Hayırlı olsun canım kan verip netleştir hemen
Aynen ben deBat 16 huzursuz bekleyiş devam
Yok ben onun için gitmemiştim ya idrar yollarımda enfeksyon vardı gecen hafta gittim bu haftada kontrole cağırdı alttan muane etti cocuk içinde sıkıntı varmı diye baktırdım cok herşeyin normal dedi tiroit testi felan vermiştim onlarda normal cıktı. 2 gün önce aniden bel ve kasık ağrım oldu ama antibiyotik de kullandımGormez kese en az 6 haftada gorunuyor sanırım. Kanda çıkar ama yapmadi mi
Aynen ben de
Canım Rabbim Nasip Eyledi İse Ezelden Gelir Cihanda Aratmaz Sen Gönlünü Ferah Tut... Benim Diş Problemi Olduğu İcin İlk Çocuğum da Çok Ağrılı Dış Ağrısı Olunca Antibiyotik Mecbur Kullandım Sadece Dört Gün Kullandim Haftasına Hamilelik Testim Pozitif Çıkmıştı Çok Korkmuştum Bende Çocuğa Birşey Olur Diye Ama Olmadi Çok Şükür Sağlıklı Doğdu Evladım... Yeter ki TutsunYok ben onun için gitmemiştim ya idrar yollarımda enfeksyon vardı gecen hafta gittim bu haftada kontrole cağırdı alttan muane etti cocuk içinde sıkıntı varmı diye baktırdım cok herşeyin normal dedi tiroit testi felan vermiştim onlarda normal cıktı. 2 gün önce aniden bel ve kasık ağrım oldu ama antibiyotik de kullandımgebeysemde yavrum tutunur bi sıkıntı olmaz inşAllah
E bu yerlesme kanamasi gibi o zaman regl de oyle olmazkiBat 16 İki Gün Geçmek Bilmeyen Zaman DilimiKizlar Yalnız Galiba Ben Kırmızı Kartı Gördüm Pazar Günü Açık Pembe İle Başladı Ped e Gelmedi Hiç Ama İdrar Sonrası Hep Kan ile Geldi Ama Ped e Hiç Gelmedi Dün İse Açık Pembe Devam Etti Bugün de Tık Yok Uyuz Rahim Benimle Eğleniyi Su İki Gün Geçsin Artık
Ins cnm, zaten bir problem olduğunda vücudun anliyor ve ona gore onlem aliyorYok ben onun için gitmemiştim ya idrar yollarımda enfeksyon vardı gecen hafta gittim bu haftada kontrole cağırdı alttan muane etti cocuk içinde sıkıntı varmı diye baktırdım cok herşeyin normal dedi tiroit testi felan vermiştim onlarda normal cıktı. 2 gün önce aniden bel ve kasık ağrım oldu ama antibiyotik de kullandımgebeysemde yavrum tutunur bi sıkıntı olmaz inşAllah
Ay ağzından bal damlıyor cok tesekür ederim inşAllah hamileysemde öyle olur Allah razı olsunCanım Rabbim Nasip Eyledi İse Ezelden Gelir Cihanda Aratmaz Sen Gönlünü Ferah Tut... Benim Diş Problemi Olduğu İcin İlk Çocuğum da Çok Ağrılı Dış Ağrısı Olunca Antibiyotik Mecbur Kullandım Sadece Dört Gün Kullandim Haftasına Hamilelik Testim Pozitif Çıkmıştı Çok Korkmuştum Bende Çocuğa Birşey Olur Diye Ama Olmadi Çok Şükür Sağlıklı Doğdu Evladım... Yeter ki Tutsun
Verdin mi kuzum kanEvet canim yumurtlama günlerini takip etmeye çalıştım diyim olduysa tabi :)
Bakalım 2 gün var belim felan ağrıyor test de yapmak istemiyorum beklicem genelde 28-en gec 29 da olurumIns cnm, zaten bir problem olduğunda vücudun anliyor ve ona gore onlem aliyor
Yok canım öğleden sonra vericemVerdin mi kuzum kan
Hadi bakalım eğer poztif ise inşallah öyledirYok canım öğleden sonra vericem
Tabiki canım mutlaka yazarimHadi bakalım eğer poztif ise inşallah öyledirbize belirtilerini ve farklı olarak ne yaptığını anlatırsın kuzum
Ahhh Ahh Bende Hep Umutlarımı Yenileyerek Yeni Aya Başladım Fakat Üç Ay Önce Leep Ameliyatı Oldum O Yüzden Ara Kanamalarım Var Benim Bu Ay ki Adete Beş Gün Kala Olunca Umut Ettiriyor Rahim DeyyozuE bu yerlesme kanamasi gibi o zaman regl de oyle olmazki
Maalesef negatifKızlar selam maşallah baya ilerlemiş topicbenmde 4 5 gündür kasık bel ağrım vardı ama tutuyordum kendimi test yapmamak için dün akşam boğazım ağrımaya başladı akşam dr gidicem kan testinide aradan çıkarcam inş pozitiftir dua edin
Sizin de bat 16 mi yeni grup kuralim gunler belli olunca bari bidahaki ayMaalesef negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?