Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi belli olsun da inşaallah dağılmadan toplarız buraya atarız yeni grubun adını diğer batlar da yakın olacağı için aynı gruptayız yine ama tabi beklediğimiz o gün gelmez de farklı bir başlığa grup kurarız inşallah

Aminnnn canım Allah en güzelini biliyor

Kızlar bişey dicem ya benimde 16 nisanda bat ama 2 gün önce yani 4 gün kala bianda şiddetli bel ve kasık ağrım oldu, suandada ufak ufak oluyor. Test yapsammı?

Kızlar bişey dicem ya benimde 16 nisanda bat ama 2 gün önce yani 4 gün kala bianda şiddetli bel ve kasık ağrım oldu, suandada ufak ufak oluyor. Test yapsammı?
Bence gecikmeyi bekle canım test yaptım ben üç gün kala çıkmadı insan üzülüyor. Cumayı bekle en azından bence.

Bence adet gecikmesinden en az 6 gun sonra idrar testi kesin sonuc veriyor. Bazi kadinlarda dollenme erken oluyor o da şans iste erken ogrenebiliyorlar. Yani yaparsaniz ve negatif cikarsa hamilelik kesin olarak mevcut degil demek olmuyor.

Bence adet gecikmesinden en az 6 gun sonra idrar testi kesin sonuc veriyor. Bazi kadinlarda dollenme erken oluyor o da şans iste erken ogrenebiliyorlar. Yani yaparsaniz ve negatif cikarsa hamilelik kesin olarak mevcut degil demek olmuyor.
Regl o kadar gecikse kesin hamileyim derim çünkü çok şükür hiç aksamaz

Evet takip edip toplanalım yine

canım süpersin ya çok sevindim sırayla böyle mutluluğumuzu paylaşırız burada inşaallah çok istiyorm Kan verince de haber ver bize değerin kaç çıkacak bakalım
Biraz umutsuz hissediyorum ama bakalım en azından emin olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…