- 7 Mart 2021
- 800
- 575
- 53
Benide bugün test yapim diyorum yarın günümYazalım inşaallah hayırlı haberler veririz
Bekleyemiyoruz ki. Bu iki arada kalmak yoruyor insanı. Ben artık beklemekten de yoruldum geçmedi bu ayKızlar beklemek zor biliyorum ama ustunden 6 gun gecmeden negatif cikabilir. Kesin sonuc icin 6 gun beklemek lazimya da kan testi hemen öğrenmek için experla hala umut var yılmak yok
Hayir cikmayabilir. 14 gün surebilir dollenme. Sonrasinda 48 saatte bir hcg 2 kati yukseldigi için 6 gun sonra anca cikarBekleyemiyoruz ki. Bu iki arada kalmak yoruyor insanı. Ben artık beklemekten de yoruldum geçmedi bu ayolsaydı silik de olsa çıkardı testte diye düşünüyorum.
Erken gebelik testi aldım benim korkum var antibiyotikden dolayı hiç test yapmadım daha ilk defa yapıcam içimden bişey hep yap yap dedi korkuyorum kızlar hayırlısı neyse o olsunBen yaptım negatif
Yumurtlamanın 16.günü oldu zaten çıkardı benceHayir cikmayabilir. 14 gün surebilir dollenme. Sonrasinda 48 saatte bir hcg 2 kati yukseldigi için 6 gun sonra anca cikarama cuma kan verirsin olmazsa
Yapacak mısın canım? Senin iyi haberini duyup sevinelim bariErken gebelik testi aldım benim korkum var antibiyotikden dolayı hiç test yapmadım daha ilk defa yapıcam içimden bişey hep yap yap dedi korkuyorum kızlar hayırlısı neyse o olsun
Yapıcam kızlar atarım burayadaYapacak mısın canım? Senin iyi haberini duyup sevinelim bari
Yapacak mısın canım? Senin iyi haberini duyup sevinelim bari
Yaptm kızlar silik çizgimi var benmi yanlıs görüyorum
Valla gayet net görünüyor canımYaptm kızlar silik çizgimi var benmi yanlıs görüyorum
Yaaa cok tuhaf oldum suaan varmıdır ya karmasık duygular içindeyim ya ben birde antibiyotik kullandıım yaaa inşAllah varsada bişey olmaz nolur dua edinValla gayet net görünüyor canım
Yaw cikmayabilir diyorumYumurtlamanın 16.günü oldu zaten çıkardı bence
Hemen kan ver bence canım kesin var bence hayırlı olsun InsaAallah vardır güzel ilerlerYaaa cok tuhaf oldum suaan varmıdır ya karmasık duygular içindeyim ya ben birde antibiyotik kullandıım yaaa inşAllah varsada bişey olmaz nolur dua edin
Var cnmYaaa cok tuhaf oldum suaan varmıdır ya karmasık duygular içindeyim ya ben birde antibiyotik kullandıım yaaa inşAllah varsada bişey olmaz nolur dua edin
Ben dün regl oldumCanım sende son durum ne oldu acaba
Cok heycanlandım korku ve heycan karıştıHemen kan ver bence canım kesin var bence hayırlı olsun InsaAallah vardır güzel ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?