- 7 Mart 2021
- 800
- 575
- 53
Ya kimyasalsaVar cnmbir problem olsaydi tutunmazdi hayirlisi olsun hemen kan ver
YaaBen dün regl oldum
Bi ablam var bi kaç gün regl gecmesini bekle dedi beklicemAma neden hep kotu dusunuyoruz acaba, ya degilse? Kan verin bugün belli olur
Yok canım eczaneden aldım diyorum ya ilk ay denedik ve ilk defa test yaptım alırken bile cok heycanlandım böyle çıktı bekleyim bi iki gün kan vericem sonraHamilesin galiba canımKan ver bence de. İnşaallah onda da değerin iyi çıkar Normal kaset testin var mı evde bi de ondan yapabilir misin varsa
Bide normal aldım onu yapıcam simdiHamilesin galiba canımKan ver bence de. İnşaallah onda da değerin iyi çıkar Normal kaset testin var mı evde bi de ondan yapabilir misin varsa
Onu çok merak ediyorum canımm onu da at buraya olur muBide normal aldım onu yapıcam simdi
Onu çok merak ediyorum canımm onu da at buraya olur mu
Bence evett, kaset testte de görünüyor. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahSanırım hamilemiyim
Ayy Allah razı olsuun cok güzel insanlarsınız duygulandım mutluluktan ilk defa ağladımmBence evett, kaset testte de görünüyor. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Son bir heyecan doruktaBat 16’lar son biir
Bende de migren var bende ağrı kesici içmek zorunda kaldımErken gebelik testi aldım benim korkum var antibiyotikden dolayı hiç test yapmadım daha ilk defa yapıcam içimden bişey hep yap yap dedi korkuyorum kızlar hayırlısı neyse o olsun
Yaaa ne mutluSanırım hamilemiyim
Hemen kan ver canım bat ne zamandı var kesin benceCok heycanlandım korku ve heycan karıştı
Cnm ablan bekle demiş ama suan hcg degerlerinin artisini takip etmen lazim kan verirsen iyi olurAyy Allah razı olsuun cok güzel insanlarsınız duygulandım mutluluktan ilk defa ağladımm
Kimyasal falan değil öyle düşünme normalde de pozitifl hemen test ver haydi ben olsam duramazdimmmmYa kimyasalsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?