Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gormez kese en az 6 haftada gorunuyor sanırım. Kanda çıkar ama yapmadi mi
Yok ben onun için gitmemiştim ya idrar yollarımda enfeksyon vardı gecen hafta gittim bu haftada kontrole cağırdı alttan muane etti cocuk içinde sıkıntı varmı diye baktırdım cok herşeyin normal dedi tiroit testi felan vermiştim onlarda normal cıktı. 2 gün önce aniden bel ve kasık ağrım oldu ama antibiyotik de kullandım gebeysemde yavrum tutunur bi sıkıntı olmaz inşAllah

Reactions: Mof
Bat 16 İki Gün Geçmek Bilmeyen Zaman Dilimi Kizlar Yalnız Galiba Ben Kırmızı Kartı Gördüm Pazar Günü Açık Pembe İle Başladı Ped e Gelmedi Hiç Ama İdrar Sonrası Hep Kan ile Geldi Ama Ped e Hiç Gelmedi Dün İse Açık Pembe Devam Etti Bugün de Tık Yok Uyuz Rahim Benimle Eğleniyi Su İki Gün Geçsin Artık

Canım Rabbim Nasip Eyledi İse Ezelden Gelir Cihanda Aratmaz Sen Gönlünü Ferah Tut... Benim Diş Problemi Olduğu İcin İlk Çocuğum da Çok Ağrılı Dış Ağrısı Olunca Antibiyotik Mecbur Kullandım Sadece Dört Gün Kullandim Haftasına Hamilelik Testim Pozitif Çıkmıştı Çok Korkmuştum Bende Çocuğa Birşey Olur Diye Ama Olmadi Çok Şükür Sağlıklı Doğdu Evladım... Yeter ki Tutsun

E bu yerlesme kanamasi gibi o zaman regl de oyle olmazki

Ins cnm, zaten bir problem olduğunda vücudun anliyor ve ona gore onlem aliyor

Ay ağzından bal damlıyor cok tesekür ederim inşAllah hamileysemde öyle olur Allah razı olsun

Kizlar reglime 3 gün var gebelik testi yapsam çıkar mı acaba

E bu yerlesme kanamasi gibi o zaman regl de oyle olmazki
Ahhh Ahh Bende Hep Umutlarımı Yenileyerek Yeni Aya Başladım Fakat Üç Ay Önce Leep Ameliyatı Oldum O Yüzden Ara Kanamalarım Var Benim Bu Ay ki Adete Beş Gün Kala Olunca Umut Ettiriyor Rahim Deyyozu Amannnn Ne Gelirse Güzel Rabbimden Gelsin

Maalesef negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…