Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar beklemek zor biliyorum ama ustunden 6 gun gecmeden negatif cikabilir. Kesin sonuc icin 6 gun beklemek lazim ya da kan testi hemen öğrenmek için experla hala umut var yılmak yok

Kızlar beklemek zor biliyorum ama ustunden 6 gun gecmeden negatif cikabilir. Kesin sonuc icin 6 gun beklemek lazim ya da kan testi hemen öğrenmek için experla hala umut var yılmak yok
Bekleyemiyoruz ki. Bu iki arada kalmak yoruyor insanı. Ben artık beklemekten de yoruldum geçmedi bu ay olsaydı silik de olsa çıkardı testte diye düşünüyorum.

Bekleyemiyoruz ki. Bu iki arada kalmak yoruyor insanı. Ben artık beklemekten de yoruldum geçmedi bu ay olsaydı silik de olsa çıkardı testte diye düşünüyorum.
Hayir cikmayabilir. 14 gün surebilir dollenme. Sonrasinda 48 saatte bir hcg 2 kati yukseldigi için 6 gun sonra anca cikar ama cuma kan verirsin olmazsa

Hayir cikmayabilir. 14 gün surebilir dollenme. Sonrasinda 48 saatte bir hcg 2 kati yukseldigi için 6 gun sonra anca cikar ama cuma kan verirsin olmazsa
Yumurtlamanın 16.günü oldu zaten çıkardı bence

Erken gebelik testi aldım benim korkum var antibiyotikden dolayı hiç test yapmadım daha ilk defa yapıcam içimden bişey hep yap yap dedi korkuyorum kızlar hayırlısı neyse o olsun
Yapacak mısın canım? Senin iyi haberini duyup sevinelim bari

Yaaa cok tuhaf oldum suaan varmıdır ya karmasık duygular içindeyim ya ben birde antibiyotik kullandıım yaaa inşAllah varsada bişey olmaz nolur dua edin
Hemen kan ver bence canım kesin var bence hayırlı olsun InsaAallah vardır güzel ilerler

Yaaa cok tuhaf oldum suaan varmıdır ya karmasık duygular içindeyim ya ben birde antibiyotik kullandıım yaaa inşAllah varsada bişey olmaz nolur dua edin
Var cnm bir problem olsaydi tutunmazdi hayirlisi olsun hemen kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…