gibi duruyor canım. Tabi emin olup sevinmekte fayda varBiraz umutsuz hissediyorum ama bakalım en azından emin olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?